-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 52
- chevron_right
mulkibas, īsts auto entuziasts brauks visu laiku, ja sarūsēs - sataisīs uzreiz.erda rakstīja:Veilers rakstīja:Pilnig piekritu!! Kada jega ir no mashinas, kas patik, ja ar to nevar braukt visu laiku? mashinai ir jadara tas, kam vina ir domata- jaiepriecina shoferis un nav nekadas starpibas kas pa gadalaiku!Ridlihs rakstīja:+325, zelta vārdi , pilnībā piekrītu
Ja tu esi e36 ENTUZIASTS, tad tu pie iespējas centīsies ar māsīnu nebraukt ziemas laikā! Ceru , ka nevienam nav jāizskaidro par kāda veida entuziastiem es domāju?!
Ja tu esi vienkārāsi drivers, kurš izmanto auto priekšrocību, tad nevar nepiekrist augstāk izteiktajam viedoklim!
a pseido entuziasts, nebrauks, lai nebūtu jātaisa. tipa tēlos kolekcionāru.
Saproti ka tiko nolēji ar vircu 10% kopteņu un želeju ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tas, kam e36 ir ikdienas auto, nav e36 entuziasts. Gribu redzēt, cik cilvēku šinī forumā paliks, kad e46 maksās zem 1k€
Hapo un Es paliksim līdz mūža galam :E36_FOR_LIFE:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
tātad sanāk, ka dogMa, erda (līdz nopirka mūsdienu želeju ) nevelna nekādi entuziasti nav un nekad nebija bijuši, tā? jo brauca taču ikdienāRubiins rakstīja:Tas, kam e36 ir ikdienas auto, nav e36 entuziasts. Gribu redzēt, cik cilvēku šinī forumā paliks, kad e46 maksās zem 1k€
tad kad e46 lsd maksās vismaz tagadējā e36 lsd cenā, tad varēsim sākt runāt vispār par auto maiņu masveida
Pēdējais labojis Ridlihs - 18 Dec 2014, 21:37, kopā labots 1 reizi.
jo želeja salā sasalst krama cietaLinda rakstīja:Kāpēc gan nevarētu braukt ar e36 ziemas laikā?
e36 taču ir labāks par e46, tā pat kā e30 ir labāks par e36Rubiins rakstīja:Tas, kam e36 ir ikdienas auto, nav e36 entuziasts. Gribu redzēt, cik cilvēku šinī forumā paliks, kad e46 maksās zem 1k€
Kā arī šis ļoti svarīgais moments par lsd, + e46 ir smagāks un pilns ar nevajadzīgām ekstrāmRidlihs rakstīja:tad kad e46 lsd maksās vismaz tagadējā e36 lsd cenā, tad varēsim sākt runāt vispār par auto maiņu masveida
Tiesa no e46 var aizņemties arī pāris noderīgas lietas - lielās bremzes, 6 gangu, m54b30, plauktus utml.
Piekrītu. AR e46 nevar pabraukt kā ar e36. Kad man bij e30 323i labāk varēja griest saules kā tagad ar e36 320i.kars rakstīja:e36 taču ir labāks par e46, tā pat kā e30 ir labāks par e36Rubiins rakstīja:Tas, kam e36 ir ikdienas auto, nav e36 entuziasts. Gribu redzēt, cik cilvēku šinī forumā paliks, kad e46 maksās zem 1k€
Izvāc visu lieko, ja kas traucē un ikdienas zibināšanai e46 nav ne vainas, un kā drifta auto tapat to pārbūvē pa reizinātajiem.kars rakstīja:e36 taču ir labāks par e46, tā pat kā e30 ir labāks par e36Rubiins rakstīja:Tas, kam e36 ir ikdienas auto, nav e36 entuziasts. Gribu redzēt, cik cilvēku šinī forumā paliks, kad e46 maksās zem 1k€Kā arī šis ļoti svarīgais moments par lsd, + e46 ir smagāks un pilns ar nevajadzīgām ekstrāmRidlihs rakstīja:tad kad e46 lsd maksās vismaz tagadējā e36 lsd cenā, tad varēsim sākt runāt vispār par auto maiņu masveida
Tiesa no e46 var aizņemties arī pāris noderīgas lietas - lielās bremzes, 6 gangu, m54b30, plauktus utml.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Grunte rakstīja:Piekrītu. AR e46 nevar pabraukt kā ar e36. Kad man bij e30 323i labāk varēja griest saules kā tagad ar e36 320i.kars rakstīja:e36 taču ir labāks par e46, tā pat kā e30 ir labāks par e36Rubiins rakstīja:Tas, kam e36 ir ikdienas auto, nav e36 entuziasts. Gribu redzēt, cik cilvēku šinī forumā paliks, kad e46 maksās zem 1k€
Ha ha... bullshit! Es ar e46 braucu tieši tāpat kā ar e36. Abi divi kartingi, ar abiem ripo un kratos vienādi. Ja ir abiem bloķis un abi ir kārtīgi nomesti zemē, tad nav nekāda šķirba.
-HAPO- rakstīja:
Viss atkarīgs priekš kam tu ņem auto, es piemēram šajos vecajos, nobrauktajos, sapujušos e36 redzu jēgu tikai priekš gāzēšanas.Grunte rakstīja:Piekrītu. AR e46 nevar pabraukt kā ar e36. Kad man bij e30 323i labāk varēja griest saules kā tagad ar e36 320i.kars rakstīja:e36 taču ir labāks par e46, tā pat kā e30 ir labāks par e36Rubiins rakstīja:Tas, kam e36 ir ikdienas auto, nav e36 entuziasts. Gribu redzēt, cik cilvēku šinī forumā paliks, kad e46 maksās zem 1k€
Šeit forumā ir labi ja 5gb. e36 palikuši kopti un saudzēti! Un ar kuriem nebūtu kauns lēnām ar glanci pabraukt vasaras vakaros pa Rīgas ielām...
