CaK Sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

24 Jūl 2015, 15:01

Cik var cepties?
Tā ari viņa darīšana cik lielu naudas summu atvēlēt auto remontam!
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns
Reputācija: 2

24 Jūl 2015, 15:02

cipruss18 rakstīja:Piekriitu jaa,bet es ar zhurku nevaru braukt pie klientiem.tas no malas izskatas nu ne kaa
:super: nu nopietnu iespaidu bus gruti atstat:) tas gan
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13

24 Jūl 2015, 15:22

cipruss18 rakstīja: Par metinasanu,esmu gan pats metinajis,macijies un ir man metinajushi sliekshnjus un kvalitete laba,bet cipars ne tuvu 500 euro
Daudziem laba kvalitāte ir ielāps no ārpuses ar punktiņiem pielīmēts un spainis špaktele pa virsu :gigigi:
Sliekšņu maiņa ir ne tikai metināšanas darbi, ne tikai metināt ir jāmāk ;)
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

24 Jūl 2015, 18:15

Ļoti izklaidējoša lasāmviela. Te pilns ar kompleksainiem tīņiem ar citronu priekšgalā. Bet droši turpiniet! :)))))) :super:
agang
Ziņojumi: 301
Pievienojies: 04 Sep 2013, 20:59
Braucu ar: melnu kupeju

24 Jūl 2015, 18:18

Alpine rakstīja:Te jau viss tas cepiens ir aizgājis ne gluži par to, ir vai nav jēga to darīt, pieļauju ka daudzi savos autiņos ir likuši vēl vairāk, un iespējams, metinājuši sliekšņus arī par tiem 500 jurīšiem, taču par to īpaši nebazarē, kā šis resnais mudaks, kurš pats pat iemācīties neko negrib, tikai braukt visur ar muti, lielīties cik jurēnus tērē, nekas tehniskāks no viņa paura diemžēl ārā nelien, kā tikai " es mainīšu to un to, un tas maksās tik un tik" Sūds ne topiks.
Ir gan tizls topiks! Un ne tāpēc, ka man uztrauktu tas kā meistari slauc naudu no viņa laukā, bet gan tieši tā paša iemesla dēļ- pats neko nejēdz, un visu laiku atrada citu cilvēku darbu, minot cik lielu naudu viss izmaksajis :gigigi: pa lielam vienīgais topiks, kur visu laiku kkadi cipari grozās.

p.s ceru jau, ka vismaz ratus ceļa malā kaut reizi esi nomainījis.. jeb zvans palīdzības dienestam? :rolleyes:
Profila bilde
bembis e36
Ziņojumi: 692
Pievienojies: 23 Sep 2013, 19:30
Braucu ar: 328i,e39 523
Atrašanās vieta: limbazi

24 Jūl 2015, 18:23

veči vēl piecas lapas piedrukāt vajag ar šo tēmu,tad nāksiet pie gala slēdziena :D :D
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

24 Jūl 2015, 18:23

Šeit vēl forumā ir kāds, kas Ciprusu ņem pa pilnu ?? :lol: :lol:
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13

24 Jūl 2015, 18:51

Diemžēl tiem ņerkstētājiem par cenu ir attieksme "ja nevaru atļauties tātad sūds" un pašiem nav ne jausmas ko nozīmē kvalitatīvi veikt šādus darbus!
Diemžēl mums pat vairums krāsotāji rūsu drāž ar metāla birstēm, bet šāds darbs nav kvalitatīvs! un protams, ka var paprasīt par sliktu darbu vairāk kā tas maksā, tāpat kā pērkot auto par konkrēto summu var nopirkt gan labu gan salāpītu, sapuvušu drotu. Tikai neviens meistars nestrādās kvalitatīvu darbu, ieguldot laiku, izmantojot savus resursus ar zaudējumiem vai par pašizmaksu!
Es ar šādām lietām peļņas nolūkos ļoti sen vairs nenodarbojos, bet ļoti labi zinu procesu, tādus remontus veicu tikai čomiem vai radiem ja nu ļoti vajag. Sev cenšos nepirkt auto, kuriem ir kas jāmetina, bet kompakta gadījumā gan būs un diemžēl sanāks sliekšņu maiņas process :lol:
Profila bilde
kaliks
Ziņojumi: 574
Pievienojies: 13 Sep 2011, 16:56
Braucu ar: 328

24 Jūl 2015, 18:55

Nu redzi, aizskārām tēmu, kurā neesam kopetenti atšķirībā no tevis, nosaucām smieklīgas cenas un termiņus, par ko tev vienkārši nāk smiekli, tieši tāpat kā tu pļūti par metināšanu un māci cik pelnīt, kaut arī sajēga tajā lietā ir apaļa nulle, atcerēsimies tavu touringu, kur arku metināšanas vietā, kas maksā ap 80eur piepūti viņas ar makrofleksu, tava kompetence šajā jomā, piedod bet ir nožēlojama :giggle:
cipruss18 rakstīja:Jobtvai,pokemoni man uzbruuk :D
Manis pec vinjam var 1000 prasit,es tik izsaku savas domas :D
Es jau mineju servisu Salamandra work shop.

Tas kursh njaudeja par pamatiem,servisa dzeki ar pirkstidm skruves velk valja un ciet?? :D
Pamatus tev varu ieliwt kaut shodien bet tev nepietiks pat vienam bumbierim ,taa ka sedi un kluse ja nesaproti pat darba specifiku.
Par metinasanu,esmu gan pats metinajis,macijies un ir man metinajushi sliekshnjus un kvalitete laba,bet cipars ne tuvu 500 euro
Un lielakie maksataji te ,kiri ar putam uz lupam saka,ka 500 euro ir sicene,nu blje jus braukajat ar nopistam zhurkam un ar iestregushu bernibu :D
Saprotiet cilveki ka zhurka paliek zhurka un vina ir tiinju mashina :D
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

24 Jūl 2015, 19:06

kaliks rakstīja:Nu redzi, aizskārām tēmu, kurā neesam kopetenti atšķirībā no tevis, nosaucām smieklīgas cenas un termiņus, par ko tev vienkārši nāk smiekli, tieši tāpat kā tu pļūti par metināšanu un māci cik pelnīt, kaut arī sajēga tajā lietā ir apaļa nulle, atcerēsimies tavu touringu, kur arku metināšanas vietā, kas maksā ap 80eur piepūti viņas ar makrofleksu, tava kompetence šajā jomā, piedod bet ir nožēlojama :giggle:
cipruss18 rakstīja:Jobtvai,pokemoni man uzbruuk :D
Manis pec vinjam var 1000 prasit,es tik izsaku savas domas :D
Es jau mineju servisu Salamandra work shop.

Tas kursh njaudeja par pamatiem,servisa dzeki ar pirkstidm skruves velk valja un ciet?? :D
Pamatus tev varu ieliwt kaut shodien bet tev nepietiks pat vienam bumbierim ,taa ka sedi un kluse ja nesaproti pat darba specifiku.
Par metinasanu,esmu gan pats metinajis,macijies un ir man metinajushi sliekshnjus un kvalitete laba,bet cipars ne tuvu 500 euro
Un lielakie maksataji te ,kiri ar putam uz lupam saka,ka 500 euro ir sicene,nu blje jus braukajat ar nopistam zhurkam un ar iestregushu bernibu :D
Saprotiet cilveki ka zhurka paliek zhurka un vina ir tiinju mashina :D
Arkaas putas nebija :D tur bija shpahteles :D
Labi pokemoni,metinat sliekshnjus pa 500 euro :D
LLP JUMS :D
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Eglitis
Ziņojumi: 615
Pievienojies: 29 Mar 2013, 00:45
Braucu ar: apdauzītu hlamu
Atrašanās vieta: Garkalne/ Rīga
Reputācija: 1

24 Jūl 2015, 20:33

Gudrāk nav šito eksemplāru pārdot un atrast ar neizpuvušiem sliekšņiem ? :lol:

Bet topix labs :D
Profila bilde
Ecstasy
Ziņojumi: 38
Pievienojies: 01 Mai 2011, 17:57

25 Jūl 2015, 09:22

Alpine rakstīja:
agang rakstīja:
Ir gan tizls topiks! Un ne tāpēc, ka man uztrauktu tas kā meistari slauc naudu no viņa laukā, bet gan tieši tā paša iemesla dēļ- pats neko nejēdz, un visu laiku atrada citu cilvēku darbu, minot cik lielu naudu viss izmaksajis :gigigi: pa lielam vienīgais topiks, kur visu laiku kkadi cipari grozās.

p.s ceru jau, ka vismaz ratus ceļa malā kaut reizi esi nomainījis.. jeb zvans palīdzības dienestam? :rolleyes:
Tur jau tā lieta. Kaut kādā no daudzajiem saviem bembistu video ( iemetu aci tikko, ko tas resnais vispār dara ), māk tikai dzesēt muti, atļaujās aprunāt servisa čaļu darbu, norādot ka to vajadzēja darīt tā un tā, lai gan pats neko nemāk. Tas ir diezgan nožēlojami.
Giadu ar nepacietību, kad šis topiks nogrims, jo besī viņu redzēt visu laiku augšgalā pilnu ar pļūtāmo.
Resnajam smieklīga lasāmviela, uzskata ka te pilns ar tīņiem. Klausies Resnais, tu šajā forumā esi kuce. :lol:
Ko tad tu te smirdi lunahod? Laikam CaK iekaustīja tevi skolas laikā, ka tāds naids :D Cik var skaitīt citu naudu! Lai taisa mašinu par simtiem vai tūkstošiem, ja var atļauties, daudzi te var tikai atļauties šrota pirktas daļas laikam! Nepatīk vienkārši neejiet šajā topikā, nepievēršiet uzmanību un nesmirdiet te! :doh:
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns

25 Jūl 2015, 10:35

kaspars26 rakstīja:
cipruss18 rakstīja:Piekriitu jaa,bet es ar zhurku nevaru braukt pie klientiem.tas no malas izskatas nu ne kaa
:super: nu nopietnu iespaidu bus gruti atstat:) tas gan
Bet ja ir normala zurka nevis miskaste var braukt ari pie prezidenta kautvai - kauns varbut tikai tad ja ir miskaste:)
Profila bilde
Alpine
Ziņojumi: 197
Pievienojies: 09 Nov 2013, 22:26
Braucu ar: e36 320

25 Jūl 2015, 11:41

Ecstasy rakstīja: Ko tad tu te smirdi lunahod? Laikam CaK iekaustīja tevi skolas laikā, ka tāds naids :D Cik var skaitīt citu naudu! Lai taisa mašinu par simtiem vai tūkstošiem, ja var atļauties, daudzi te var tikai atļauties šrota pirktas daļas laikam! Nepatīk vienkārši neejiet šajā topikā, nepievēršiet uzmanību un nesmirdiet te! :doh:
Tev slikti ar lasīšan. Patin pāris lapas šī sviesta atpakaļ, un atradīsi starp daudzajiem bļāvējiem manis rakstīto, ka ne jau dēļ peso šis brēciens, vismaz man, par citiem nespriešu un nespried pēc citiem par mani, lohatron.

Cak, kad tu esi miris, tu to neapzinies, bet ''citiem'' ir ļoti grūti, tā pat notiek, ja tu esi lohs.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

25 Jūl 2015, 13:07

Alpine rakstīja: Cak, kad tu esi miris, tu to neapzinies, bet ''citiem'' ir ļoti grūti, tā pat notiek, ja tu esi lohs.
:D :D :D
Profila bilde
CaK

25 Jūl 2015, 13:52

Meklēju cokolus depo lampām. PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kristapinnss
Ziņojumi: 263
Pievienojies: 23 Jan 2013, 20:49
Braucu ar: dīzeli
Atrašanās vieta: Liepāja

25 Jūl 2015, 13:55

Nu te jau sāk parādīties kaut kas no mpakas :hahaha: Kāpēc izdomāji paņemt šo lukturus?
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

25 Jūl 2015, 14:12

Kāds sakars lampām ar mpaku ?

Cokoli neder no parastām ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
CaK

25 Jūl 2015, 14:16

ValtersZ rakstīja:Kāds sakars lampām ar mpaku ?

Gan jau, ka der. Vakar pie gda33 servisā domājām arī, ka kupejas cokoli der, bet izrādās, ka neder.
Dzerve
Ziņojumi: 146
Pievienojies: 06 Mar 2014, 15:22
Braucu ar: E36,E60

25 Jūl 2015, 14:48

CaK rakstīja:
ValtersZ rakstīja:Kāds sakars lampām ar mpaku ?

Gan jau, ka der. Vakar pie gda33 servisā domājām arī, ka kupejas cokoli der, bet izrādās, ka neder.
Tieši tā kupejai ir savi un sedanam savi ;) Uzraksti lietotājam Gints viņam ir pats ņēmu no viņa ;)