e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 62
- chevron_right
Tad tev jādzen pie manis uz darbu sigulda-AlazzosRitvars rakstīja:kāds ar metināšanu ņemas?
ja interesē haltūra, pm!
Tur tev varētu sametināt vai ari Cēsis varu iedot kontaktus pa sakarīgu cenu un labi sametinās
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Chaw, Kadam Gadijuma majaas nemeetajas shads shtekeris?....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Tikko gāju uz lielo Solo un manīju kkādu e36, bet nez kam tas bij... katrā ziņā ieejot veikalā pamanīju divus policistus kas iepērkas un tieši tajā brīdī visticamāk ka tas e36 diezgan skaļi kaucinot riepas aizbrauca prom lieki piebilst ka policisti uzreiz sāka blisināties ārā un skatīties kas tur brauc
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
mētājas...Suspended rakstīja:Chaw, Kadam Gadijuma majaas nemeetajas shads shtekeris?....
Kādam ir auto audio pastiprinātājs uz tirgošanu?
Kādam te no Cēsīm nav 10 mucinja ar 12 kantēm? Moš varētu uz brīvdienām aizdot?
hah es jau iedomājos ka viņi blisināsies, bet vakariņas viņiem laikam bija svarīgākas par manis ķeršanupalsed rakstīja:Tikko gāju uz lielo Solo un manīju kkādu e36, bet nez kam tas bij... katrā ziņā ieejot veikalā pamanīju divus policistus kas iepērkas un tieši tajā brīdī visticamāk ka tas e36 diezgan skaļi kaucinot riepas aizbrauca prom lieki piebilst ka policisti uzreiz sāka blisināties ārā un skatīties kas tur brauc
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Jums vecāki zin, ka jūs ar viņu žiguļiem braukājiet ?
Sezhot StudioPizza viena bridi maniju, ka kkas ar uzlimem pabrauca garam, neko citu neredzeju, tikai uzlimes
Sent from my S3 mini using Tapatalk
redzēts LItrsAlus,burbuļa vecais kompots,matissc pie marketa,palsed ari,nu karoč diezgan daudzi!
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Vakardien pie čusku bara manīts bmw ar karbona plevi uz kapota un tiem sparniņiem uz bmw zimes
Nē es pa kluso kamer mamma un tētis neredzRons rakstīja:Jums vecāki zin, ka jūs ar viņu žiguļiem braukājiet ?
Paši izsniedz atslēgas, lai nedēļas nogalē no mājas kratās ārāRons rakstīja:Jums vecāki zin, ka jūs ar viņu žiguļiem braukājiet ?
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Es braucu garām, skatījos, vai nesēdi mašīnāmatissc rakstīja:Sezhot StudioPizza viena bridi maniju, ka kkas ar uzlimem pabrauca garam, neko citu neredzeju, tikai uzlimes
Aa
A gadijumaa pirmstam kkad tavs auto nestaveja solo ednicas stajankaa?
Jā, tur arī paspēju pastāvētmatissc rakstīja:Aa
Kursh kupeju nolocijis pret mersi un mersi aizsitis lidz pus pljavai pie briksa? :(
Nu pēc ļitakiem spriežot bmw nav manīts cēsīs... vismaz es neesmu tādu redzējis... tikko biju nobraucis garām, dīvaini dziļi tas mersis tajā pļavā itkā 200m no manas mājas, bet neko pat nedzirdēju, ka būtu avārijamatissc rakstīja:Kursh kupeju nolocijis pret mersi un mersi aizsitis lidz pus pljavai pie briksa? :(
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35