-HAPO- kupeja

Profila bilde
Lavriks
Ziņojumi: 648
Pievienojies: 22 Okt 2014, 16:36
Braucu ar: M50
Atrašanās vieta: Rīga

14 Jan 2015, 08:36

Katrs kā grib tā un taisa savējo e36! ;)
Ja mēs kas braucam ar e36 esam LOHI? Tad kas esi tu? Lietotājs Elstins ? :grrr:
Ja kaut kas tev nepatīk, labāk paklusē,un paturi savus vārdus pie sevis! :grrr:
Man personīgi patīk ka HAPO e36 izskatās. :super:
Katram savs stils! :yes:
:lol:
Profila bilde
Elstins
Ziņojumi: 216
Pievienojies: 29 Jūl 2014, 22:40
Braucu ar: 318 Touring
Atrašanās vieta: Rīgas
Reputācija: 2

14 Jan 2015, 09:29

Laurikbmw rakstīja:Katrs kā grib tā un taisa savējo e36! ;)
Laurik laikam nebiji vēl pamodies :hahaha: Pārlasi vēlreiz ko es esmu uzrakstijis. Es teicu, ka esmu PRET to, ka tautā valda uzskats, ka ar E36 brauc tikai atsaldēti lohi. Daudziem tas ir patīkams hobijs. Mans viedoklis bija, ka nav nepieciešams pārlieku zīmēties ar savu bravūru un uzvesties kā durakiem uz ceļa, plus to vēl parādīt plašākai auditorijai. Piemēram, tas beztabu sižets. Nu nahren visai Latvijai jāredz, ka plazā dedzina riepas vai kāds gudrinieks reportierim rāda kāds viņš drifters... pie tam vēl izgāžas. Vot šādas rīcības arī cilvēkiem maitā prātu par to, ka ar E36 brauc kkādi cirvji, jo neviens jau pa tv nerāda ar kādu entuziasmu mašīnas tiek būvētas, kādi pasākumi kopā aizvadīti utt. jeb lietas gaišo pusi.
Man viss patīk, jo īpaši braukt ar E36 :super:
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Profila bilde
Janex325
Ziņojumi: 300
Pievienojies: 19 Aug 2013, 13:59
Braucu ar: 325 underground
Reputācija: 1

14 Jan 2015, 09:33

Elstins rakstīja: Laurik laikam nebiji vēl pamodies :hahaha: Pārlasi vēlreiz ko es esmu uzrakstijis. Es teicu, ka esmu PRET to, ka tautā valda uzskats, ka ar E36 brauc tikai atsaldēti lohi. Daudziem tas ir patīkams hobijs. Mans viedoklis bija, ka nav nepieciešams pārlieku zīmēties ar savu bravūru un uzvesties kā durakiem uz ceļa, plus to vēl parādīt plašākai auditorijai. Piemēram, tas beztabu sižets. Nu nahren visai Latvijai jāredz, ka plazā dedzina riepas vai kāds gudrinieks reportierim rāda kāds viņš drifters... pie tam vēl izgāžas. Vot šādas rīcības arī cilvēkiem maitā prātu par to, ka ar E36 brauc kkādi cirvji, jo neviens jau pa tv nerāda ar kādu entuziasmu mašīnas tiek būvētas, kādi pasākumi kopā aizvadīti utt. jeb lietas gaišo pusi.
Tam visam ir tikai viens normāls skaidrojums, var zīmēties, tusēties pa laukumiem un t.m.l. izdarīties, BET IELA NAV TRASE!
Vairākās trasēs notiek treniņi, ir prīvātie laukumi. Braucat un zīmējaties cik uzziet, bet nedariet to uz ielām!
Autoserviss tavam E36

Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.

Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Attēls
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

14 Jan 2015, 09:38

+1.
Gan jau pienāks laiks, kad E36 vairs neskaitīsies kaplis, jo visi būs nokaplēti :lol: Bet no vienas puses jau taisnība, ka katrs būvē E36to kā vēlas, bet vairāk jau šķiet, ka būvē pēc savām iespējām. Un pareizi stila guru teica, ka lielākā mpakas, st5 utt nīdēji ir tie, kas nevar to atļauties un skauž, ka citi var :lol: Nu, tie, kas publiski norej to visu :hahaha: Kad es nevarēju atļauties, sēdēju klusi pie datora un raudāju, centos darīt tā, lai atļautos :sarunats: Nav runa, ka gribēju kā daudziem, bet gan, lai labi izskatās. Ir daudz dažādu paņēmienu, kā lai ar vienādiem aksesuāriem izskatās individuāli, skaisti, ne tā kā citiem :super: Pīīs!
Profila bilde
mrkashell
Ziņojumi: 519
Pievienojies: 29 Okt 2012, 11:08
Braucu ar: 97' 1.8iS
Atrašanās vieta: Incukalns

14 Jan 2015, 09:47

dogMa rakstīja:+1.
Gan jau pienāks laiks, kad E36 vairs neskaitīsies kaplis, jo visi būs nokaplēti :lol: Bet no vienas puses jau taisnība, ka katrs būvē E36to kā vēlas, bet vairāk jau šķiet, ka būvē pēc savām iespējām. Un pareizi stila guru teica, ka lielākā mpakas, st5 utt nīdēji ir tie, kas nevar to atļauties un skauž, ka citi var :lol: Nu, tie, kas publiski norej to visu :hahaha: Kad es nevarēju atļauties, sēdēju klusi pie datora un raudāju, centos darīt tā, lai atļautos :sarunats: Nav runa, ka gribēju kā daudziem, bet gan, lai labi izskatās. Ir daudz dažādu paņēmienu, kā lai ar vienādiem aksesuāriem izskatās individuāli, skaisti, ne tā kā citiem :super: Pīīs!
komentaars vietaa, malacis Dogma :super:
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki

14 Jan 2015, 10:08

dogMa rakstīja:Gan jau pienāks laiks, kad E36 vairs neskaitīsies kaplis, jo visi būs nokaplēti :lol:
Notiks dabiskā atlase un ir cerība, ka pēc pāris gadiem idioti no foruma būs pazuduši. Tāpat kā tas notika/notiek ar e30
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
Eglitis
Ziņojumi: 615
Pievienojies: 29 Mar 2013, 00:45
Braucu ar: apdauzītu hlamu
Atrašanās vieta: Garkalne/ Rīga
Reputācija: 1

14 Jan 2015, 10:19

Elstins rakstīja:
Laurikbmw rakstīja:Katrs kā grib tā un taisa savējo e36! ;)
Laurik laikam nebiji vēl pamodies :hahaha: Pārlasi vēlreiz ko es esmu uzrakstijis. Es teicu, ka esmu PRET to, ka tautā valda uzskats, ka ar E36 brauc tikai atsaldēti lohi. Daudziem tas ir patīkams hobijs. Mans viedoklis bija, ka nav nepieciešams pārlieku zīmēties ar savu bravūru un uzvesties kā durakiem uz ceļa, plus to vēl parādīt plašākai auditorijai. Piemēram, tas beztabu sižets. Nu nahren visai Latvijai jāredz, ka plazā dedzina riepas vai kāds gudrinieks reportierim rāda kāds viņš drifters... pie tam vēl izgāžas. Vot šādas rīcības arī cilvēkiem maitā prātu par to, ka ar E36 brauc kkādi cirvji, jo neviens jau pa tv nerāda ar kādu entuziasmu mašīnas tiek būvētas, kādi pasākumi kopā aizvadīti utt. jeb lietas gaišo pusi.
+1, vispār nesaprotu, kapēc vajadzīgi kkādi ziemas prieku topiki utt :idiots: taču CP arī ir pieejams internets, drīz būs tā, ka pa pat pa mežu nevarēs panēsaties. kaut kad nesen prasīja kur ir alderu ciematiņš, un kāds ieliek linku uz karti. nu kapeeeeec? :idiots: gribat lai jau braucot uz turieni visus izdrāž par aptieciņām, nopistajām 2mm M+S riepām, miglām + tuvajiem apgaismotajos ceļa posmos un citu herņu? ir taču telefons ar wacapu, sazvanies / sačato čo pa čom un laimīgs slidinies, nevis forumā rakstat kur brauksi, kur tiekās un cikos statika hotdogu rīsiet :lol:
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

14 Jan 2015, 11:12

nu ko var nemtiess :D katram savs vienam mate vienam meita un kadam varbut ari omite :gigigi: man pasham patik nolaizitie e36 uz st5 :super: un tapec es katram individualim neblauju :dusma: foruma ka vinsh brauc ar kaut kadu tur lamatu kas padara kaunu e36 sugai ka tadai ;)

hapi tu manu viedokli zini :D bet nu kautkadas mezona un romantika pieskanas tava zilacite ir :gigigi:
Profila bilde
sirmais
Ziņojumi: 216
Pievienojies: 07 Apr 2014, 16:22
Braucu ar: E36 compact

14 Jan 2015, 11:18

Tas kā tas izskatās, nesaucās "Because ghetto drift car!" ? Vai arī bez "ghetto" ?
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

14 Jan 2015, 12:27

Drīzāk bez "drift" :gigigi:

Kupeja bija puveklis, bet es arī viņu kopu cik varēju un cik finanses atļāva. Bija pienācis laiks ķerties pie svarkas, bet nolēmu to nedarīt, jo neredzēju jēgu ieguldīt ieksh e36, ja varēju iegādāties e30, tāpēc auto pārdevu.

Es gan neatceros, ka būtu kādam teicis, ka viņa ir sterila, top zustand utt. Tas, ka jūs paši to bijāt izsecinājuši pēc smukām bildītēm nav mana problēma. :lol:

++ Nedomāju, ka par kādu no maniem tagadējiem auto varētu teikt, ka kāds būtu sapuvis vai nekopts. :)

Un vispār kāds sakars manam auto ar hapo gaumi?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Znotiš
Ziņojumi: 460
Pievienojies: 11 Mar 2013, 12:52
Braucu ar: bezkompresiju
Reputācija: 2

14 Jan 2015, 16:46

kastrolis328 rakstīja:Hapo, mainu kolas bundžu (0,33l) pret tavu `auto`
Pirmkart bernuddarzs ,neaptik aizver forumu un ej sit dure, pohuj par to kas kuram ir un kuram nav katram sava gaume ,man piemeram nepatik 90% foruma bmw jo ir nopidarasiti risi kuriem ir uzlikti style 5 ar nodraztu plauktu tas jau ir aizgajis sen izrunats temats ,cilveks atskaitas liek preiks sevis , un domaju ka vina kupeja latvija ir vairak redzeta un atpazistamaka neka dazas labas uzpidarasitas rusas chupas ...
Un vispar kursh manu niku kope un vel nepareizi ... tas ir sarezgjiti castroll ":D
Karo4e viss man zb poha un chist stress par hapo bembi jajiet griest venas , jo esmu atskirigs nav ta ka auto riebjas ,varbut jajiet pie pshiologa , p.s. nevienu negribu aizvainot lielu dalu pat neizlasiju ,bet tie dazi teksti ,tas perles ka piemeram mainu pret bundzu kolas ,varu piedavat kolas bundzu pret tavu nieri , nopirksu sev skaistu zurku pa 10k ar uzdraztu style 5 plauktu un vares visi smaidit foruma ,negribi ? pasam ari prieks bus , jauku dienu spameri , sis posts veidots zzem liela reibuma :drink: :drink: :drink: :drink:
Drive until you die with your e36 ;)
Profila bilde
BLINGZ
Ziņojumi: 138
Pievienojies: 06 Jan 2013, 02:45

14 Jan 2015, 16:58

Attēls
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

14 Jan 2015, 17:11

Nē, nu, protams, gaumes atšķiras u.t.t., par to jau nav runa. Kaut kas jau HAPO kupejā ir, bet sev tādu toč negribētu :lol: Ar visu "jauno" un "nebijušo" E36 sfērā ir tāpat kā owlings, alus dzeršanas izaicinājumi facebookā u.t.t., ar laiku pāriet :lol: Paliek tikai īstas vērtības :hahaha: No offence, HAPO :sarunats: Tikai viedoklis. Pasaulē jābūt balansam, nevar būt tikai nolaizīti E36tie, un tas ir normāli :super:
howis
Ziņojumi: 68
Pievienojies: 11 Jan 2015, 16:00
Braucu ar: 2eur pie vadītāja.