Ja ir kāds kas grib pastrīdēties ar mani, lai noliek man priekšā vairāk kā 5 linkus ar autostāstiem kuros ir tiešām redzams nolaizīts, kopts un saudzēts e36
jā tikai nomests zemē viņs kratās kā miskaste, pretīgi brauktArchizlv rakstīja:Grunte rakstīja:Piekrītu. AR e46 nevar pabraukt kā ar e36. Kad man bij e30 323i labāk varēja griest saules kā tagad ar e36 320i.kars rakstīja: e36 taču ir labāks par e46, tā pat kā e30 ir labāks par e36
Ha ha... bullshit! Es ar e46 braucu tieši tāpat kā ar e36. Abi divi kartingi, ar abiem ripo un kratos vienādi. Ja ir abiem bloķis un abi ir kārtīgi nomesti zemē, tad nav nekāda šķirba.
Viss atkarīgs priekš kam tu ņem auto, es piemēram šajos vecajos, nobrauktajos, sapujušos e36 redzu jēgu tikai priekš gāzēšanas.
Šeit forumā ir labi ja 5gb. e36 palikuši kopti un saudzēti! Un ar kuriem nebūtu kauns lēnām ar glanci pabraukt vasaras vakaros pa Rīgas ielām...
Ja ir kāds kas grib pastrīdēties ar mani, lai noliek man priekšā vairāk kā 5 linkus ar autostāstiem kuros ir tiešām redzams nolaizīts, kopts un saudzēts e36 [/quote]
Parādi savu kvatru,viszini un profesionālais kritiķi,tad redzēs ,vari vai nevari dirst
Ja ir kāds kas grib pastrīdēties ar mani, lai noliek man priekšā vairāk kā 5 linkus ar autostāstiem kuros ir tiešām redzams nolaizīts, kopts un saudzēts e36 [/quote]
Parādi savu kvatru,viszini un profesionālais kritiķi,tad redzēs ,vari vai nevari dirst
Q man ir tagad pa UK kā lētais pārvietošanās līdzeklis, jo netaisos maksāt to UK apdrošināšanu.
Nēesmu viszinis, tas ir mans personīgais viedoklis!
ps. Atvaino ka aizskāru tavu e36
Nēesmu viszinis, tas ir mans personīgais viedoklis!
ps. Atvaino ka aizskāru tavu e36
Kurš te izdzēsa visu sarakstīto taisnību?
vot vot. Biju izbraucis pēc popkorna, ienācu te, bet viss jau tukšs. :( Imho, tajā brīdī, kad es šeit pēdējo reizi kko lasīju, nebija nekāds offtopic, bija diskusija par hapo auto vizuālo izskatu. Un hvz vai jādzēš tāpēc, ka nav pozitīvas lietas..howis rakstīja:Kurš te izdzēsa visu sarakstīto taisnību?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nuu apspriešana par galu mērcēšanu šķiet nedaudz tomēr ārpus topika, lai arī tika runāts par lietu
Btw. Kupeja nepaliek nepamanīta. Trasei , a pa ielām... hvz. Laikam jāpiekrīt, ka ir forumisti, kas pucē un lolo savus autiņus tādējādi parādot to kā pozitīvu dzīves stilu un hobiju nu un tad ir tādi, kas izvēlas darīt savādāk un met uz to ēnu. Tā tas būs vienmēr.
Taču par lieku zīmēšanos un vēl lielāku stereotipa pulēšanu par to, ka ar E36 brauc tikai atsaldēti lohi, es esmu pret. Nu nav gudri visur zīmēties ar to cik liels huligāns esmu uz ielām. Finālā patiešām dabūs bargākus pantus un visi cietēji.
Btw. Kupeja nepaliek nepamanīta. Trasei , a pa ielām... hvz. Laikam jāpiekrīt, ka ir forumisti, kas pucē un lolo savus autiņus tādējādi parādot to kā pozitīvu dzīves stilu un hobiju nu un tad ir tādi, kas izvēlas darīt savādāk un met uz to ēnu. Tā tas būs vienmēr.
Taču par lieku zīmēšanos un vēl lielāku stereotipa pulēšanu par to, ka ar E36 brauc tikai atsaldēti lohi, es esmu pret. Nu nav gudri visur zīmēties ar to cik liels huligāns esmu uz ielām. Finālā patiešām dabūs bargākus pantus un visi cietēji.
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
pucēt tad pucē,un pārdod par kosmosu,cerībā kad nepamanīs,ka auto ir pilnībā izpuvis...seit es domāju liet ch kupejuElstins rakstīja:Nuu apspriešana par galu mērcēšanu šķiet nedaudz tomēr ārpus topika, lai arī tika runāts par lietu
-HAPO- rakstīja:pucēt tad pucē,un pārdod par kosmosu,cerībā kad nepamanīs,ka auto ir pilnībā izpuvis...seit es domāju liet ch kupejuElstins rakstīja:Nuu apspriešana par galu mērcēšanu šķiet nedaudz tomēr ārpus topika, lai arī tika runāts par lietu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 52