Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 66
- chevron_right
Zjilinskis rakstīja:M kupejas moldingi ražoti taivānā 50eur
whatsapp 27811178
Tu takā uzskati, ka jebkuram kurš tirgo jebko ir pienākums uzlikt pašu lētāko cenu, kādu Gena var sameklēt yandexā vai koRus rakstīja:elizabethhyyy rakstīja:Jauni, nelietoti kapota amji vēl iepakojumā - 20 eur
Mazais obc - 5 eur
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... 1_37/tab:2
15 € par jauniem kapota amjiem... Saprotu, ka meitene, bet jāpiebilst kas vēl ietilpst cenā
Ne, puisīt. Var uzlikt normālu cenu.Valtmeikers rakstīja:Tu takā uzskati, ka jebkuram kurš tirgo jebko ir pienākums uzlikt pašu lētāko cenu, kādu Gena var sameklēt yandexā vai koRus rakstīja:elizabethhyyy rakstīja:Jauni, nelietoti kapota amji vēl iepakojumā - 20 eur
Mazais obc - 5 eur
https://www.eparts.lv/catalog/#brand:16 ... 1_37/tab:2
15 € par jauniem kapota amjiem... Saprotu, ka meitene, bet jāpiebilst kas vēl ietilpst cenā
Pats tieši sev gribēju pasūtīt. Un tē cena uz 25% lielākā. Vai šajā forumā tā arī jāpārdod?
Ir tacu dazadi raxotaji un cenas...
Tas i daudz vai maz?Vladlen rakstīja:Zjilinskis rakstīja:M kupejas moldingi ražoti taivānā 50eur
whatsapp 27811178
man aktuāli kupejas M moldingi, reti kad viņi ir uz tirdziņu
Ja labā stāvoklī,ķer cietkars rakstīja:Tas i daudz vai maz?Vladlen rakstīja:Zjilinskis rakstīja:M kupejas moldingi ražoti taivānā 50eur
whatsapp 27811178
man aktuāli kupejas M moldingi, reti kad viņi ir uz tirdziņu
1 moldings ar ceku bimmershopa ap 7e gb 7*4=28
Protuninga 100% ari ir
Protuninga 100% ari ir
Kpc 7*4? 7*6Vladlen rakstīja:1 moldings ar ceku bimmershopa ap 7e gb 7*4=28
Protuninga 100% ari ir
Par kādiem moldingiem runājat?
Nu es vismaz par ārējiem durvju M moldingiemGrunte rakstīja:Par kādiem moldingiem runājat?
Es ar tā domāju. Sanāk ka pērkot pa vienam sanāk lētāk
Es pat nezināju,ka var gabalā nopirktGrunte rakstīja:Es ar tā domāju. Sanāk ka pērkot pa vienam sanāk lētāk
Gan jau ka tie ir vienkārši platie moldingi bez M bļembačkas.
Nuuu, bimmershopā komplekta cena ir 109 eiro, nezinu, kur tu atradi pa 7 eiroVladlen rakstīja:1 moldings ar ceku bimmershopa ap 7e gb 7*4=28
Protuninga 100% ari ir
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1089
Arī piekrītu. Tad jāraksta ražotājs.S.P. rakstīja:Ir tacu dazadi raxotaji un cenas...
Ja uzrakstīt pārdodu jaunus vent. bremžu diskus pa 90, arī var kļūt par astronautu.
Bet tas varētu būt arī brembo Max. Kurām tad par to jāpieraksta?
quote="Reinholds"]
Kāda vaina? Sezonu lietotas riepas 2x lētāk nekā jaunas... Es tādas ganjau par 100 tirgotu.
Negribu bojāt bizīti. [/quote]Januskevics rakstīja:Pārdodu vissezonas riepas R17 225/45 M+S 91T ''galaxie''
Riepas labā stāvoklī ar dziļu protektoru ~8-9mm. Lietotas vienu sezonu un priekšējo asi.
Cena 70 eiro
Kāda vaina? Sezonu lietotas riepas 2x lētāk nekā jaunas... Es tādas ganjau par 100 tirgotu.
Ja tirgo tikai 2as, tad protams, bet ieliekot ssā tāpat aizies.Vladlen rakstīja:2 riepas, neviss 4
Cik varetu prasit par telefonu ar visu kas nakt tam lidz.. mikrafons utt ?
WTFbleks rakstīja:Cik varetu prasit par telefonu ar visu kas nakt tam lidz.. mikrafons utt ?
modeli mož zini?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …