Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 451
- chevron_right
Gan jau ka M3 paķēri .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Dzīvosim redzēsim Bet nu minēt jau varat,man tikai jautrāk
ka tik nepaķēri to ko es ibju iemetis linku, jo zvanīju pirms 20 min un jau bija pārdots
Kas to lai zin ko nopirku
Dafai kaljis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tu tik netaisi te pekstiņus, , viss forums teju tev atbalsta auto meklējumos un tu, kad beidzot nopērc, pat neatklāj ko nopirki saviem tuvākajime līdzdomātājime-mums!Rolands rakstīja:Pacietību,pacietibu,pagaidām vel neatklāšu,jo vel nav nokārtotas dažas formalitātes
Tātad, tu nopirki: BMW, ....
Es esmu gatavs likt kreisās kājas mazāko pirkstu ķīlā, ka to zilo ar tiem caurajiem spārniem!
erda rakstīja:tu tik netaisi te pekstiņus, , viss forums teju tev atbalsta auto meklējumos un tu, kad beidzot nopērc, pat neatklāj ko nopirki saviem tuvākajime līdzdomātājime-mums!Rolands rakstīja:Pacietību,pacietibu,pagaidām vel neatklāšu,jo vel nav nokārtotas dažas formalitātes
Tātad, tu nopirki: BMW, ....
Tad kad man viņš būs officiāli uz mana vārda,tad arī pateikšu
Nu caurumu tur navVeeteks rakstīja:Es esmu gatavs likt kreisās kājas mazāko pirkstu ķīlā, ka to zilo ar tiem caurajiem spārniem!
Fake caurumi, ja?
Tie vnk izlocījumi tādi :)
erda nopārdeva Rolandam savējo?
viss var gadīties
Nu re, tomer e36.lv Šerlohs pastāv .
Neticu ,ka erda paardotu saveejo!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Rolands piedraudēja ar LA.
KAs ir LA?
Būtu uzrakstījis LA-666, tad saprastu citādi šitie burti ar losuAndželosu asociējās!
varedtu ka to ari nopirka ja zin tik siki kas tur irRolands rakstīja:Tie vnk izlocījumi tādi :)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …