Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 62
- chevron_right
es jau gan šitādu eksemplāru nepārdotu..
Par paveiktajuiem darbiem 2012.g. !
Sliekšņa pārmetināšana,
nomainītas pusasis,
salona filtrs,
termostats,
nomainita zonde,
sveces Bosch, četrkontaktu,
mainīts vārstu vāks,
mainīta vārstu vāka blīve+ skrūvju gumijas,
mainīta eļļas filtra korpusa blīve,
mainīta degvielas trubiņa,
dzinēja eļļa,
Mayle šaras x2 gab,
kloķenes priekš., blīvslēgs,
nomainīti durvju abšivkām klipši,
nogrubulēts bagažnieks,
nomainiti salona paklājiņi,
nomainīta stūre uz doble spoke,
ielikts pilnais OBC,
pagādāti jau atkal jauni diski uz 2013. sezonu,
Vēl daudz darbu darāmu, lai būtu very nice, bet pa solim jau eju uz priekšu!
Vēl pa ziemu daudz darbi saplānoti, patiesībā arī tie dārgākie (Metināšana, piekrāsošanas, restaurēšanas un modifikācijas), nez vai visu uzspēšu, tomēr daļu noteikti paveikšu!
+vēl pārs reizes bijusi vēlme auto pārdod, lai iesāktos darbus turpina kāds cits, tomēr starp poircējiem ir bijis arī kārtējais trases gončiks, mašīnas liktenis būtu skaidrs!
Nav īsti tā, ka nepārdevu dēļ tā, tomēr spīta pēc nenolaidu no cenas ne peso,kā rezultātā pircējs zaudēja interesi, savukārt es atkal atguvu!
Gatavošos nākamajai sezonai ar attieksmi, dēļ kuras jau daudz naudas ieguldīts un vēl jāiegulda, lai auto pašam patiktu vairāk par visiem citiem!
Mēs tak tikai paši vislabāk zinam par saviem auto, kas tur, kur tur, un kāpēc tur!?
Sliekšņa pārmetināšana,
nomainītas pusasis,
salona filtrs,
termostats,
nomainita zonde,
sveces Bosch, četrkontaktu,
mainīts vārstu vāks,
mainīta vārstu vāka blīve+ skrūvju gumijas,
mainīta eļļas filtra korpusa blīve,
mainīta degvielas trubiņa,
dzinēja eļļa,
Mayle šaras x2 gab,
kloķenes priekš., blīvslēgs,
nomainīti durvju abšivkām klipši,
nogrubulēts bagažnieks,
nomainiti salona paklājiņi,
nomainīta stūre uz doble spoke,
ielikts pilnais OBC,
pagādāti jau atkal jauni diski uz 2013. sezonu,
Vēl daudz darbu darāmu, lai būtu very nice, bet pa solim jau eju uz priekšu!
Vēl pa ziemu daudz darbi saplānoti, patiesībā arī tie dārgākie (Metināšana, piekrāsošanas, restaurēšanas un modifikācijas), nez vai visu uzspēšu, tomēr daļu noteikti paveikšu!
+vēl pārs reizes bijusi vēlme auto pārdod, lai iesāktos darbus turpina kāds cits, tomēr starp poircējiem ir bijis arī kārtējais trases gončiks, mašīnas liktenis būtu skaidrs!
Nav īsti tā, ka nepārdevu dēļ tā, tomēr spīta pēc nenolaidu no cenas ne peso,kā rezultātā pircējs zaudēja interesi, savukārt es atkal atguvu!
Gatavošos nākamajai sezonai ar attieksmi, dēļ kuras jau daudz naudas ieguldīts un vēl jāiegulda, lai auto pašam patiktu vairāk par visiem citiem!
Mēs tak tikai paši vislabāk zinam par saviem auto, kas tur, kur tur, un kāpēc tur!?
tik traki to metināšanu prasa?izskatās svaiga bundža
Lai veicas ar nākošajiem darbiem.
m4z rakstīja:tik traki to metināšanu prasa?izskatās svaiga bundža
Kā jau tgeicu, pie vainas ir mana attieksme pret to kādam ir jāizskatās manam auto arī tanīs vietās, ko apkārtēji neredz!
"ne vien papīrīts smuks, bet arī kon4a garšīga"
tur, kur metinājos, darbu paveica vienkārši līmenī!
Par kvalitāti ir jāmaksā!
Tikko nopērkot auto, man Feģa no maskačkas uzmetināja ķīnieti virsū orģinālajam par ko sam. 50ls, kā rezultātā varēju nestaigāt bez auto x3 dienas un 50ls iedot Feģam par skaistām acīm! Darbs un materiālas pa dirsu!
Līdzīgi ir arī ar krāsošanas darbiem, ja rausta žaba un negribās maksāt standarta cenu par detaļas apstrādi un krāsošanu, bet meklēt kur taspats Feģa krāso pa 20ls detaļu, tad "skopais maksās divreiz" pierādīsies!
Veiksmi darbos baigi patīk tava melnā pērle. Parādi jaunos diskus
Vēl nav gatavi!
Vismaz modeli pasaki diskiem
style 32+1000*2/2-32/2-495= ....
vispareizakais texsts kas visaa forumaa ticis uzrakstits ljoti ljoti ilgaa laikaa. preks mums pashiem musu auto nekad nebus perfekti, jo vienmer kkas tiks uzlabots, pat tad ja tas nau nepieciesamserda rakstīja: un vēl jāiegulda, lai auto pašam patiktu vairāk par visiem citiem!
malacis
...
redzu, ka esi ar matemātiku uz "Tu"!
521 ?erda rakstīja:
style 32+1000*2/2-32/2-495= ....
man tas pats sanaak
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man atkal -457KLAVINS rakstīja:man tas pats sanaak
man matemātikā 2,tāpēc arī vienādojums pec elementāras kārtas skaitīšanas! Nevajag visu pareizi darīt!
+1erda rakstīja:man matemātikā 2,tāpēc arī vienādojums pec elementāras kārtas skaitīšanas! Nevajag visu pareizi darīt!
ka tev tas var sanaakt ?Gekons rakstīja:Man atkal -457KLAVINS rakstīja:man tas pats sanaak
Labas cenas.
Labas cenas.
labi, labi , es tapat zinu kaadus diskus vins gribeeja , pat bez matematikas palidzibas
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …