zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 73
- chevron_right
Nu tad vainu man 10euro vainu vieno patszurkae36 rakstīja:A man vajag pa lēto:D lai tik rūc un iet skersāmĢirts rakstīja:ielikt EWS nav vispār nekāds čakars,tepat ir shēmas utt,varu ievilkt pm,ir opcijas,pa lēto pofig kā un tā kā vajag bet dārgāk.
Pacinišos labāk pats un ja ne tad saukšu Agro palīgāĢirts rakstīja:Nu tad vainu man 10euro vainu vieno patszurkae36 rakstīja:A man vajag pa lēto:D lai tik rūc un iet skersāmĢirts rakstīja:ielikt EWS nav vispār nekāds čakars,tepat ir shēmas utt,varu ievilkt pm,ir opcijas,pa lēto pofig kā un tā kā vajag bet dārgāk.
zurkae36 rakstīja:Tātad gribu likt iekšā m52b20 iekš sedana vai ir to vērts? Cik liela čakarešanas ar ews? Dot kādam lai savelk vai pašam vilkt? Dabuju jau par sviestmaizi 60euro jo lietotājs sprukijs bija ielicis savā kupeja un izdomājis uzlikt Hola devēju no is un brīnījās kāpēc nelec izcēla ārā un iemeta kupeja m40 :doh
Un kāda no tā jēga būs? Domā tev ''nereāli vērsies tas m52b20'' ? Tāpat nocakaresies lidz nelabumam un beigas tāpat secināsi, ka jauda pa īsu
Man ieteikums - nepi#ies
Nu bet ja man ir tas motors tad jāliek lietā viņu. Un kā teikt no sākuma jāiemācās savākt to 2.0 redlainā un tad var domāt par kko jaudigakurealmen69 rakstīja:zurkae36 rakstīja:Tātad gribu likt iekšā m52b20 iekš sedana vai ir to vērts? Cik liela čakarešanas ar ews? Dot kādam lai savelk vai pašam vilkt? Dabuju jau par sviestmaizi 60euro jo lietotājs sprukijs bija ielicis savā kupeja un izdomājis uzlikt Hola devēju no is un brīnījās kāpēc nelec izcēla ārā un iemeta kupeja m40 :doh
Un kāda no tā jēga būs? Domā tev ''nereāli vērsies tas m52b20'' ? Tāpat nocakaresies lidz nelabumam un beigas tāpat secināsi, ka jauda pa īsu
Man ieteikums - nepi#ies
Nu sorry. Peec 1.6 šitas griezīsies jùtami labāk. Lai tak cilvēks ņemās un attīsta savas prasmes skrūvëšană.realmen69 rakstīja:zurkae36 rakstīja:Tātad gribu likt iekšā m52b20 iekš sedana vai ir to vērts? Cik liela čakarešanas ar ews? Dot kādam lai savelk vai pašam vilkt? Dabuju jau par sviestmaizi 60euro jo lietotājs sprukijs bija ielicis savā kupeja un izdomājis uzlikt Hola devēju no is un brīnījās kāpēc nelec izcēla ārā un iemeta kupeja m40 :doh
Man ieteikums - nepi#ies
Malacis, tā tik thrpini. ganjau pēc laika m54b30 swaposi
Nav man tik liela pieredze motora swaposana, bet pateikt varu vienu, iecelt un izcelt motoru nav nekas grūts, iet jau vinis ies, bet tapat uzpeldes vispadi sikumi, kas nelaus izmantot motora pilno resursu un lai noverstu visus sīkumus aiziet daudz laika un naudas. Pats swapoju no 1.8is uz m50b25, pēc swapa nestradāja spidometrs, zonde nelasīja, motors piesūca gaisu, lai to visu novērstu aizgāja savi 130e, kas šajā gadijumā ir 2x motora cena.Nixon rakstīja:A kas tur pa jājienu to m52 iecelt?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
P.S. gaidu update baltajam
