E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- chevron_right
Nē nu cool, es tik tā, padomāju, vai tiešām nopietni. Vai mazums kāds nesaprastu un padomātu, ka joko.ikey07 rakstīja:Pilnībā, ķipa kamera iešļūk telefonā un parāda 2 secs no tā video.Kurlis rakstīja:
Tu nopietni?
Domāju, ka vajag aizrakstīt PM Agrim un uzjautāt, vai nevēlās izgriezt to daļu un ielikt Tavu video. Rezultāts noteikti būs baigā bombiņa, jo telefons, es pieņemu, arī nesūdīgs, ar kuru filmēts, ne ? Beigās kas tad tur tāds, norenderēt atkal jaunu video, uzhostēt youtube un likt atkal par jaunu.
Ideja laba, es par ! :)
Kurlis rakstīja:Nē nu cool, es tik tā, padomāju, vai tiešām nopietni. Vai mazums kāds nesaprastu un padomātu, ka joko.ikey07 rakstīja:Pilnībā, ķipa kamera iešļūk telefonā un parāda 2 secs no tā video.Kurlis rakstīja:
Tu nopietni?
Domāju, ka vajag aizrakstīt PM Agrim un uzjautāt, vai nevēlās izgriezt to daļu un ielikt Tavu video. Rezultāts noteikti būs baigā bombiņa, jo telefons, es pieņemu, arī nesūdīgs, ar kuru filmēts, ne ? Beigās kas tad tur tāds, norenderēt atkal jaunu video, uzhostēt youtube un likt atkal par jaunu.
video labs!
@instagram - anrijs.v
Nu ja tu sāc dirst pa kvalitāti, tad noteikti tie peldošie drones kandri ir daudz kvalitatīvāki, ne ?Kurlis rakstīja:
Nē nu cool, es tik tā, padomāju, vai tiešām nopietni. Vai mazums kāds nesaprastu un padomātu, ka joko.
- ikey07
nu tagad jau par vēlu
Atklāti sakot, es dirsu par ideju kā tāduikey07 rakstīja:Nu ja tu sāc dirst pa kvalitāti, tad noteikti tie peldošie drones kandri ir daudz kvalitatīvāki, ne ?Kurlis rakstīja:
Nē nu cool, es tik tā, padomāju, vai tiešām nopietni. Vai mazums kāds nesaprastu un padomātu, ka joko.
Agri - kā vienmēr līmenī, alles gut
Labs video
Foršs video, bet nu drons laikam gan kaut kāds ķīnas lētais ražojums, šausmīgi nobesija tā "jūras slimība"
Citādi, malacis!
Citādi, malacis!
Dronam ar vēju bija grūti cīnīties
Labs video
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Labi pastraadaats Agro - naiss
Labs video :)
Kā tev tas drons pamanijās apkristu uz acīm (dragreisa finiša galā)?CaK rakstīja:Labs video :)
Agro ka vienmer līmenī.. ļoti patīk video...
Video tiešām ir ļoti labs!
Žēl tik, ka nesanāca pievienoties!
Žēl tik, ka nesanāca pievienoties!
Super video un labākais e36 opening!
Tas ir labs jautājums. It kā no vēja.māriņš rakstīja:Kā tev tas drons pamanijās apkristu uz acīm (dragreisa finiša galā)?CaK rakstīja:Labs video :)
cik esmu runajis ar cilvekiem,tad normals drons sakas no 1000 euro ar gps un maajaas atgrieshanas funkcijaam utt.nesmu spec
nenosodu nevienu,bet video man nepatika,nedz dziesma,nedz kadri tadi jedziigi.zinu,ka mani nories,bet tas tik manas domas
nenosodu nevienu,bet video man nepatika,nedz dziesma,nedz kadri tadi jedziigi.zinu,ka mani nories,bet tas tik manas domas
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- chevron_right