E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 161
- chevron_right
BMW_The Ultimate Repair Bill
Koili pa 200 euro vai 1k nedomāju, ka ielas braukšanā baigi atšķirsies, es piemēram 100% liktu pneimo, ja būtu tam nauda!
edzis rakstīja:Koili pa 200 euro vai 1k nedomāju, ka ielas braukšanā baigi atšķirsies, es piemēram 100% liktu pneimo, ja būtu tam nauda!
Nu ja tu dienā nobrauc 10km pa perfekti līdzenu asfaltu sekojot satiksmes autobusam, tad jā, liela šķirba nav.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
To var atrisināt daudz vienkāršāk, R17 un normālas riepas bet labas koilas ir štelle , vadāmība būs ahujenčiks, varēsi trasē izdarīt stock emkasramyrez rakstīja:ietu runa par probleemaam ar zemo seedinaajumu-kaa labas koilas paliidzees man to atrinsinaat?
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=28663
"The biggest improvement, both in measurable times and in subjective feel can still be attributed to the Nitron suspension that was custom-spec'd by Spires. This year my racing has put me behind the seat of quite a few tasty cars, but only a couple of them have handled as well as my old E36. That's quite an achievement really. Especially when you consider that the Nitron kit and set-up by Spires would set you back around £2,500, and both the cars I would consider superior had KW kits worth more than my BMW and Nitrons combined!
The Nitrons work with all those new M3 bushes, bearings and the E30 uniball front arms to produce such a beautifully direct feel from the wheels to the hands. It's brilliant, and something that Infiniti can only dream of with its new fly-by-wire steering."
gan jau kautko izdomaashu-bet coilas tocna nelikshu citas-ja upgrade piekaree tad tikai uz pneimo jo coilas man ir jaunas....
bet vetsit atceries ka S/W ir noiets etapts, tagat ir jātaisa autiņš 'because racecar' stilā, savādāk nebūs pačots forumā
Eu veciit bet nejau S/W gribu liidzinaaties un ne forumam buveju savu auto :)
edzis rakstīja:Koili pa 200 euro vai 1k nedomāju, ka ielas braukšanā baigi atšķirsies, es piemēram 100% liktu pneimo, ja būtu tam nauda!
un kā vēl atšķirās..
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
+daudzKristapsA rakstīja:edzis rakstīja:Koili pa 200 euro vai 1k nedomāju, ka ielas braukšanā baigi atšķirsies, es piemēram 100% liktu pneimo, ja būtu tam nauda!
un kā vēl atšķirās..
Atšķirību var just jau tad, kad koilu cenu starpība ir kaut vai 200 eiro, nerunājot par tiem kuri maksā 1k. Bet šeit jau pa tādu summu pērk jaunus un tad kratās kā naglu kastē.
Pec 4.h chakara beidzot izbraucu no servisa....LSD uzlikt bija daudz sarezdziitaak kaa bija domaats-tika no trijiem kardaniem salasiits viens labs un +vel visaads gemarojs blakus visam:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
un te salidzinajumam :)
Atceries ka tev melo spidometrs par ~10km/h dēļ 205/40/16, tā kā tavi 100km/h patiesībā ir 90km/h
imho priekš daily 3.73 ir bik pa īsu, priekš trases ideāli
imho priekš daily 3.73 ir bik pa īsu, priekš trases ideāli
Nice, izskatās ka 3.73 ir tieši tas ko vēlos.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
NU bet protams. Tak riteņa diametrs mainās, attiecīgi mainās riņķa līnijas garums. Sooo - ritenim vienreiz apgriežoties tiek veikts īsāks gabals kā ar standarta riepu. Spido pa lielam tāds tahometrs vien ir, kas atkarībā no riteņa griešanās ātruma "aprēķina" auto kustības ātrumu attiecībā pret zemi. Therefore, spidometram ir pokuj par riepām viņš rādīs to ko redz.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja daudz pa šoseju jābrauc varētu apnikt tie rmp, nu ja tev apnīk uzmet man PM, braukāju ar labu S3.15..
e36
Šodien netīšām iemeginaju blokji-elee rataa-nereaali kruta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …