Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- …
- 1297
- chevron_right
njem resno-plaanaa var buut pa mazu ja nu agraak ir sliipeeta:)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Saaku par to pašu domāt, bet laikam sanak tagad ņemt galvu nost un tikai tad varu sūtīt blīvi, lai zinātu ir slīpēta vai nav iepriekš. 
Ir tads jautajums,varbut kads var palidzet.Aizmugure stav aires bet prieksa elektro logi.Gribu likt elektrologus aizmugure.Kas vajadzigs un ka to labak izdarit...Driz dabusu mehanismus sbora,pogas un vadus.Var but vel kkas vajadzigs?Ka pieslegt?Un vel,man priekseji logi taisas ciet ar centralo.Bet kad uzliksu aizmugurejas vini taisisies jeb vinus kka vajag programet...Kads to ir darijis?Iepriekš paldies 
Pēdējais labojis DIF - 03 Sep 2014, 04:17, kopā labots 2 reizes.
Jābūt drastiski slīpētai galvai, lai nevarētu uzlikt standarta izmēra galvas blīvi. Es liktu standarta, lai vismaz minimāli paceļas kompresijas pakāpe, tā teikt, mazliet power gains.driftaelks rakstīja:Saaku par to pašu domāt, bet laikam sanak tagad ņemt galvu nost un tikai tad varu sūtīt blīvi, lai zinātu ir slīpēta vai nav iepriekš.
Bet no sākuma ieteiktu noņemt galvu, lai saprastu, vai tur iepriekš kkas darīts.
jautajums par e36 touringa abu durvju paneļiem, cik klipši ir vajadzīgi priekšējām durvīm
un cik sie kā arī cik vajadzīgi priekš aizmugurējām durvīm šie klipši un cik sie (varbut ari priekšējam durvīm vajadzīgi, ja jā tad cik? ) Paldies
un cik sie kā arī cik vajadzīgi priekš aizmugurējām durvīm šie klipši un cik sie (varbut ari priekšējam durvīm vajadzīgi, ja jā tad cik? ) Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
driftaelks : m50 tapat ka jeb kurs 6 cilindrinieks bmw ir gerach
galva gan buss jaslipe un tapatas ari buss japarbauda
kas skar blives tad ja tirgo ,3 dazadu biezumu un ir jaskatas pec galvas
to var pajautat tiem kas slipe un parbauda
vini pateiks precizak vai ari meistars kas krames kopa dzineju 
katrā panelī pa 10 (kupejai 11 ) un visās durvīs viņi ir vienādi, bet kas interestanti, pirms fl. viņi bija taisīti no fosfora, un tad šitādus plastmasas.
- ikey07
ok, paldies par to pasu
un kas ir ar pirmo klipsu veidu prieksejas durvis un pedejo stiprinejumu veidu aizmugurejam durvim, cik tos vajaga ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Tas pirmais varētu būt lai stiprāk turas klāt aka lai nav paneļa skrāpēšanās/ļodzīšanās pret metālu skaņa, un pēdējie nav no dirvīm vispār, vismaz es tādus neēsmu redzējis, tas vairāk atgādina zem priekšējā paneļa to tumbiņu plastmasas klipša.
- ikey07
tieši tā. Man autoveikalā pārdeva bez gumijām, pats izgriezu no velo kamerām un ir krietni stingrāk un klusāk tas pasākums!
Vēlējos pajautāt par atslēgām/to čipiem un startēšanas problēmām.
Pirmkārt - vai ir iespējams pielaist autiņu iestumjot, ar atslēgu iespraustu aizdedzē, ja atslēgas čips ir noklājies?
Ir tāds joks kā mašīna nelec, padauzu atslēgu, mēģinu vēlreiz, lec. (nelec - nekas nenotiek, bendiksu neizšauj, nothing, tikai lampiņas visas iedegas un kad pagriež līdz galam, nepaliek blāvākas)
Otrkārt - kur un/vai kurš var sadabūt atslēgu man un to piekodēt?
Pirmkārt - vai ir iespējams pielaist autiņu iestumjot, ar atslēgu iespraustu aizdedzē, ja atslēgas čips ir noklājies?
Ir tāds joks kā mašīna nelec, padauzu atslēgu, mēģinu vēlreiz, lec. (nelec - nekas nenotiek, bendiksu neizšauj, nothing, tikai lampiņas visas iedegas un kad pagriež līdz galam, nepaliek blāvākas)
Tagad ir skaidrāks prāts un jāved pie meistara un lai viņš arī pasaka, kādu tieši blīvi vajag, jo pārdēvēja teiktais, ka ir tievā un resnā blīve man neko neizteica, jo pirmo reizi saskāros ar ko tādu.
Cik laikam esmu sapratis, tad resnā blīve ir domāta tad, ja kādreiz jau galva ir slīpēta, katrā ziņā paldies par informāciju. 
Katrs remonta izmērs ir +0,25mm. Ja slīpējot pārkāp šo robežu, tad var domāt par remonta izmēra blīvi.
ja tiesam tev izskatas ka atslegai ews nelav tev dzivot tad draivers no bmepowera tev var palidzetnormāls čalis rakstīja:Vēlējos pajautāt par atslēgām/to čipiem un startēšanas problēmām.
Oki, paldies! tā tad arī jādara. :)
Cerams, ka dabūšu atlaidīti ar atslēgvārdiem, ka man ir tds.

Cerams, ka dabūšu atlaidīti ar atslēgvārdiem, ka man ir tds.
Vai tad nav tā, ja EWS nestrādā, tad starteris tāpat griež un dzirkstele vienkārši nav? 
Ja tāds dzinējs no rūpnīcas bijis, tad nē, starteri arī negriezīs.
Bet, ja swapots iekš pirms 95. gada auto, tad starteri griezīs, bet nebūs dzirkstele un degviela.
Bet, ja swapots iekš pirms 95. gada auto, tad starteri griezīs, bet nebūs dzirkstele un degviela.
kas varetu but ka bmw bavaria magim nedeg displejs un pogas? Skatoties no malas uz displeju redzas ka tur viss strada tikai nav apgaismojuma? Kads nepievienots vadins
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- …
- 1297