Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- …
- 470
- chevron_right
Whaaaaaaaaa
Mutē ńēmējs ar juridisko un pedantisko piesitienu
Minhauzens??es rakstu huiņu par 7k ieguldijumiem?
Mutē ńēmējs ar juridisko un pedantisko piesitienu
Minhauzens??es rakstu huiņu par 7k ieguldijumiem?
ar kompatu pa brugji
Ko jūs saviem bērniem teiksiet,kad viņi visu šo lasīs?
e36 beidza darboties pečkas ventilatoes. Kur sākt meklēt problēmu? e36 coupe fl
Sāc ar pašu ventilātoru, noņem to plastmasu pie logu tīrājamiem, un "paritini" ventilātoru, tad mēģini ieslēgt.
- ikey07
kāds zinošs man varētu izstāstīt cik ilgu laiku aizņem numuru salīdzināšana un vai to var izdarīt arī ogrē?
Ogre var un ja nav rindas,yad tas ir 5 minušu jautajums
ar kompatu pa brugji
Izsauc uz mājām, un nevajadzēs rindā stāvēt, vienīgais viņiem ir km tarifs. Tas gadījumam, ja auto ir bez TA vai nav braucams.
Anonimitāte internetā ir tikai šķietamība (C) Jānis Skutelis
Varētu nobanot to vitjoku? Čalis sadirš par summu ko ir iemetis savā konservu bundžā, par kosmosu cenšās nogrūst to sūdu. Un te vēl mēģina lekties ar forumiešiem, un kad sāk just spriedzi savā žopometrā, viņš pazūd ātrāk nekā ZZ kredīts pēc intensīva instagram modeļu browsēšanas. Būtu labāk nokaunējies un pārdevis savu dibenpārvietojamo kādam šeit.
Varētu nobanot to vitjoku? Čalis sadirš par summu ko ir iemetis savā konservu bundžā, par kosmosu cenšās nogrūst to sūdu. Un te vēl mēģina lekties ar forumiešiem, un kad sāk just spriedzi savā žopometrā, viņš pazūd ātrāk nekā ZZ kredīts pēc intensīva instagram modeļu browsēšanas. Būtu labāk nokaunējies un pārdevis savu dibenpārvietojamo kādam šeit.
fckns rakstīja: ↑08 Okt 2019, 20:30 Anonimitāte internetā ir tikai šķietamība (C) Jānis Skutelis
ar kompatu pa brugji
Ko tu raudi te kā sieviete. Kāda tev daļa ko es daru? Pieaudz beidzot! Ja nav piķa,šķir citu lapu, vecais.fckns rakstīja: ↑08 Okt 2019, 20:30 Anonimitāte internetā ir tikai šķietamība (C) Jānis Skutelis
Skatos, ka daudziem sāls uz brūces šī cena... Ko es varu pateikt - negribi nepērc, viss. Es nevienam nespiežu te neko. Ja ir kaut kas privāts, lūdzu, Žagatu iela 13,rakstiet personiski, parādīšu auto, varēs apdirst klātienē. Par noblokēšanu diemžēl ne tev lemt.
P. S Konstruktīvu panatojumu var teikt tie, kas kaut reizi ir redzējuši auto, nevis tie, kas silda pakaļas pie monitora, vne? Vai arī Jūs pērkat auto tikai tpc, ka ir zema cena un ahujenna izskatās dzīvē? Ja tā, tad sorry veči, te nav ko piebilst.
Pēdējais labojis vitjazz - 08 Okt 2019, 22:03, kopā labots 1 reizi.
Ja auto ir nebraucams tad noteikti. Es beigās bez TA izbraukāju no mārupes uz bauskas ielu un atpakaļ.
Paldies auto ar TA , viss kā pienākas, bija doma tik vai paspēs pa pusdienlaiku visu
https://youtu.be/DxukJhcefzU
Labdien.
Kāds risinājums šādam shiftera stāvoklim? Kādus rem. komplektus ieteiktu un kur iegādāties ?
Labdien.
Kāds risinājums šādam shiftera stāvoklim? Kādus rem. komplektus ieteiktu un kur iegādāties ?
2. Rada viss lielāko atšķirību, bet ja esi tur, tad nomaini 7 un 4 arīExim rakstīja: ↑09 Okt 2019, 13:32 https://youtu.be/DxukJhcefzU
Labdien.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- …