Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 120
- chevron_right
Kurā vietā atrodas ''slēdzis'', kas atbild par to, ka ieslēdzas atpakaļgaitas apgaismojums? Liekot atpakaļgaitā, neieslēdzas apgaismojums... Sākumā domāju, ka pie lampām kautkas nogājis greizi, bet tad ievēroju, ka biežāk ''štepselējot'' atpakaļgaitā, tomēr šad tad ieslēdzas.
"Uz" kārbas. Pie kārbas pienāks vads ar štekeri, un kārbā ir ieskrūvēts atpakaļgaitas devējs.
Tieši tā, kā dogma teica. Pie kārbas atrodas devējs, kurš ieliekot atpakaļgaitā savieno abus vadus.Nixon rakstīja:Kurā vietā atrodas ''slēdzis'', kas atbild par to, ka ieslēdzas atpakaļgaitas apgaismojums? Liekot atpakaļgaitā, neieslēdzas apgaismojums... Sākumā domāju, ka pie lampām kautkas nogājis greizi, bet tad ievēroju, ka biežāk ''štepselējot'' atpakaļgaitā, tomēr šad tad ieslēdzas.
Pie drošinātāju kastes lielajā štekerī abi vadi ir 22; 10 pins. Savienojot tos pa taisno, iedegsies atpakaļgaita.
Viņam viegli tiek klāt no apakšas? Vai tomēr kārba jāskrūvē nost?
Ai, ko es te jautāju... Viena lieka kārba mētājas, būs vien jāpalūr.
Ai, ko es te jautāju... Viena lieka kārba mētājas, būs vien jāpalūr.
klat tikt ir tiesam viegli, vins ir vairak karbas saanaa, sofera pusee.
...
pārbaudīju, kad nav, tad nestrādā arī numura apgaismojums, bet, ja ir, tad strādā, vienīgi spidometrs nestrādā ar pulksteni vai arī es vnk tgd, pa dienu vnk neredzu, bet šķiet, ka nekādu izmaiņu :(Skudraa rakstīja:Ieteiktu pārbaudīt 37.drošinātāju
Kā tas ir nestrādā spidometrs un pulkstenis? Spidometrs nerādā ātrumu un pulkstenis neskaita laiku, vai tikai abiem nav apgaismojuma?
Un vēl vari pārbaudīt 23, 27 , 31, 46 drošinātājus.
Un vēl vari pārbaudīt 23, 27 , 31, 46 drošinātājus.
nomaini sekojoshos drosinatajus uz jauniem un tad saki kas mainaasKauperX rakstīja:pārbaudīju, kad nav, tad nestrādā arī numura apgaismojums, bet, ja ir, tad strādā, vienīgi spidometrs nestrādā ar pulksteni vai arī es vnk tgd, pa dienu vnk neredzu, bet šķiet, ka nekādu izmaiņu :(Skudraa rakstīja:Ieteiktu pārbaudīt 37.drošinātāju
22-5A
26-10A
37-10A
ps, par numurzimes apgaismojumu ari atbild 37droseklis
...
[quote="Kobreti"]auto BMW dzinējs m42 ja jau ņemies ar auto elekrības ārstēšanu tad auto data un šajā gad etm ir labs špikeris. ko tur vēl komentēt . ?
Soriit agri sanaaca braukt un pamaniju ko sausmigu. Man nedarbojas spogulu un aizmugureja loga apsilde
Kur un kaa to lietu labot ?
Kur un kaa to lietu labot ?
jāmaina logs un spoguļi, ja nepalīdz tad motors jāmaina
drošinātāju skatījies?
drošinātāju skatījies?
Kuru drosinaataaju ? Logs nav tik traki. No salona siltuma tapat atrauj valja. Spoguli gan traki. bimmerforums lasiju, ka no +5c un uz leju tik darbojas it ka.
Logu aplsilde darbojas, līdz ko to ieslēdz. Skaties drošinātājus, tad aiz kreisās aizm. stoikas apšivkas (kur salona lampiņa) skaties, vai vadi ir pievienoti tādam baltam blokam, kā arī tos vadus, kas paredzēti logu apsildei.
logu apsilde iet arī caur FM/AM antenas pastiprinātāj moduli uz pašu logu - tas ir kreisajā pusē, baltais bloks ir labajā.
FM/AM man varetu buut pie vainas jo radio neiet man. Vakaraa vai rit skatiisos drosinatajus un fm.
Man tada aizdoma ka pie antenas pastiprinataja nepienak strava, kadam nav kada shema kur tur pienak pluss??? pati antena caur moduli aiziet uz pakalejo stiklu, negribas exsperimenteet.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
ar orkaana palīdzību viss noskaidrots
spoguļi auto režīms, stikls drusku ilgāk uzsilst.
spoguļi auto režīms, stikls drusku ilgāk uzsilst.
Sveiki!
Man masina ir parastais obc, tempretura un pulkstenis! Piedavaja man pilno, bet paslaik tik daudz septes, ka nau laika vinu vilkt ieksa! Bet izskatas tik labi, ka gribas vinu vismaz skata pec! Tapec jautajums vai vins man kautko radiis vispar bez visu to ekstra vajadzigo vadinu vilksanas??
Man masina ir parastais obc, tempretura un pulkstenis! Piedavaja man pilno, bet paslaik tik daudz septes, ka nau laika vinu vilkt ieksa! Bet izskatas tik labi, ka gribas vinu vismaz skata pec! Tapec jautajums vai vins man kautko radiis vispar bez visu to ekstra vajadzigo vadinu vilksanas??
Kaut kas briest!
cik nu man zināms, tad nerādīs neko bez ekstra vadiņiem.
FM/AM arī bija domāts, tikai priekš iesācējiem teiktsseeingman rakstīja:logu apsilde iet arī caur FM/AM antenas pastiprinātāj moduli uz pašu logu - tas ir kreisajā pusē, baltais bloks ir labajā.
Pienāk masa un balts ierosmes vadiņš, kas nāk no maģa parasti (oriģināli).djjys rakstīja:Man tada aizdoma ka pie antenas pastiprinataja nepienak strava, kadam nav kada shema kur tur pienak pluss??? pati antena caur moduli aiziet uz pakalejo stiklu, negribas exsperimenteet.
Ja "pārmetīsi" divus vadiņus uz otro štekeri, t.i., masu un plusu, tad rādīs pulskteni un degs lampiņas, bet vairāk neko nerādīs, ā, moš vēl āras temperatūru, ja ir strādājošs āras temp. devējs.>bandiT< rakstīja:Sveiki!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 120