e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 90
- chevron_right
Ar sirdi būtu aizgājis ko tādu ieraugot
Vakars Pokaiņu mežā bija super-puper
kaskurkad? Arī es tikai fiksi ieskrēju rimčikā, nemanīju nevienu no mūsējiem. Tikai puikam uzskrēju virsū ejot veikalā.pavljuks rakstīja:Satikti un iepazīti RF_ un KV_.
Žēl, ka Ch. un puika pārāk "aizņemti" un nevarēja piebraukt vismaz sasveicināties, esot placim otrā galā... bet lai tā būtu.
Bet īpašs paldies KV_, sen tā smējies neesmu! Nākamreiz tad uz Tērveti pēc piedzīvojumiem?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es gandrīz aizrijos ēdot... būs vien jābrauc atkal jāmeklēt to "akmeni"KV_ rakstīja:šādu akmeni gan nemanīju vakarnakt
+18!!!
Tā nu mums vakar gāja, žēl ka nepieslīdēji klāt.ch. rakstīja:kaskurkad? Arī es tikai fiksi ieskrēju rimčikā, nemanīju nevienu no mūsējiem. Tikai puikam uzskrēju virsū ejot veikalā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir kads krustojums kurā tu neliec šķērsām?!ch. rakstīja:kaskurkad? Arī es tikai fiksi ieskrēju rimčikā, nemanīju nevienu no mūsējiem. Tikai puikam uzskrēju virsū ejot veikalā.pavljuks rakstīja:Satikti un iepazīti RF_ un KV_.
Žēl, ka Ch. un puika pārāk "aizņemti" un nevarēja piebraukt vismaz sasveicināties, esot placim otrā galā... bet lai tā būtu.
Bet īpašs paldies KV_, sen tā smējies neesmu! Nākamreiz tad uz Tērveti pēc piedzīvojumiem?
Šodien tāds draņķīgs laiks, moš tad nākam ned sorosamies uz Tērveti.!?KV_ rakstīja:cikos?
Bet vakarā moš uz Rimčiku aizripošu tāpat, tad izdomāšu.
jā - kad nesabloķējās mans mirstošais reduktorsKV_ rakstīja:Ir kads krustojums kurā tu neliec šķērsām?!ch. rakstīja:kaskurkad? Arī es tikai fiksi ieskrēju rimčikā, nemanīju nevienu no mūsējiem. Tikai puikam uzskrēju virsū ejot veikalā.pavljuks rakstīja:Satikti un iepazīti RF_ un KV_.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kam tas e28? izskatās bombīgi agrāk man kaimiņš ar viņu braukāja.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man labi pazīstama drauga, brauca garām... nav no foruma. :)
Sovakar kads bus centra?
Es biju.
kam kadas domas par ritdienas ,,
studentu nakts cbk un rimchiks
studentu nakts cbk un rimchiks
Riktīgi stulbi ka tev taa sanaca:(
Un vnmr tās ir mazdas ar meiteni pie stures
Un vnmr tās ir mazdas ar meiteni pie stures
nu jā, stulbi sanāca. bet Mersim ar opeli sanāca vēl stulbāk Laikam toch kkādas magnētiskās vētras, ņemot vērā to kas tur visapkārt notika.
lai vai kā, nez nogurums vai kas, bet pagaidam visu ar tādu chillu uztveru. Tie jau tikai bleķi un tam ir domāta apdrošināšana. Vairāk tā meičuka žēl.
lai vai kā, nez nogurums vai kas, bet pagaidam visu ar tādu chillu uztveru. Tie jau tikai bleķi un tam ir domāta apdrošināšana. Vairāk tā meičuka žēl.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kā jau teicu klātienē - tas tikai tāpēc, ka nepiestāji pie puikām blakus...
Par mersi un opeli toč bij wtf
Par mersi un opeli toč bij wtf
bija besis, gribējās fiksi papīpēt un laist mājās. tomēr ieilga bish viss.
Paldies Scoobyfresh par (gandrīz) kafiju! Ja kādreiz kko vajadzēs izpalīdzēt, parādā nepalikšu!
Paldies Scoobyfresh par (gandrīz) kafiju! Ja kādreiz kko vajadzēs izpalīdzēt, parādā nepalikšu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Gan jau meicha dabus atstrādāt puisim:D
merša un opeļa avarija ar bij labaa galvenais ka abas avarijas notika 1min intervalaa
merša un opeļa avarija ar bij labaa galvenais ka abas avarijas notika 1min intervalaa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 90