E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 57
- chevron_right
es pienjemu jusu viedokli un man patik kad cilvekiem atshkjikras viedokli.tas shos topikus padara interesantus un skataamus.es zinu ko esmu ieguldijis un gribu kkadu varku,neredzu tur neko sliktu.gan jau kads atradiisies,kursh gribes vinju.ja nee,tad domaju ka driz bus vinjam 2.5 iekshaa
ar kompatu pa brugji
Bļaģ, a kāda jēga no visa šitā ko Tu dari? Tiešām, pastāsti, kāda jēga nopirkt miskasti, uzlabot (tb sapist) un tad atkal tirgot. Tiešām sorī, bet es nespēju iebraukt. Cik ilgi šis auto ir pie Tevis? Nedēļu? Es saprastu, ja Tev būtu 12 gadi un dzīvotu pie mammas, un tad nevarētu atrast īsto auto, ar kuru vāveres miestā copēt, bet nu šitais jau tiešām ir smieklīgi.
Es Tev neko neaizliedzu, bet paskaidro, kāda jēga no šī visa? Varbūt man arī tā jāsāk darīt.
Es Tev neko neaizliedzu, bet paskaidro, kāda jēga no šī visa? Varbūt man arī tā jāsāk darīt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
A kada jega sedet uz viena auto?es agrak piekeros pie auto un bija zel pardot.tagad man kka po.
ar kompatu pa brugji
isteniiba ja man buutu vairaak laika es ari njemtu vecas miskastes,flekseetu atsperes,6tjuuneetu un mazajiem dro4itajiem tirgotu jo tie tak tek kaa meitenes no tadiem auto -bet nu ir minusi tajaa lietaa...prasa laika ieguldijumu,un nekadu lielo pelnju lamatas nenesiis
BMW_The Ultimate Repair Bill
Nu bl vecais, nevajag pieķerties auto, bet sievietēm.
Neviens jau neliek sēdēt uz viena auto gadiem, bet kāda jēga nopirkt mašīnu uz piecām dienām? Un šaubos vai gala rezultātā Tu tur baigajos plusos iebrauc.
Neviens jau neliek sēdēt uz viena auto gadiem, bet kāda jēga nopirkt mašīnu uz piecām dienām? Un šaubos vai gala rezultātā Tu tur baigajos plusos iebrauc.
Nākamajam e36 netaisi šeit topiku, tā tev būs lielāka iespēja viņu ātrāk notirgot
Kā tad ir?cipruss18 rakstīja:Vins man dirsu nespiezh.nav ta ka man nepatik ar vinu braukt
Ciprusam vienkārši patīk būt izvarotam un pazemotam internetā sava veida fetiš.
Man gan patīk šis topiks, te nekad nav garlaicīgi itsevišķi tas, kā visi te plēšās, a Ciprusam poh
spēcigi teiktsMajors rakstīja:Ciprusam vienkārši patīk būt izvarotam un pazemotam internetā sava veida fetiš.
labākais interneta warriors
nezinu vai ssajaa forumaa kaads nnem kaadu par pilnu vispaar!Veilers rakstīja:Man gan patīk šis topiks, te nekad nav garlaicīgi itsevišķi tas, kā visi te plēšās, a Ciprusam poh
bet nu manupraat neizskataas labi tur tas orandzais
Loud N' Proud
Oranzais nepaliks noteikti.un sodien sapratu ka disku krasai vajag laku.
ar kompatu pa brugji
moš veco savu kupeju?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dikle.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dikle.html
Lidz atklāšanai gan jau paspētu nopirkt un pārdot
Man nekas nav pretī ja pērk, pārdod un tēmē uz ko augstāk.Ruu rakstīja: paskaidro, kāda jēga no šī visa? Varbūt man arī tā jāsāk darīt.
Piemēram paņem e36 sapujušu kompotu, ieliec darbu, dabū izskatu un atrod lohu kam pārdot! Tālāk ņem e46(vai ko citu bet vērtīgāku nekā e36) un turpini...
Nevis paņem sūdu, ieliec darbu, naudu, un ātri pārdod kādam. Tālāk ņemot tādu pašu sūdu un turpinot iesākto...
Iedomājies ja būtu palicis teiksim pie savas kupejas, kūts, vai zaļā kompota! Kā mašīnas bija ok , visu šo naudu ko liec miskastēs būtu ielicis vienā konkrētā , un iespējams būtu viens no foruma skatāmākajiem e36!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 57