Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- …
- 1297
- chevron_right
ka es to varu uzzināt?viņam visas trubiņas melnas,neko nevar redzētRuu rakstīja:Degviela nesatek atpakaļ bākā?
Ja nebuutu slinkums aizietu nofoceet kā tā lūka izskatas,man tāda ir.Ruu rakstīja:Ir speciāli M difuzori, kuriem pa vidu ir izņemama "lūka" āķim. Tāds kvadrāts. Tagad tik nevaru atrast nevienu bildi.
Nav kaadam 3 skruves ar kuraamm pieskruve amjus pie suportiem vakar viena noluza!Help!
Man ir BOSCH lampas ar lēcām , bet ar Tuvajiem naktī es jūtos kā kurmis
atklāju ka vienam lukturim, iekš tuvās gaismas reflektoram nonācis nost tas spīdīgais. Jāpērk jauns drošio vien ?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
sveiki!, kads var pateikt cik garš reduktors nak 320i automatam? 
Temperatūras dačiks pasācis dzīvot savu dzīvi. Ne pa ķeksi nokrīt līdz apakšai, pēc dažām sekundēm atkal rāda praeizi, citreiz vnk šūpojās zem 90C.
Ko saukt pie atbildības?
Ko saukt pie atbildības?
sk.
Man tāds jautājums bija diezgan vecs aķis un ieslēdzot miglas apgriezieni kritās un turēja tik 2 dienas bez darbināšanas.
Šodien nopirku jaunu aķi 55ah, bet apgriezieni vēl joprojām krītas, tam tā būtu jabūt vai ar 65ah+ viss būtu čotkā?
Šodien nopirku jaunu aķi 55ah, bet apgriezieni vēl joprojām krītas, tam tā būtu jabūt vai ar 65ah+ viss būtu čotkā?
- ikey07
M, iespējams ģenerators nedod ārā cik vajadzētu. Bija jābūt 14,kaut kas, vari to pamērīt.
ikey07 rakstīja:Man tāds jautājums bija diezgan vecs aķis un ieslēdzot miglas apgriezieni kritās un turēja tik 2 dienas bez darbināšanas.
drizak uz īso iet kkur ja ta ed aki, mosk vadi kkur skaras kopa vai pliki.
vai nu strāvas noplūde vai generātors ar defektu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ja butu generatora defekts tad visas gaismas paliktu blavakas un to jau vins ari butu pamanijis..
nevienmeer taa ir
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Būs kaut kur jāizrok multimetrs, jo man tie apgriezieni krītas arī ieslēdzot aizm.loga apsildi, tiešām varētu būt ģenerators.
Vienkārši sajūta ka nav pietiekams spriegums. Un cik tam ģeneratoram būtu jādod ārā, jebko virs 12v ?
Pie reiz moš kāds zin kam ir domāts ZV modulis?
Vienkārši sajūta ka nav pietiekams spriegums. Un cik tam ģeneratoram būtu jādod ārā, jebko virs 12v ?
Pie reiz moš kāds zin kam ir domāts ZV modulis?
- ikey07
zv modulis ir centrālās atslēgas darbībai
Es esmu kko dzirdejis ka cel prieksu augsa un tad gaiso kautkados noteiktos grados. bet vai ta ir es nezinuGustiņš rakstīja:pēc digitālās pečkas vārsta maiņas siltu gaisu pūš tikai braucot/sagāzējot, bet kad apstājas tad lēnām atdziest. Ūdensūknis, vai tas vārsts pie vainas? Kā pārbaudīt, kas vainīgs? Pats vārsts strādā
Atgaisots itkā ir, bet varbūt ir kāda speciāla tehnoloģija atgaisošanai m50B20?
Labsvakars jūsmājās!
Problēma ar 1.8tds dzinēja siksnu demferi. Tas mazliet met, līdz ar to siksna arī mazliet vibrē.
Vēlos pajautāt, cik problemātiski ir nomainīt to demferi? Vai tik vien kā tās sešas 13. atslēgas skrūves un viss nāk nost?
Tā vidējā skrūve (22mm) nevibrē. Vai to arī vajag skrūvēt nost? Un ja to skrūvē nost, vai nav problēmu ar kloķvārpstas stāvokļa devēju (noņemt, uzlikt un pēctam ar to saistītas problēmas)? (cik noprotu tie zobiņi ir tam)
Paldies!
edit: nevaru īsti saprast, bet pēc šīs bildes izskatās, ka pietiek tās sešas mazās skrūves izskrūvēt! edit, edit: izskatās, ka ir noveicies. US versijai, lai noņemtu demferi, ir jāskrūvē lielā skrūve. EU, cik saprotu, tikai mazās.
Problēma ar 1.8tds dzinēja siksnu demferi. Tas mazliet met, līdz ar to siksna arī mazliet vibrē.
Vēlos pajautāt, cik problemātiski ir nomainīt to demferi? Vai tik vien kā tās sešas 13. atslēgas skrūves un viss nāk nost?
Tā vidējā skrūve (22mm) nevibrē. Vai to arī vajag skrūvēt nost? Un ja to skrūvē nost, vai nav problēmu ar kloķvārpstas stāvokļa devēju (noņemt, uzlikt un pēctam ar to saistītas problēmas)? (cik noprotu tie zobiņi ir tam)
Paldies!
edit: nevaru īsti saprast, bet pēc šīs bildes izskatās, ka pietiek tās sešas mazās skrūves izskrūvēt! edit, edit: izskatās, ka ir noveicies. US versijai, lai noņemtu demferi, ir jāskrūvē lielā skrūve. EU, cik saprotu, tikai mazās.
tā, demferis un spriegotāji nomainīti.
demferim tik vien kā tās sešas skrūves jāatskrūvē. Un tad sākas īstais pi*aks.
Visticamākais, ka pirmā detaļa ir ierūsējusi uz sestās. Man nostrādāja iedzīt kaut kādu ķīli starp motora bloku un demferi un iegriezt mazliet motoru un tajā pašā laikā masēt ar āmuru.

demferim tik vien kā tās sešas skrūves jāatskrūvē. Un tad sākas īstais pi*aks.
Visticamākais, ka pirmā detaļa ir ierūsējusi uz sestās. Man nostrādāja iedzīt kaut kādu ķīli starp motora bloku un demferi un iegriezt mazliet motoru un tajā pašā laikā masēt ar āmuru.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- …
- 1297