laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- chevron_right
Cik lielā ciparā tāda motora restaurācija nostājās?
tiesam nemacesu objektivi nosaukt ciparu, jo bija sarekinatas ar ritosas dalas lietas, motortelpa un visas rezerves dalas tika dabutas vairak mazak caur darba vietu vai ka savadak pa zemakiem cipariem... bet ieskaitot dzineju k-kas 3k+
možais rakstīja:tiesam nemacesu objektivi nosaukt ciparu, jo bija sarekinatas ar ritosas dalas lietas, motortelpa un visas rezerves dalas tika dabutas vairak mazak caur darba vietu vai ka savadak pa zemakiem cipariem... bet ieskaitot dzineju k-kas 3k+
Apbrīnojami!
Malacis možais, vismaz redzu sev jaunu inicatīvu. ļoti skaisti un rūpīgi nostrādāts, līdzekļi arī pamatīgie ieguldīti.
Wow, reāli pa skaisto viss te! :) Prieks redzēt, ka kāds to ir uzņēmies izdarīt pa kārtīgo!
Ko sievieši saka par tādām izvirtībām?
Ko sievieši saka par tādām izvirtībām?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
veljoprojam skatos un apbrinoju
redz ka ari latvijaa cilvekiem ir nauda lai pilnibaa parlasitu dzineju, ok detalas ir krietni letakas kaa m3 bet tikuntaa.
man intresee pa kadiem cipariem tiki pie kjedes plastmasa sliedem un kompensatoriem, jo manam m3 plastmasas kjedai vien ap 300 eiram jau iet, nemaz nerunajot par kjeedi. un kompensatorus pat neesmu skatijies
redz ka ari latvijaa cilvekiem ir nauda lai pilnibaa parlasitu dzineju, ok detalas ir krietni letakas kaa m3 bet tikuntaa.
man intresee pa kadiem cipariem tiki pie kjedes plastmasa sliedem un kompensatoriem, jo manam m3 plastmasas kjedai vien ap 300 eiram jau iet, nemaz nerunajot par kjeedi. un kompensatorus pat neesmu skatijies
...
Armando rakstīja: redz ka ari latvijaa cilvekiem ir nauda lai pilnibaa parlasitu dzineju, ok detalas ir krietni letakas kaa m3 bet tikuntaa.
Gribēšu pārlasīt M3, braukšu citur dzīvot, jo LV cilvēkiem nevar būt nauda.
Bet kā Tu atberzi tā motoru?
Ar kādu asu birsti un spec ķīmiju?
Un katru motoru var dabūt tik tīru?
Ar kādu asu birsti un spec ķīmiju?
Un katru motoru var dabūt tik tīru?
nejau taa tas bija jasaprotJonjis rakstīja:Armando rakstīja: redz ka ari latvijaa cilvekiem ir nauda lai pilnibaa parlasitu dzineju, ok detalas ir krietni letakas kaa m3 bet tikuntaa.
Gribēšu pārlasīt M3, braukšu citur dzīvot, jo LV cilvēkiem nevar būt nauda.
bet gan ja grib tad var visu izdarit, vaig tikai gribeet. nejau naudaa te viss karajas. te nereals laiks ir ielikts lai to visu sadaritu
te ir pilns forums ar luzniem, kuriem butu bails blakus nostaties ka kada kaite nepiemetas
patikami redzet ka kads sadara ko tiesam ieveribas cienigu..
...
Lieliski izskatās pārlasītais motors.
Un arī viss pārējais.
Un arī viss pārējais.
Šiem motoriem tie plastmasi maksā viens ~8e un otrs ~10e.Armando rakstīja:veljoprojam skatos un apbrinoju
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tavi diski jau uz Kristiāna e36... Ttad jau ir kkas jauns pašam vietā?
Sent from my LG-D722 using Tapatalk
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Nav nav.. kamēr mans atpūšas garāžā, tikmēr iedevu pavalkat savus apavus.. bet ja pēdējā sezona man ar tiem..palsed rakstīja:Tavi diski jau uz Kristiāna e36... Ttad jau ir kkas jauns pašam vietā?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
opaa, paldies
man jau skiet ka bildes izskataas labak, bet liels paldies par vertejumu
man jau skiet ka bildes izskataas labak, bet liels paldies par vertejumu
zāles pļāvējs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1