BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 49
- chevron_right
ēst un dzert nedrīkstēs
ņemam līdzi visu ko grib liet un kraut māgā . par grillu noskaidrošu precīzi, bet šķiet, ka bija
ņemam līdzi visu ko grib liet un kraut māgā . par grillu noskaidrošu precīzi, bet šķiet, ka bija
Kaadam shejienietim nav aizkjeerusies viena,vai divas r16 205/50 riepa/riepas?
Dreimanis teica kad ir un dienu iepriekš pazvanīs pārliecināsies,ja nebūs,tad paņems savu.SKALINS rakstīja:kas ar dzeramiem, uzkozjamiem?ir kur cept vai kautkaa taa?
Ridlihs rakstīja:Ja nu kāds aizmirsis :naac:
Ridlihs rakstīja:Dreimanis_Lv +1
SKALINS + 1
Ridlihs + 1
Linda
streetrat
Fredis
splat
Guncis+1
Uģis
matiss
ok, tad paliek šī liste, ja kāds ņem otru pusi tad pieraksta pats te klāt
un ņemam visi, kuriem ir teltis, piepūšamie madrači, guļammaisi utt. Lai var padalīties kam nebūs utt. Vispār pieraksta te katrs , kas ko var paņemt no tā visa. Ir tā, ka uz vietas guļamtelpa ir, kaut kādi madrači arī ir, bet tas ir otrajā stāvā. Pats esmu gulējis pirts otrā stāvā (šķiet, ka Kraukļi tie bija) pēc kurināšanas , nu karstums vasarā ir pabriesmīgs virs pirts
Ridlih uzmet google map vai kkur tur,cik km jaabrauc?
no Sgr centra 43 km
bet nu rēķini pa virsu kādus 5 km dēļ goda apļa un tā
bet nu rēķini pa virsu kādus 5 km dēļ goda apļa un tā
es vnk domaaju kaa izvilks mani rati, Sanaaca pasvilinaat neplaanoti,un diez vai pa nedeelju dabuushu kkur
Bet nu braukshu lai vai kas Buushu viens ar guljammaisu,telts kkur apmaldijusies,...varu panjemt arii lielo madraci ja vajag...nu kjip veco krievinieku,dreebinieku...
Bet nu braukshu lai vai kas Buushu viens ar guljammaisu,telts kkur apmaldijusies,...varu panjemt arii lielo madraci ja vajag...nu kjip veco krievinieku,dreebinieku...
nu tak zapaskas ir visiem, kur problēma?
yeah, ņem visu līdzi. tam nav nozīmes kāds madracis ja vien būs otra iespēja grīda vai grāvis
yeah, ņem visu līdzi. tam nav nozīmes kāds madracis ja vien būs otra iespēja grīda vai grāvis
kas te notiek? :d
Pēdējais labojis SKALINS - 21 Aug 2013, 20:47, kopā labots 1 reizi.
Neesmu manījis!!!spridzis1 rakstīja:kas te notiek? :d
Nu tad 14 :00 tiekamies iekš Lukoil!!! visi tiek?
Domaaju ka buus ok
tev tāda pati vaina ka man. Man zapaska sāka pat gar ventili gaisu laist.Yagad uzliku aizmugure r17,ists monstrs. un rezervniekā ziemene ar radzem.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
kāpēc?
Būšu divos!!!
Un sataisāt tak savas riepas vienreiz!!!!
Un sataisāt tak savas riepas vienreiz!!!!
Man aizmugurē viena pārsprāga un otra ari pec nedelas... Laikam Salacgrīvas ceļi tādi kruti. Es sestdien diemžēl netieku.Sestdien piespiedu kārtā šoferim jāstrādā.:(Ridlihs rakstīja:kāpēc?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Uz pirti paliek:
Dreimanis + 1
SKALINS + 1
Ridlihs + 1
Linda
streetrat
Fredis
splat
Uģis
matiss
Dreimanis + 1
SKALINS + 1
Ridlihs + 1
Linda
streetrat
Fredis
splat
Uģis
matiss
Pēdējais labojis Ridlihs - 22 Aug 2013, 21:28, kopā labots 1 reizi.
Dreimanis vai tad nebūs!!!
Kur Tu to izrāvi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34