Dzesēšanas sistēma- atgaisošana, dzesēšana, temperatūra
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 50
- chevron_right
Man šķiet ka kkas nav riktīgi, jo spiediens nav. Un man liekas ka to 14 trubu var pa taisno uz 13 laist un pārējo izlaist.
Lai kāds gudrāks apstiprina, neesmu eksperts.
Lai kāds gudrāks apstiprina, neesmu eksperts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Bet kas to spiedienu rada? Pads šķidrums izplešoties vai ne?
Tā salaišana pa tiešo arī ienāca prātā, bet tikko visu atgaisoju manuāli pa vienai šļauciņai un pārliku šlauciņas pareizi(biju pa ne to caurumu izvilcis viņas), tā kā tur visam jābūt ok.
Rīt kārtējais testa brauciens
Tā salaišana pa tiešo arī ienāca prātā, bet tikko visu atgaisoju manuāli pa vienai šļauciņai un pārliku šlauciņas pareizi(biju pa ne to caurumu izvilcis viņas), tā kā tur visam jābūt ok.
Rīt kārtējais testa brauciens
jautājums tāds. Man beigta termomufta un gribētos viņu nomainīt. Man der tikai no mana 1.8is motora vai no kāda cita ar var ņemt?
Sveiki
Vienu jauku dienu m42b18 nomainiju detonācijas devēju, viss tip top, salieku iepludi virsu , sāku braukt mašīna netipiski pārkarsusi pēc dačika ( ataisu radiātora korķi nekas nav pārkarsis pat pirkstu varu pielikt klāt). Nu neko , nomainiju abus temperatūras sensorus uz jauniem, kā arī ūdenssūkni jaunu, problēma tā pati , dačiks rāda sakarsušu auto( citu spidometru ar mēģināju).
Kas varētu būt pa vainu ? Pečka pūš karstu viss ok, atgaisots ir pa entajām reizēm.
Vienu jauku dienu m42b18 nomainiju detonācijas devēju, viss tip top, salieku iepludi virsu , sāku braukt mašīna netipiski pārkarsusi pēc dačika ( ataisu radiātora korķi nekas nav pārkarsis pat pirkstu varu pielikt klāt). Nu neko , nomainiju abus temperatūras sensorus uz jauniem, kā arī ūdenssūkni jaunu, problēma tā pati , dačiks rāda sakarsušu auto( citu spidometru ar mēģināju).
Kas varētu būt pa vainu ? Pečka pūš karstu viss ok, atgaisots ir pa entajām reizēm.
bouncin' with 68' chevy
tieši tā pati problēma kas man pirms tam tāda problēma nebija, vai ne?
Piedevām man pie lielāka ātruma karst vairāk ne kā pa pilsētu stumdoties :@
vai tik nav tā, ka kaut ko esam safisuši vai nepareizi salikuši atpakaļ
Piedevām man pie lielāka ātruma karst vairāk ne kā pa pilsētu stumdoties :@
vai tik nav tā, ka kaut ko esam safisuši vai nepareizi salikuši atpakaļ
Sveiki! Lieta tada vakar braucot izteceja gandriz viss antifrizs tas varrtu but tapec ka nebiju lidz galam aizskruvejis korki...tarad protams kad pagaidiju kamer atdziest pieleju lidz vajadzigajam limenim bet motors uzkarsa aptuveni pa kadiem 400 nobrauktiem metriem mazliet virs normas uzreiz ierubiju pecku uz pilnu brt pus aukstu gaisu tad pastiojs atkal limeni bij pilns lidz augsai un mazliet pagriezot korki uzrez tek pari malam bet visas trubas pilnigi tuksas un mikstas. Kas varetu but par vainu?
Atgaiso sistēmu. viewtopic.php?f=21&t=667
Ta ar domaju ka naksies atgaisot jo vareja dzirdet ni sakona ka kautkas burbulo. Paldies!
320i nāk lielais vai mazais radiators?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Atkarīgs no tā vai ir kondiška, vai nav.
karoche atkal saape
salonaa nenak karstais gais
dzinejs nekarst,viss itka atgaisots
shodien chekojo talo trubu radiatoram kura atrodas labaja pusee,tada ljoti veesa!termostats varetu but pie vainas?
shodien chekojo talo trubu radiatoram kura atrodas labaja pusee,tada ljoti veesa!termostats varetu but pie vainas?
ar kompatu pa brugji
kodiškas nav, tad sanāk, ka mazais?Nixon rakstīja:Atkarīgs no tā vai ir kondiška, vai nav.
zinu ka 1.8is bez kondiskas naca mazais,bet divlitrigajam laikam taa pat
ar kompatu pa brugji
Es teiktu termostats, noteikti vislaik laiž pa lielo loku, citu iemeslu neredzu kpc nesiltu motorscipruss18 rakstīja:karoche atkal saape
Jap!Chelios rakstīja:kodiškas nav, tad sanāk, ka mazais?Nixon rakstīja:Atkarīgs no tā vai ir kondiška, vai nav.
Vispār 36ajiem tas ir tā normāli, ka ātri kāpj temperatūra? Pēc padsmit apļiem trasē, kārtīgā slodzē, secināju, ka temeratūras dačiks rāda bīstami pāri darba temperatūras iedaļai. Rādās, ka būs karsta vasara, tapēc domāju, vai uzliekot lielo radiatoru izdotos samazināt pārkaršanas draudus?
Kautkas nav kārtībā Tev tur... Paskaties antifrīza līmeni un ieteiktu nomainīt termostatu, un kārtīgi atgaisot!
Lielais radiators to problēmu neatrisinās.
Lielais radiators to problēmu neatrisinās.
Līmenis ir, atgaisotam arī jābūt(priekšpusi cēlu augšā, spaidiju trubas, darbināju dzinēju). Varbūt arī, profilakses pēc, nomainīšu termostatu
nomaini mufti arii.man pratu shakareja beigta termomufte
ar kompatu pa brugji
Nočekošu to arī
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34