Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- …
- 679
- chevron_right

Satikti pāris forumisti pie siikaa 

Vakar ap 23:00 Krasta ielas maķītī Hapo makdraivā sēdēja. To aparātu nevar nepamanīt 

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.

HAP HAP HAPO
...no rīta Statoil...laikam rīta kafija 

Vakar Ogres aplī sudrabota kūtiņa smuki iegāja un aizbrauca uz Ulbrokas pusi
Redzēju tevi. Laikam tikko no moikas biji, jo pārāk tīrs bijiElstins rakstīja:Vakar ap 23:00 Krasta ielas maķītī Hapo makdraivā sēdēja. To aparātu nevar nepamanīt

ProtamsORHIDEJA100 rakstīja:HAP HAP HAPO...no rīta Statoil...laikam rīta kafija

Strādāju BMW centrā par pulētāju, tā kā paša autiņš ielās vienmēr tīrs un svaigs-HAPO- rakstīja:Redzēju tevi. Laikam tikko no moikas biji, jo pārāk tīrs bijiElstins rakstīja:Vakar ap 23:00 Krasta ielas maķītī Hapo makdraivā sēdēja. To aparātu nevar nepamanīt

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.

Kurš ap 18:00 nedaudz pēc no Ādažiem uz Rīgu stiepa? Braucu ar Sharanu, mirkšķināju bet laikam nesaprata
1.9tdi netur līdzi

1.9tdi netur līdzi

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Vakar Siguldā ap pusnakti pie Elvi pabraukts garām E36 man liekas , ka bija tā pati calypso red kupeja , ka redzama ļoti bieži 

Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē

vakar ap 20iem BUKTOP kuutiņa uz maskavas ielas, pēctam ap 23iem uz gaisa tilta žurka ar piemiistām miglām un vēl pārītis redzēts 

Vakar pie alfas ap plkst 12:30 lkm neliela sadursme bija starp 3 mašīnām. Trešā kā pēdējā bija e36 sedans,tumšas krāsas,sieviete pie stūres? Kam tā mašīna? Neizskatījās kad kkas būtu noticis,bet stāvējāt tur!

Moš esraudzha rakstīja:Vakar Siguldā ap pusnakti pie Elvi pabraukts garām E36 man liekas , ka bija tā pati calypso red kupeja , ka redzama ļoti bieži

Par citu domājuSmileboy rakstīja:Moš esraudzha rakstīja:Vakar Siguldā ap pusnakti pie Elvi pabraukts garām E36 man liekas , ka bija tā pati calypso red kupeja , ka redzama ļoti bieži

To ar stickerbomb uz spārna un enģeļiem ?raudzha rakstīja:Par citu domājuSmileboy rakstīja:Moš esraudzha rakstīja:Vakar Siguldā ap pusnakti pie Elvi pabraukts garām E36 man liekas , ka bija tā pati calypso red kupeja , ka redzama ļoti bieži

Stickerbomb un enģeļi nebija , uz bagažnieka ķipa tā līste un melni style 24 diski rudenī kaut kad bija. Aiz Šokolādes esmu redzējis ka stāv.Smileboy rakstīja: To ar stickerbomb uz spārna un enģeļiem ?

Cik zinu tas ir darbiniekam no Rimiraudzha rakstīja:Stickerbomb un enģeļi nebija , uz bagažnieka ķipa tā līste un melni style 24 diski rudenī kaut kad bija. Aiz Šokolādes esmu redzējis ka stāv.Smileboy rakstīja: To ar stickerbomb uz spārna un enģeļiem ?

Daudz e36 ieks 333ziemas kausa.... 

Šodien pie Z-streeta redzēta tumši zila kupeja ja nemaldos ap 16:30.
Vadītājs bij Policijas formas tērpā.
Vadītājs bij Policijas formas tērpā.

Vakar ap pus18iem uzmetu ar avareikām kompaktam uz ulmaņa gatves tilta, uzlīmes bij. 

kurš ar baltu kupeju ņēmās pa Ropažu ielu šodien ap 8 vakarā aptuveni? 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- …
- 679