Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- …
- 539
- chevron_right

a et če takoe?Nixon rakstīja:Viņam tādi nav bijuši.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Lai ne ceptu topiku,pagaidam atradisu seit savu e36
kopa esam 8 menesus,nokavis esmu tikai kardana mufta un aizmug.gultni.
bundza jau laba,bet arkas aizmugurejas,vajag parmetinat.
salons parasts,bet sedekli pilnigi veseli.
padarits ari daudz,bija airisi un peleks viss salons,pats nomainiju pagalma...
bildes tiko bildetas...

kopa esam 8 menesus,nokavis esmu tikai kardana mufta un aizmug.gultni.
bundza jau laba,bet arkas aizmugurejas,vajag parmetinat.
salons parasts,bet sedekli pilnigi veseli.
padarits ari daudz,bija airisi un peleks viss salons,pats nomainiju pagalma...
bildes tiko bildetas...

Bija ari taa..opis ar opeli ieputa man sana
noravas bampers,balka uz pusem,pagriezien raditajs,brille,un mazdruscinj sparns ielocits,principa augsa bildes to visu maz var pamanit.Nakamaja rita atbrauca oktas vertetajs un pec 30 dienam man izmaksaja 402 ls

noravas bampers,balka uz pusem,pagriezien raditajs,brille,un mazdruscinj sparns ielocits,principa augsa bildes to visu maz var pamanit.Nakamaja rita atbrauca oktas vertetajs un pec 30 dienam man izmaksaja 402 ls

pirma diena kad panjemu vinju no Jelgavas un atbraucu majas...
normals tads dzips ne?

normals tads dzips ne?

Snaps pie mājas 
atbrauca pāris draugi

atbrauca pāris draugi

Piedošanu ka nav e36, bet nu Quattro ir ziemas prieku vērts, seviski ka ej šķerē 150km/h un auto ir vadāms! 

Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Vakarvakara ašā ideja - braucam uz Lietuvu. 
Domāts darīts, ap diviem esam Šauļos. Tā kā laikapstākļi atbilstošo, sākām krustām šķērsām slīpēties pa visu pilsētu. Sastapām arī sugasbrāli, piestājām benzīntankā, angliski pabazarējām un turpinājām šķērēt divatā. Tiri foršs čalis bij.
Iebraucot atpakaļ LV sākās normāls pūtenis. Redzamība kādi 10m, braukšana pēc citu pēdām, kuras arī bij knapi saskatāmas.
Jelgavā izskatijās šitāds.
Jām, pctm vēl paslīdām pa pārdaugavu, un ap 8iem gājām gulēt. Forša nakts. 

Domāts darīts, ap diviem esam Šauļos. Tā kā laikapstākļi atbilstošo, sākām krustām šķērsām slīpēties pa visu pilsētu. Sastapām arī sugasbrāli, piestājām benzīntankā, angliski pabazarējām un turpinājām šķērēt divatā. Tiri foršs čalis bij.

ezeriņš 

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Vot nav taisnības! visi liek bildes ar afigennajiem sniegiem un bla bla bla, a man sausa zeme.
nomazgāju.

nomazgāju.

Tikko izlidu no majas un tadu vel nebiju auto redzejis:DD Pilnigi visa mshina bija tada gludi vilnjota sasalusi:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

tātad pa pagājušo nedēļu saskrūvetas skrūves riepās, ar cerību ka sevi attaisnos
vakar pabūts uz vossa un atzīts, ka ir labais
http://www.draugiem.lv/#/user/5126537/g ... =342234439
vakar pabūts uz vossa un atzīts, ka ir labais

http://www.draugiem.lv/#/user/5126537/g ... =342234439

Nabaga E30 nolocīts. rAudis vesals.
razklads no e30 īpašnieka:
Braucu ar e30 ar ielas ziemas riepām, riepas jaunas ar šipiem, tiesa, pēc iepriekšējā dīķa apmeklējuma aizmugurē šipu pamaz... Reduktors sametināts, uz priekšu gāja!
Situācija uz dīķa- viens dīķa gals ar sniegu- saķere laba, otrs tīrs ledus, glumjš kā spogulis (sākumā) tad džeki ar zāģiem uzmatēja un +/- turējās, ja vien esi pareizajā joslā.
Liktenīgajā aplī es pa ātru iegāju tajā līkumā, līdz ar to no matētā izslīdēju uz glumo un sagriezos.... apstājos..... līkums aptuveni kā 333 lielais ovāls, ļoti labi pārredzams jau pa gabalu.
Sagriezos aptuveni līkuma vidū, pat vairāk uz izejas pusi. Kad biju jau apstājies, audi tikai iebrauca līkumā. Skatījos ko viņš darīs, uz kuru pusi man mukt..... Viņam skrūvētās riepas, tipa eži, viņš kko noļurkājās ne ta tur, ne citur, kamēr ar sagrieztiem riteņiem un br. pedāli grīdā arī manī iešļūca...... Manuprāt, viņam bija pietiekami daudz laika un pietiekama riepu saķere, lai mani apbrauktu, bet džeks vnk apjuka un ar sagrieztu stūri iemina bremzi....
razklads no e30 īpašnieka:
Braucu ar e30 ar ielas ziemas riepām, riepas jaunas ar šipiem, tiesa, pēc iepriekšējā dīķa apmeklējuma aizmugurē šipu pamaz... Reduktors sametināts, uz priekšu gāja!
Situācija uz dīķa- viens dīķa gals ar sniegu- saķere laba, otrs tīrs ledus, glumjš kā spogulis (sākumā) tad džeki ar zāģiem uzmatēja un +/- turējās, ja vien esi pareizajā joslā.
Liktenīgajā aplī es pa ātru iegāju tajā līkumā, līdz ar to no matētā izslīdēju uz glumo un sagriezos.... apstājos..... līkums aptuveni kā 333 lielais ovāls, ļoti labi pārredzams jau pa gabalu.
Sagriezos aptuveni līkuma vidū, pat vairāk uz izejas pusi. Kad biju jau apstājies, audi tikai iebrauca līkumā. Skatījos ko viņš darīs, uz kuru pusi man mukt..... Viņam skrūvētās riepas, tipa eži, viņš kko noļurkājās ne ta tur, ne citur, kamēr ar sagrieztiem riteņiem un br. pedāli grīdā arī manī iešļūca...... Manuprāt, viņam bija pietiekami daudz laika un pietiekama riepu saķere, lai mani apbrauktu, bet džeks vnk apjuka un ar sagrieztu stūri iemina bremzi....
Pēdējais labojis Johnny - 02 Feb 2014, 22:38, kopā labots 1 reizi.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- …
- 539