laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 36
- chevron_right
Malacis, darbs tiešām liels padarīts!
Interesē motortelpas bildes, 100% tur viss tik tīrs, ka no tās var ēst!
nav tadas forshas motortelpas bildes, tuvakajas dienas uzbildesu...Riks* rakstīja:Malacis, darbs tiešām liels padarīts!
atklasana bija paris interesenti, kuriem ari tikai atverts parsegs uzmest aci...
viss standarts, tirs standarts, skiet neka lieka.. ieskaitot ellas , kuras ceru tur kadu laiku vel nesastapt, pietiek ka putekli jadzena
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šim būs vieta muzejā
Nu nu...Pjērs rakstīja:Šim būs vieta muzejā
Aa.. aizmugurejas otrs tilts ir izjaukts nostruklots, gaidu uz pulverkrasu un visu poly bukses pa ziemu pie viena pastiprinās tilta vietas un salasīt kārtīgi blokejoso rwduktpru lielajā korpusa un resnais pusasis.. bet tas nākamajai ziemai.. tagad japabrauc. Jāskatās kā motors uzvedās... Pagaidām klausa
šeit attieksme pret auto ir augstākajā līmenī.
ja tu doma par resno kas ir prieksplana - tas ir stabilizatora stienis
x-brace nav vietas uz mana auto... tad klirenss ir 0cm
sim visam pa virsu ir metala aizsargpanna
x-brace nav vietas uz mana auto... tad klirenss ir 0cm
sim visam pa virsu ir metala aizsargpanna
Ļoti labi!
možais izskatās ka Tu nebiji normāls
diemzel ar krasu nebrauksi, bet man gribejas lai viss ir ari acij tikams, jo tehniski skiet ar esmu visu salicis ka nakasRENIO rakstīja:možais izskatās ka Tu nebiji normāls
2in1 centos lai ir
ideali!!!
ari es varu smelties idejas un iedvesmu no sii topika.
loti patik ko esi sadarijis. zinu ka nau tik vienkarsi salikt visu kopaa, bet pec video spriezot tev viss ir izdevies pa 110%
ari es varu smelties idejas un iedvesmu no sii topika.
loti patik ko esi sadarijis. zinu ka nau tik vienkarsi salikt visu kopaa, bet pec video spriezot tev viss ir izdevies pa 110%
...
Pastāsti lūdzu vairāk par caurumgriešanu lampā ,diezgan aktuāli ,var uz Pm :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
OMG! Tas darbs un nauda, kas tika ieguldītā, ir vienkārši KOSMOS!!!(labā nozīmē ) Zem auto
paldies Jums.. prieks censties... bet vel daudz, daudz daramais prieksa.. lenam, bet gribas labi, drosiem soliem iet uz prieksu, veidot so e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 36