Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- …
- 1297
- chevron_right
Nu skaidrs. Paldies par info :)
Pēdējais labojis rus90 - 01 Sep 2014, 07:07, kopā labots 1 reizi.
man tada pati problema bija kad es dzineju samainuju, no 1.8 uz m52b25, karba ar kulisi palika veca, bet ielikot dzineju ari tada problema, es tur pagriezu sur tur to kulisi un it ka ok.
Ko darīt lai stūres pastiprinātājs būtu spēcīgāks?
Nav ne sūces, līmens ar liekas labs, nekas nekrakšķ ,neskan, vnk prasās lai būtu vieglāk griezt stūri, vai tas vnk nav iespējams iekš e36?
Nav ne sūces, līmens ar liekas labs, nekas nekrakšķ ,neskan, vnk prasās lai būtu vieglāk griezt stūri, vai tas vnk nav iespējams iekš e36?
- ikey07
Re ko par to saka bmw guru GirtzB
"tad bmw nav auto tev, ņem kādu pārpastiprinātu mersi/fordu etc...
BMW nav "smaga" stūre, ļoti daudziem mūsdienu auto tā vienkārši ir pa "vieglu"(c)GirtzB
"tad bmw nav auto tev, ņem kādu pārpastiprinātu mersi/fordu etc...
BMW nav "smaga" stūre, ļoti daudziem mūsdienu auto tā vienkārši ir pa "vieglu"(c)GirtzB
E36 tāds vienkārši ir, dažreiz izbraucot ar jaunāku auto un parkāpjot atpakaļ e36 šķiet ka pastūzis vispār nestrādā.
Bet nez, imo tā ir daļa no BMW maģijas, Tu vienmēr jūti ko dara priekšējie rati. Stūre nav smaga, bet arī nav kā pajaunā Hyundai (konkrēti - SantaFe), kur to var pagriezt stiprāk uzpūšot
, bet līdzarto nav nekāda feedback.
Bet nez, imo tā ir daļa no BMW maģijas, Tu vienmēr jūti ko dara priekšējie rati. Stūre nav smaga, bet arī nav kā pajaunā Hyundai (konkrēti - SantaFe), kur to var pagriezt stiprāk uzpūšot
E46 arī šķiet vieglāka stūre... Bet nesaku, ka u E36 ir smaga.
Kad pārdevu vienu E36, divi pircēji izbrauca un prasīja, kas ar stūres pastiprinātāju... A tur viss kārtībā. 
Stūres "vieglums" atkarīgs no daudziem faktoriem. Ir bijuši gadījumi, kad nomaina dzesēšanas "čūsku" un stūre paliek krietni smagāka.
6cyl vieglāk uztaisīt vieglāku stūri, piem., no E34 vai E39 uzliek sūkni, kam 120bar.
6cyl vieglāk uztaisīt vieglāku stūri, piem., no E34 vai E39 uzliek sūkni, kam 120bar.
Vai ar bagāžnieka slēdzenes atslēgšanu var atslēgt visas durvis?? (ja ir centrālā).
Kā to izdarīt (kaut vai atvērt), ja ir izgriezts neliels caurums zem numura uz bagāžnieka?
Lieta tāda, ka esmu kārtējo reizi ieslēdzis atslēgas bagāžniekā, štukoju ko darīt.
P.S. Varbūt kādam ir kādi instrumenti, ar ko atslēgt autiņu citādāk? Puļķīša paraušana nestrādā, var vienīgi ar kādu stiepli atrullēt aizmugurējos logus ar airīšiem.
Neatteiktos no kāda palīdzības šinī jautājumā, atrodos ķīpsalā (līdz piektdienai). 28748221
Kā to izdarīt (kaut vai atvērt), ja ir izgriezts neliels caurums zem numura uz bagāžnieka?
Lieta tāda, ka esmu kārtējo reizi ieslēdzis atslēgas bagāžniekā, štukoju ko darīt.
P.S. Varbūt kādam ir kādi instrumenti, ar ko atslēgt autiņu citādāk? Puļķīša paraušana nestrādā, var vienīgi ar kādu stiepli atrullēt aizmugurējos logus ar airīšiem.
Neatteiktos no kāda palīdzības šinī jautājumā, atrodos ķīpsalā (līdz piektdienai). 28748221
baigais jautājums šodien! ja es ar savu mašīnu esmu citā valstī un man beidzas tur skate! ko nu darīt? kāds par to piesiesies?
Kā no stacionārā kompa barošanas bloka, lai uztaisa strāvas pārveidotāju no 220v uz 12v?
Tikko uzmetu aci uz viņu un virsū rakstīts, ka kautkur nāk ārā 12v.
Nav multimetra, tā jau varētu pamērit pats. 
Tikko uzmetu aci uz viņu un virsū rakstīts, ka kautkur nāk ārā 12v.
Garajā štekerī kas iet iekšā pašā mātesplatē savieno ZAĻO UN JEBKURU MELNO VADU Ierosmei. Un tad es maģim ņēmu no mazā 4vadu štekera + un -.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Savienot ar ko? Zaļo un melno kopā?zuze91 rakstīja:Garajā štekerī kas iet iekšā pašā mātesplatē savieno ZAĻO UN JEBKURU MELNO VADU Ierosmei.
Jā. Es paņēmu 4cm garu vadu un pa tiešo no zaļā uz jebkuru melno vadu tai pašā garajā štekerī.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Un no tiem abiem kopā rodas tie 12v?zuze91 rakstīja:Jā. Es paņēmu 4cm garu vadu un pa tiešo no zaļā uz jebkuru melno vadu tai pašā garajā štekerī.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- …
- 1297