Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- …
- 1297
- chevron_right
aha
žēl ka sev reputāciju nevar ar pašpalīdzību pacelt 
gabarītos vai tuvajos? tuvajos ir h1 vai h7, gabarītā ir tāda mazņa, statoila pārevējas zinās kuru Tev vajag 
Gabarītos parasti W5W spuldzītes.
Parastajos ZKW bezlēcu lukturos var ielikt krustus? Un cik tāds prieks izmaksā. Kaut kad redzēju ka kāds no šeit esošajiem ar to nodarbojas, bet vairs nevaru atrast.
Vai 55 w vietā var likt 100w h1 spūldzītes ? Tuvajos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nē.
Okey.... rodas kautrīgs nākošais jautājums - kādēļ tiek ražotas 100w h1 halogēn spūldzes ?
Bagāžniekam aizbrauca jumts .
Taisot vaļa, aizslēdzas visas durvis, tai skaitā ar patsī bagāžnieks .
Kas par sviestu ?>
Taisot vaļa, aizslēdzas visas durvis, tai skaitā ar patsī bagāžnieks .
Kas par sviestu ?>
bagaznieka centralas sledzenes vadi parplisushi un skaras kopaa locijuma vietaa. tie jasalabo
pameklee tepat diy sadlaljaa ir teema par to nomainju
pameklee tepat diy sadlaljaa ir teema par to nomainju
...
Topiku neatradu par to , bet vismaz zinu kur tagad meklēt vainu .
Paldies
Paldies
man ik pa laikam uznāk tāds gļuks, pieredzējis elektriķis teica ka vaina varētu būt pusbeigtā centrālās atslēgas motoriņa reduktorā 
viewtopic.php?f=21&t=1834GachaK rakstīja:Topiku neatradu par to , bet vismaz zinu kur tagad meklēt vainu .
Paldies
...
100w ir paredzetas off road use nevis road tapec ka parak spilgtaszuze91 rakstīja:Okey.... rodas kautrīgs nākošais jautājums - kādēļ tiek ražotas 100w h1 halogēn spūldzes ?
Instagram INDIGAIS
Cik maksā apmēram ķīmiskā izņemtiem priekšējiem un aizmugurējiem krēsliem?
Nu paņem pie 5dienas ieliks naktī salīdzinās stock 55w vs 100w.
atved uz juurmalu-uztaisiishu tev pa velti kameer man ir kjiimija un speciaalie suuceklji:)Ruu rakstīja:Cik maksā apmēram ķīmiskā izņemtiem priekšējiem un aizmugurējiem krēsliem?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Čav visiem!
esmu šobrīd UK un man nobirusi termo mufta.. kads nezin kā wiņu angliski sauc, lai varu e-bajā pasūtīt? :)
Beautiful Mechanical Wonder
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- …