Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 49
- chevron_right
sveiki ... mani ineterese kur var parkrasot autinju par atbilstoshu cenu ... ludzu PM
Golf Mk1 GTI--R.I.P
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
Hay!1. vajag nogruntet priekshejo bamperi un 4us r16 diskus. Kadu grunti vajag un cik daudz?
2. bamperam bus calypsorot metalic krasa... k-kur dzirdeju, ka nepiecieshama k-kada krasa vel pa vidu starp grunti un pashu calypso, jo savadak loti gruti nokrasot, lai butu ka nakas! vai tadu tiesham vajag un kas ta ir pa krasu?
2. bamperam bus calypsorot metalic krasa... k-kur dzirdeju, ka nepiecieshama k-kada krasa vel pa vidu starp grunti un pashu calypso, jo savadak loti gruti nokrasot, lai butu ka nakas! vai tadu tiesham vajag un kas ta ir pa krasu?
baigi vajag atbildi!!Veilers rakstīja:Hay!1. vajag nogruntet priekshejo bamperi un 4us r16 diskus. Kadu grunti vajag un cik daudz?
Ja lieto Glasurit kraasu ,tad nevajag nekaadu podkrashu! Vienkaarsha peleeka grunts un pa virsu kraasa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
un ja gadijuma nelieto Glasurit, tad kada apakshkrasa vajadziga?Orkaans rakstīja:Ja lieto Glasurit kraasu ,tad nevajag nekaadu podkrashu! Vienkaarsha peleeka grunts un pa virsu kraasa
Tas jaaprasa tam ,kas lies tev kraasu Katram razhotaajam var buut savaadaak
Protams ,ja nedomaa puust ar baloninju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
http://speed3.lv/Akono rakstīja:sveiki ... mani ineterese kur var parkrasot autinju par atbilstoshu cenu ... ludzu PM
http://www.mehanik.lv
ar baloninju es paproveju nopust ziemas bamperi...vairs taa nedarishu! liels paldies par info!Orkaans rakstīja:Tas jaaprasa tam ,kas lies tev kraasu Katram razhotaajam var buut savaadaak
Ir abi bamperi, kuri jāpārkrāso, jo citā krāsā nekā mana mašīna. Rīt taisos veco krāsu ņemt nost, bet ar ko ? Ar krāsas noņēmēju vai smilšpapīru(kuru Nr.) ?
Plastmasai nedriikst izmantot kraasas nonjeemeeju!!!!!
Okey, tad ar kāda numura smilšpapīru tīrīt veco krāsu nost?
Viss atkariigs no taa kapeec tev jaanjem nost taa kraasa? Pofig ar kaadu saak! Galvenais ir ieveerot soli
Un veel ar kaadu straadaasi sauso vai slapjo ?
Un veel ar kaadu straadaasi sauso vai slapjo ?
Mana mašīna melna, jaunie bamperi violets un zils. Attiecīgi vajag veco krāsu dabūt nost. Ar ko atšķiras sauss/slapjš?
ŠIS TOPIKS ATGĀDINA >> http://www.youtube.com/watch?v=683s4jJMeho
Paņem pelēko matējamo švammi, samatē un vuala- krāso nost. tas nav mopēds, kuram krāsa jākasa nost.Amish rakstīja:Mana mašīna melna, jaunie bamperi violets un zils. Attiecīgi vajag veco krāsu dabūt nost. Ar ko atšķiras sauss/slapjš?
Vai ir reaali nokraasot smuki zhurci-kupeju pa 700eur? Nav baigi izspuvusi...
BMW_The Ultimate Repair Bill
700 eiro bez sagatavošanas, tikai nopūst - easy.
Nu nekas baigi praatiigs jau nesanaaks gan ,ja nu vien kaads to nav gatavs dariit par velti
Saliidzinaajumam kad paarkraasoju savu kuutinju ,tad materiaalos un kraasaa vien izteereeju 570eirinjas!!!
Saliidzinaajumam kad paarkraasoju savu kuutinju ,tad materiaalos un kraasaa vien izteereeju 570eirinjas!!!
Hmm...zheel-vairaak pagaidaam gan negribas atveeleet
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34