Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 451
- chevron_right
Es jau laikam par to melno bandītu nosliektos pašlaik. Pofig, ka 2.5, ja pēc apskatīšanas būtu labā stāvoklī, tad pa kādu 1600ls būtu ņemams. 97. gads un nobrauciens sakarīgs. Izskatās kopts un kā jau tu vēlies - coupe!
Bet nu šitik dramatisku pirkšanu tikai retais var uzspēlēt!
Par šito jau var filmu uzņemt! Ja tu gribi mašīnu tagad, tad ņem vienu un miers! Ja gribi ko labāku, tad gaidi! Bet sapņot par pārdabisku perfektumu no Latvijā brauktiem E36 tak nesagaidīsi.
Un tas, ka citi teiks, ka tas un šitas ir slikti - kāda starpība? Tu brauksi, tu remontēsi un tu viņam pelnīsi! Pērc taču beidzot kaut ko... Es pēc šitām intrigām cenšos to kulmināciju sagaidīt!
Bet nu šitik dramatisku pirkšanu tikai retais var uzspēlēt!
Par šito jau var filmu uzņemt! Ja tu gribi mašīnu tagad, tad ņem vienu un miers! Ja gribi ko labāku, tad gaidi! Bet sapņot par pārdabisku perfektumu no Latvijā brauktiem E36 tak nesagaidīsi.
Un tas, ka citi teiks, ka tas un šitas ir slikti - kāda starpība? Tu brauksi, tu remontēsi un tu viņam pelnīsi! Pērc taču beidzot kaut ko... Es pēc šitām intrigām cenšos to kulmināciju sagaidīt!
nu ta beidzot....Rolands rakstīja:Nu ko,tad šitas būs mans pēdējais ieraksts un tad kad nopirkšu,tadarī atrādīšu,viss čau
[quote="Bubulis"]Par to sedanu no Šveices, kosmoss, par neko. Vienigais īpašnieks + 2.8 = 1.7 t, nu ir salits. Meklē kkadu sakarigu kuzovu ar 2.8 zem 1t un saliec ko gribi par parpalikušo naudu. Parejiem ludzu nebrēkt par manām domām. [/quote]
Ko tu vispaar vari spriest..ne tu esi redzeejis...ne tu zini kaadaa staavoklii vins man ir..jaa protamss varbuut tu peec bildeem spried kaads staavoklis...pluss zinu ka nav sists..neiedzilinaasos siikaaka kaapeec es zinu,kapec nav sists,tie kas zin peec kaa var pateikt...tad zinaas...un kaapeec tu domaa ka kosmoss...saliidzinot ar to melno 2.5 kupeju zinot ka ir sists,vot tam ir kosmoss...es piedaavaaju taadu summu,jo es zinu kads man tas auto ir...vipaar varu pateikt to ka arii nemaz iipasi negribaas paardot..taapeec arii taada summa
Ko tu vispaar vari spriest..ne tu esi redzeejis...ne tu zini kaadaa staavoklii vins man ir..jaa protamss varbuut tu peec bildeem spried kaads staavoklis...pluss zinu ka nav sists..neiedzilinaasos siikaaka kaapeec es zinu,kapec nav sists,tie kas zin peec kaa var pateikt...tad zinaas...un kaapeec tu domaa ka kosmoss...saliidzinot ar to melno 2.5 kupeju zinot ka ir sists,vot tam ir kosmoss...es piedaavaaju taadu summu,jo es zinu kads man tas auto ir...vipaar varu pateikt to ka arii nemaz iipasi negribaas paardot..taapeec arii taada summa
Mieru tikai mieru . Es tikai spriežu pēc savas pieredzes.Es savu isu ari biju ielics pa 2,5 t .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Roland negribi braukt šo skatīties????
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... beiii.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... beiii.html
uz igauniju!?
Kas tad tā Igaunija ir? Nav jau uz Ameriku jābrauc
am,ok,cikos kāds autobuss iziet?
16:00 iziet no ostas
20:25
8008 Rīga - Tallina
Neveic iekšzemes pārvadājumus Latvijas teritorijā.
Lux Express Latvia
4:25
POTCPSSv
20:25
8008 Rīga - Tallina
Neveic iekšzemes pārvadājumus Latvijas teritorijā.
Lux Express Latvia
4:25
POTCPSSv
Kāpēc autobuss? Nav masinas kadam draugam?Rolands rakstīja:am,ok,cikos kāds autobuss iziet?
Bet domāju nav vērts, jo + pārrakstīšana
Nu cik Tev pārrakstīšana + atvešana kādi 200 LVL ....
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fphje.html
kas ar šo darās? kāds varbūt zin ko pastāstīt par viņu?
tik redzu to ka disk baigi sadauzīts.
UN optika inčīga!
nu tas ka pamīcīts ir to arī es redzu, un optika būtu pirmais ko izmestu miskastē
imho nav ne ar ko sliktāks par tiem eksemplāriem, kas te pirmīt figurēja pa 2x lielākām naudām.armis9 rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fphje.html
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Viss,auto meklējumi beigušies
Un ko nopirki?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pacietību,pacietibu,pagaidām vel neatklāšu,jo vel nav nokārtotas dažas formalitātes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 451