E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 50
- chevron_right
nevajag tās uzlīmes
Nu reklama paljubomu paliks kadu laiku,bet tas route kka sak apnikt
ar kompatu pa brugji
Padariti nedaudz visadi siikumi.
Vakar sametinaja reduktoru
Shodien nomainiti pr.bemzhu diski un kluchi
Nomainits labais lodbalsts,jo nereaali vilka pa labi.nonjemu un izradijas ka saliekts pa 1.5cm apmeram
Isteniba ljoti steidzami tiek meklets kreisais kupejas sparns bez pagrieziena
Vakar sametinaja reduktoru
Shodien nomainiti pr.bemzhu diski un kluchi
Nomainits labais lodbalsts,jo nereaali vilka pa labi.nonjemu un izradijas ka saliekts pa 1.5cm apmeram
Isteniba ljoti steidzami tiek meklets kreisais kupejas sparns bez pagrieziena
ar kompatu pa brugji
Tev no tās rūsas kauns nav? Būtu labāk spārnu nomainījis nevis kkādus spiģikus pircis. Ja liek R16 ar tādām riepām, vnk ar likumu jāaizliedz nesēdināt. Plus vēl visas tās uzlīmes ir pilnīgi garām.
Sorry, varbūt parāk kritiski, bet ar diskiem vien nepietiek.
Sorry, varbūt parāk kritiski, bet ar diskiem vien nepietiek.
apnikt , vizuāli tieši tā reklāma ne pēc kā neizskatās un route tieši butu jāatstāj..cipruss18 rakstīja:Nu reklama paljubomu paliks kadu laiku,bet tas route kka sak apnikt
domā ko par meitenēm runā! :)cipruss18 rakstīja:Shmarinjas manas mashinas skaistumu bojaa
Bet es pamaniju ka labas puses ritens ir novirzijies uz aizmuguri,kas liek domat ka plauktam ir pipec
Bet par prieksejo arku,nu tur es laist zemak vienkarsi vairs nevaru :)
bet bildes labas
Kapēc būtu jādomā, ko par meitnēm runā?Norbis rakstīja:domā ko par meitenēm runā! :)cipruss18 rakstīja:Shmarinjas manas mashinas skaistumu bojaa
Bet es pamaniju ka labas puses ritens ir novirzijies uz aizmuguri,kas liek domat ka plauktam ir pipec
Bet par prieksejo arku,nu tur es laist zemak vienkarsi vairs nevaru :)
bet bildes labas
nez, man dziivee aa route 66 uzlime patiik sakuma kad pirmo reizi redzeju bildes-nepatika ,bet kad dzive ieraudziju domas uzreiz mainijas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jā, viņa neizskatījās slikti. Bet, kad uzlika otru uzlīmi, tad jau likās par daudz, kā jau Ciprusam teicu, vajadzēja līmēt uz aizmugurējiem logiem! :)KLAVINS rakstīja:nez, man dziivee aa route 66 uzlime patiik sakuma kad pirmo reizi redzeju bildes-nepatika ,bet kad dzive ieraudziju domas uzreiz mainijas
Bet ir labi, patīk man šī kupeja!
Route ir nost
Un par sparnu,nu mani taa rusa netraucee
Vakar nomainiju plauktu un tagad vel trakaak sturi velk pa labi,laikam savirze dirsaa
Un par sparnu,nu mani taa rusa netraucee
Vakar nomainiju plauktu un tagad vel trakaak sturi velk pa labi,laikam savirze dirsaa
ar kompatu pa brugji
vajadzēja Route atstāt
Man nedaudz apnika ta route.bet ir cits fonts padoma tam route
Shodien dabutas paris lietinjas lai nedaudz lenkji sturei palielinaatu
Shodien dabutas paris lietinjas lai nedaudz lenkji sturei palielinaatu
ar kompatu pa brugji
Baigi vajag?
priekš kam vispār kaut ko līmēt uz mašīnas?
Ridlih
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
nedaudz lenkjis palielinaajaas un sagazums ari uztaisiits nedaudz
stures lenkji nereaali juut,tik ceru ka reika neizbeigsies
stures lenkji nereaali juut,tik ceru ka reika neizbeigsies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
taa ir mana sapiigaa teema,bet nu pashlaik vinja man netraucee
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34