Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 88
- chevron_right
Kādi bij platumi un ET tiem diskiem?
Izskatās jau Bez arku valcēšanas neiztikt?
Izskatās jau Bez arku valcēšanas neiztikt?
Aizmuguree et35 j10 r17
priekshai et neatceros bet j8,5 r17
Prieksha der perfekti
Aizmuguree apmeeram par 1cm paspiediishu arku uz aaru
Ja aizmuguree liktu 235/40 riepu tad arku vareetu neaiztikt
Prieksha der perfekti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Viss kopā tik labi izskatās
Ko tad Tu tur aizmugurē stutē? 245 vai vēl ko vairāk?Orkaans rakstīja:Aizmuguree et35 j10 r17
Prieksha der perfekti
Man aizmuguree staav 245/40
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bez uzlimem daudz labak
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
toč,priekšu vajag daudz zemāk un tād būs konča
p.s. ar kādu pastu buleji? Nu kāds nosaukums
p.s. ar kādu pastu buleji? Nu kāds nosaukums
Galvenais jau ir kaa virsma tiek sagatavota pirms puleeshanas! Pastu var njemt jebkuru un dabuut rezultaatu
nu nez tās pastas,kas man ir jau no paša sākuma atstāj labas švikas No tāluma liekas ka spīd,bet tuvuma ir kā ir.
2500ūdenspīrs atstaj tādas pašas švikas kā tā mana NO NAME pasta
2500ūdenspīrs atstaj tādas pašas švikas kā tā mana NO NAME pasta
Taatad tu virsmu neesi pirms tam kaartiigi sasliipeejis ar paareejiem graudiem! Pasta shviikas neatstaaj, vinja tikai paraada cik tu pirms tam esi nohaltuureejis sagatavojot virsmu
Es puleeju ar http://www.magicone.it/124_fast_green_eng.html un ar goju! Rezultaats ir vienaads ,tikai tas ,ka ar goju bik aatraak
Es puleeju ar http://www.magicone.it/124_fast_green_eng.html un ar goju! Rezultaats ir vienaads ,tikai tas ,ka ar goju bik aatraak
nez man prasās vainu saregulēt priekšu ar uzacīm, bet labāk būtu izraut nedaudz šķībās uzacis un tad jau vieglāk saregulēt taisnu!
Tad kad jaukshu auto uz paarkraasoshanu tad arii reguleeshu shkjirbas A tagad ir jaamauc un jaacep riepas neviss jaaiedziljinaas siikuminjos
+1 kāpēc tad domā pārkrāsot? citā krāsa? baltaa?
bez uzlīmēm cita lieta , nu ja vins tev balts tas autins buutu tad vispar , bet nu tad hromētie plaukti neizceltos
Jaakraaso vairaakas detaljas ,ruusinjas un citi sadziives defektinjiAgris rakstīja:+1 kāpēc tad domā pārkrāsot? citā krāsa? baltaa?
Un ja reiz jaakraaso ,tad jau jaauzpuush ,kaada smukaaka kraasinja (Balts nebuus)
He . dr.lv skatījos un jā,protams, skaisti
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Auto shodien tika noseedinaats un par 1cm uztaisiitas plataakas aizmugureejaas arkas
gaidam bildes :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …