zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 73
- chevron_right
Pareizāk būtu vispirms izslīpēt rūsu un tikai tad ķerties klāt pie metināšanas. Vai arī vismaz izslīpēt 5-10cm apkārt tai vietai, kuru taisies griezt ārā.zurkae36 rakstīja:Es grīdu vispār vēl nesmu sacis slipet no rūsas. Tīri izgriezu nopuvuāo gabalu un iemetinu jauno vieta un sakšu slipet tikai tad kad būs viss sametināts no iekšpuses apstrādāti ar skābo grunti tad ar parasto un krāsu pa virsu un vēl skaņas izolāciju. No apakšas skāba grunts parastā grunts krāsa un grubulisInferno rakstīja:Ja virsmu tiešām izberž līdz tīram metālam, ļoti kvalitatīvi apstrādā un tad nokrāso, tad arī pa ziemu var gāzt un nekāda rūsa ārā neizlīdīs, kamēr kāds akmentiņš vai kas cits nesabojās aizsargslāņus (gruntis, krāsu, laku, mastiku). Šeit neņemšos spriest cik kvalitatīvi tas viss būs paveikts, bet pagaidām varu piekrist, ka neizskatās diez ko kvalitatīvi. Bet ja Tu gribēji teikt, ka var darīt ko grib, bet rūsa tik un tā atgriezīsies, respektīvi, ka to nevar uzvarēt, tad nu sorry - Tu ierāvi zarā.Rob rakstīja:Dirsā darbs un materiāls, pēc 1-2 gadi būs atkal puveklis. Saku no pierexzes, lai kāds homemade proffesional
būtu, lieki pasēts laiks, tik vien, kā roku taisnošana vēža ārstēšanā.
Seit vienmer interesanti paskatities kas notiek!
Šodien paķimerejos gar sedanu nomainīji vienu ami ar visu augšējo buksi no saviem krājumiem. Sapratu to ka glāze vnk pizda steidzami kaut kas jauzmestaro lai vasaru izvilktu un nokrasoju metalniekus roza te ganjau nevienam nepatiks bet man patīk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fonā redzu rozā nāsis
Pag,tas sedans ir melns?ar beigtu m43 bija?un galīgi sapuvis?nesen čaļi pa ciemu ar tādu nēsājās,spoileris pahodu šitais bija,numurs līdzigs.
Dyton violētā krāsa uzreiz man atsit bijušo kupeju!
Šo krāsu izvēlējos jo draugam arī bija kupeja daytona violett krāsa un cik saprotu ši krāsa nau bieži sastopama uz ceļiem.zeltinsh rakstīja:Dyton violētā krāsa uzreiz man atsit bijušo kupeju!
Esi kko aprekinajis kadas bus izmaksas kupejai?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
No sākuma rekinaju bet nu jau tas skaits ir pazudis kautkur:D hobijam naudu neskaitu tas tīri pašā priekam bet arī daudz lietu esmu ieguvis par brīvu pērkot citus BMW un laižot daļas. Taka tagat vēl izdomājuši kā došu parmetinat sliekšņus tad mos viss kopā būs kkur uz 2kbestbmw rakstīja:Esi kko aprekinajis kadas bus izmaksas kupejai?
Pilna sparā gatavoju sedanu uz atklāšanu.
Samainīts motors pirmais swaps mūža bija problēmas ar sajūga gaisošanu ravu karbu nost div reizes. Vēl uzsprāga degvielas sļauka. Ieguvu ļoti labu pieredzi nopērkot pliku m43 kluci un pārliekot visu no vecā uz jauno.
Mazliet no sadaritā
Motora swaps
Salona tīrīšana
Sametināts aķa kaste un aizmugurējā glāze lai vasaru izvelk
Samainīts gāzes pedalis
Sametināts izputejs
Savāktās ļoti labas zkw lēcu lampas prieks kupejas un vieta ieliktas kupejas lampas
Nomazgāts un vēl visādi sikumi
Samainīts motors pirmais swaps mūža bija problēmas ar sajūga gaisošanu ravu karbu nost div reizes. Vēl uzsprāga degvielas sļauka. Ieguvu ļoti labu pieredzi nopērkot pliku m43 kluci un pārliekot visu no vecā uz jauno.
Mazliet no sadaritā
Motora swaps
Salona tīrīšana
Sametināts aķa kaste un aizmugurējā glāze lai vasaru izvelk
Samainīts gāzes pedalis
Sametināts izputejs
Savāktās ļoti labas zkw lēcu lampas prieks kupejas un vieta ieliktas kupejas lampas
Nomazgāts un vēl visādi sikumi
Kad redzeju, ka topikam beidzot apdeits, cerēju, ka darbi ar balto rit uz priekšu...
Personīgibnesparotu, kapec tu šitajā lamatā ieguldi naudu un laiku., bet ja godīgi, tad par balto sākumā domāju tapat
Personīgibnesparotu, kapec tu šitajā lamatā ieguldi naudu un laiku., bet ja godīgi, tad par balto sākumā domāju tapat
Es sedanam esmu ieguldījis 30euro:D vnk vaijg vasaras lamatu un kautko ar ko uz atklāšanu aizbraukt. Kupeja stāv malā bet kad adbrivošos no šita sedana tad kupeja tiks pie jauniem slieksniemrealmen69 rakstīja:Kad redzeju, ka topikam beidzot apdeits, cerēju, ka darbi ar balto rit uz priekšu...
Būtu redzējis ar kādiem mēsliem es nodarbojos ar otru žurku vsp atšautosrealmen69 rakstīja:Kad redzeju, ka topikam beidzot apdeits, cerēju, ka darbi ar balto rit uz priekšu...
Redz ka tomēr forumieši izskaloja smadzenes un nomainīji kupejai lukturus,bet tas labā nozīme
Neviens neizskaloja. Vnk kupeja būs violēta un tad tas lampas vairāk nepiestaves.Da1ris rakstīja:Redz ka tomēr forumieši izskaloja smadzenes un nomainīji kupejai lukturus,bet tas labā nozīme
Pirms pats pie tadas tiku ar ta domaju protams mazak ka citas bet ir diezgan redzetas...zurkae36 rakstīja:Šo krāsu izvēlējos jo draugam arī bija kupeja daytona violett krāsa un cik saprotu ši krāsa nau bieži sastopama uz ceļiem.zeltinsh rakstīja:Dyton violētā krāsa uzreiz man atsit bijušo kupeju!
Tātad gribu likt iekšā m52b20 iekš sedana vai ir to vērts? Cik liela čakarešanas ar ews? Dot kādam lai savelk vai pašam vilkt? Dabuju jau par sviestmaizi 60euro jo lietotājs sprukijs bija ielicis savā kupeja un izdomājis uzlikt Hola devēju no is un brīnījās kāpēc nelec izcēla ārā un iemeta kupeja m40 :doh
ielikt EWS nav vispār nekāds čakars,tepat ir shēmas utt,varu ievilkt pm,ir opcijas,pa lēto pofig kā un tā kā vajag bet dārgāk.
A man vajag pa lēto:D lai tik rūc un iet skersāmĢirts rakstīja:ielikt EWS nav vispār nekāds čakars,tepat ir shēmas utt,varu ievilkt pm,ir opcijas,pa lēto pofig kā un tā kā vajag bet dārgāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 73