19 Jan 2015, 20:11

Castroll rakstīja:
kastrolis328 rakstīja:Hapo, mainu kolas bundžu (0,33l) pret tavu `auto`
Pirmkart bernuddarzs ,neaptik aizver forumu un ej sit dure, pohuj par to kas kuram ir un kuram nav katram sava gaume ,man piemeram nepatik 90% foruma bmw jo ir nopidarasiti risi kuriem ir uzlikti style 5 ar nodraztu plauktu tas jau ir aizgajis sen izrunats temats ,cilveks atskaitas liek preiks sevis , un domaju ka vina kupeja latvija ir vairak redzeta un atpazistamaka neka dazas labas uzpidarasitas rusas chupas ...
Un vispar kursh manu niku kope un vel nepareizi ... tas ir sarezgjiti castroll ":D
Karo4e viss man zb poha un chist stress par hapo bembi jajiet griest venas , jo esmu atskirigs nav ta ka auto riebjas ,varbut jajiet pie pshiologa , p.s. nevienu negribu aizvainot lielu dalu pat neizlasiju ,bet tie dazi teksti ,tas perles ka piemeram mainu pret bundzu kolas ,varu piedavat kolas bundzu pret tavu nieri , nopirksu sev skaistu zurku pa 10k ar uzdraztu style 5 plauktu un vares visi smaidit foruma ,negribi ? pasam ari prieks bus , jauku dienu spameri , sis posts veidots zzem liela reibuma :drink: :drink: :drink: :drink:
Tev ir spēcīgs paraksts, Tu laikam esi īsts E36 entuziasts - pastāsti mums vēl kaut ko. :gigigi:

Ko nozīmā "atpazīstamākā Latvijas kupeja"? Ko tas dod? Ja Tu staigātu pa ielām apvēmies, ar dzelteniem krokšiem un egļu zariem uz galvas, nēsājot spilgti zilas saulesbrilles, es varu derēt, ka Tu arī būtu atpazīstamākais bomzis Latvijā. Tad Tev būtu vismaz kaut kas savādāks un Tu būtu normāls kaplis. Cilvēki atskatītos. :gigigi:
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži

19 Jan 2015, 20:23

@ howis...Laaabs :lol:
Profila bilde
aivis328
Ziņojumi: 1651
Pievienojies: 28 Jūl 2013, 18:45
Braucu ar: F32 425d
Reputācija: 3

19 Jan 2015, 21:30

Hapo kupeja ir kas savadaks un tas ari viss ko juus te rejat :hahaha:
pusei no si foruma tie parastie netire e36 izskatas daudz stulbaak un pretigak :doh:
kad biju LV es biju soka kadi e36 tur brauka ( liepaja) pliki nodrazti un vel netiri es tada vispar negribetu kapt ieksa a te jus piekasas cilvekam kurs ir vismaz ko individualu uztaisijis
un tas teksts par tiem style5 ir vienkarsi kautkas nodrazts lidz riebumam any way style5 ir un bus vieni no labak izskatigiem diskiem klasiskam stilam :sarunats:
Instagram INDIGAIS
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

19 Jan 2015, 21:35

Aizmirsi piebilst, ka tehniski tiek sekots līdzi arī daidz labāk kā vairaumam parastiem e36...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
howis
Ziņojumi: 68
Pievienojies: 11 Jan 2015, 16:00
Braucu ar: 2eur pie vadītāja.

19 Jan 2015, 21:37

Normāla meitene:
Attēls
"Vismaz kaut kas savaadaaks nau ka citiem lol es eju sawu celju"
Attēls
Profila bilde
Kurlis