tici man es nejiespringsu lai tur vis cotka būtu tai zurkai skate līdz augustam ir un nākamā skate nebūs. pēctam tas motors tāpat aizies kādam citam vai arī tiks nolocits pret kaut kurieni jo sitas sedans būs tīri kur taisnot rokas sānslīdē un vēl pie reizes ļoti laba motora swaposanas pieredze prieks kupejas.realmen69 rakstīja:Nav man tik liela pieredze motora swaposana, bet pateikt varu vienu, iecelt un izcelt motoru nav nekas grūts, iet jau vinis ies, bet tapat uzpeldes vispadi sikumi, kas nelaus izmantot motora pilno resursu un lai noverstu visus sīkumus aiziet daudz laika un naudas. Pats swapoju no 1.8is uz m50b25, pēc swapa nestradāja spidometrs, zonde nelasīja, motors piesūca gaisu, lai to visu novērstu aizgāja savi 130e, kas šajā gadijumā ir 2x motora cena.Nixon rakstīja:A kas tur pa jājienu to m52 iecelt?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
P.S. gaidu update baltajam
diršana , liec tik iekšā to m52, isāku reduktoru un varēs kapātrealmen69 rakstīja:zurkae36 rakstīja:Tātad gribu likt iekšā m52b20 iekš sedana vai ir to vērts? Cik liela čakarešanas ar ews? Dot kādam lai savelk vai pašam vilkt? Dabuju jau par sviestmaizi 60euro jo lietotājs sprukijs bija ielicis savā kupeja un izdomājis uzlikt Hola devēju no is un brīnījās kāpēc nelec izcēla ārā un iemeta kupeja m40 :doh
Man ieteikums - nepi#ies
rekur es biju ielicis savā winterbeater kompotā m52b20 , ar trešo kapājā tik tā
tur ir 1.8 IS
Nu zināt es zinu ka tinas 1.6 ar svārku 1.8 ar svārku m50b20 non vanos e34 ar LSD visi tie mana prakse jau ir izmēģināti un vislabāk protams ka slīdēja e34 sitam sedanam arī jau ir svarka iemesta reduktora. Man īstenībā pilnīgi apmierina kā tinas 1.6 ar svārku man pagaidām ar tādu ir intresanti bet nu ja ir iepseja tad jakrame ko lielakubaumanis rakstīja:tur ir 1.8 IS
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Zinu, video jau biju metis. Vnk diezgan slimi krāmē. Tāpēc peikomentēju ka ar 1.6 arī tā varbaumanis rakstīja:tur ir 1.8 IS
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Arī ar nopistu 1.6 usildot riepas var labi slīdēt pat ar visiem sipiem ja negrib kupet pāris sitieni pa sajūgu un kūp bēdu nezinot līdz aizdegās motortelpaTomSkarsts rakstīja:Zinu, video jau biju metis. Vnk diezgan slimi krāmē. Tāpēc peikomentēju ka ar 1.6 arī tā varbaumanis rakstīja:tur ir 1.8 IS
To m52 tur iemest ir vieglāk,nekā divus pirkstus apmīzt īpaši jau cilvēkam,kas ir to darijis un cik zinu,autors to ir darijis,so ja vienīgais,kas attur ir ews,tad svied tik iekšā.
M52sodien istutēts iekšā. Zb tas alumīnija bloks bija kronsteiniem vītnes sapistas un viena skrūve ielauzta iegriezu uz 10mm vītnes un tgt ir cotka. Cik saprotu to ews nemaz nau javelk salona jo atradu kupejas m43 pravotku un tur ews bija pietīts pie dme ar visu to uzverej riņķi tik kupejas motora pravotkai no ews pie dme piegāja pāris vadi pārējie noglušiti. Čoms atveda man ews komplektu no m52 un gmm tgt domāju dot agrajam savilkt ews vai pašam pisties.
Ewsu ielikt ta ka vinjam butu jabot no rupnicas man aiznjema 2 stundas, jo lodeju un smuki visu ar kembrikiem. neka gruta tur nav. Panjem neta pamacibu un mochi tik kopa.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Nu tad beidzot sanemos sakt darīt kautko ar kupeju šodien no lietotāja Rom4iks_328 iegādājos labo sliekni lai nākam nedel varu sākt metināt iekšā viņu. Ceru ka nejieberzisos ar to pasākumu līdz ausim sedanu apnika skruvet jalaiz laikam būs pa daļam
slieksnis planais vai biezais? laikam bija 0,7mm un 1mm ja pareizi atceros,
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …