Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 37
- chevron_right
Tev vismsz vienritenis ir kaa vienritenis, nevis takaa man, kursh jau sleedzas kaa blokjis
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Vienriten powers
Mums jāuzcep visiem vienriteņiem savs topiks un visu laiku vienam otrs jāaizaicina
Mums jāuzcep visiem vienriteņiem savs topiks un visu laiku vienam otrs jāaizaicina
Nav, nav, uz sausa man arī bloķēmatissc rakstīja:Tev vismsz vienritenis ir kaa vienritenis, nevis takaa man, kursh jau sleedzas kaa blokjis
Tad jau drīz šķīdīs reduktors
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ceru ka ne, nav man šinī galā īšti kur nomainītJānis.P rakstīja:Tad jau drīz šķīdīs reduktors
Reizēs, kad fočukā bilde izskatās labāk, kā uz PC, sanāk nedaudz paķēmoties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bet laba bilde sanakusi
Hah, paldies, pašam tā īsti nelikās Bet būs vēlkautkad jāāizdodas uz turieni uztaisīt normālas bildes, šito baigā steigā uzknipsēju, nepietiek man kvalitātesmatissc rakstīja:Bet laba bilde sanakusi
Šodienas pavadītas pāris stundas zem haubes - nomainīta vārsta vāka blīve, + atklāts, ka 1. un 2. stobra sveču tuneļi bija pilni līz malām ar eļļu, kas arī bija iemesls eļļas noplūdei virsū izplūdes kolektoriem
Uzsūtīts MAFs, parīt būs klāt, jādabon tak atpakaļ normālai patēriņš, savādāk stulbi, jauna zonde, bet patēriņš tāpat 18l/100km
Nomainīas spuldzītes aizmugurējos gabarītos un konstatētas rūsiņas labajā arkā
Būs ko pašiverēties, bet par cik nāk virsū siltaks laiks, būs vismaz nodarbe brīvajā laikā
Uzsūtīts MAFs, parīt būs klāt, jādabon tak atpakaļ normālai patēriņš, savādāk stulbi, jauna zonde, bet patēriņš tāpat 18l/100km
Nomainīas spuldzītes aizmugurējos gabarītos un konstatētas rūsiņas labajā arkā
Būs ko pašiverēties, bet par cik nāk virsū siltaks laiks, būs vismaz nodarbe brīvajā laikā
Vakar uzlikts gaisa masas mērītājs, tagad atkal patēriņš normas robežās, un tam par godu uztaisīti pāris snapi kolekcijai
Šai bildei vispār ir stāsts, kas lika vēlreiz pārliecināties par to, ka stereotips par Angļu policistiem un to jaukumu ir patiešām patiess
Stāvam, taisam bildes, apkārt mums vizinājās kautkāds mācībnieks. Atbrauc Policija, piebrauc pie mums, atveras logs un sākas saruna (angliski):
- "Kas tad te par sanāksmi?
- "Tāpat, fotogrāfējam mašīnas utt."
- "Oo, nu skaidrs, foršas mašīnas, starp citu, mums patīk"
- "Paldies, paldies "
- "Jūs jau te neko nelegālu nedarat, ne?"
- "Nē, nē, tikai bildējam"
- "Ā, nu ok, tad veiksmi"
Pēc tam šie braucot ārā sāka sekot melnajam mazajam auto (mācībniekam), apturēja to un uztaisīja pārmeklēšanu meklējot zaļo
Tāpat arī pirms šīs bildes aptuveni 10 jūdzes līdz Bridgnorth pilsētai man sekoja Policija, beigās stāvvietā piebrauca blakus, apjautājās kā braucas, ko darīsim tajā pilsētā, pastāstīja, kā policists pats aizraujas ar fotogrāfēšanu un paprasīja vai anv grūti braukt pa UK ar stūri otrā pusē, novēlēja veiksmīgu vakaru un aizbrauca tālāk
Šai bildei vispār ir stāsts, kas lika vēlreiz pārliecināties par to, ka stereotips par Angļu policistiem un to jaukumu ir patiešām patiess
Stāvam, taisam bildes, apkārt mums vizinājās kautkāds mācībnieks. Atbrauc Policija, piebrauc pie mums, atveras logs un sākas saruna (angliski):
- "Kas tad te par sanāksmi?
- "Tāpat, fotogrāfējam mašīnas utt."
- "Oo, nu skaidrs, foršas mašīnas, starp citu, mums patīk"
- "Paldies, paldies "
- "Jūs jau te neko nelegālu nedarat, ne?"
- "Nē, nē, tikai bildējam"
- "Ā, nu ok, tad veiksmi"
Pēc tam šie braucot ārā sāka sekot melnajam mazajam auto (mācībniekam), apturēja to un uztaisīja pārmeklēšanu meklējot zaļo
Tāpat arī pirms šīs bildes aptuveni 10 jūdzes līdz Bridgnorth pilsētai man sekoja Policija, beigās stāvvietā piebrauca blakus, apjautājās kā braucas, ko darīsim tajā pilsētā, pastāstīja, kā policists pats aizraujas ar fotogrāfēšanu un paprasīja vai anv grūti braukt pa UK ar stūri otrā pusē, novēlēja veiksmīgu vakaru un aizbrauca tālāk
Luk ta ir laba attieksme pret cilvekiem!
bildes, kā parasti...smukas
patikami dzirdet ka kaukur milichi izturas pret civlekiem, kaa cilvekiem. te jau ari vinjiem kulturas limenis ir krietni augstags nekaa lv.
...
Arī pie mums ir ļoti pretimnākoša un laipna CP, tas atkarīgs no Tavas karmas.
Sorry par offtopic, bildes vēljoprojām perfecto!
Sorry par offtopic, bildes vēljoprojām perfecto!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Vīrs ir runājis!Johnny rakstīja:Arī pie mums ir ļoti pretimnākoša un laipna CP, tas atkarīgs no Tavas karmas.
Haha, paldies visiem par bilžu novērtēšanu un Policijas uzslavināšanu
Šonakt gan atnāca nelāga vēsts, tas ir, izkrakšķēja un izsitās caur ritošo - esmu veiksmīgi nobeidzis reduktoru!
Pēc foršākā autopāsākuma izbaudīšanas reduktors izdomāja, ka viņam ir apnicis griezt riteņus, tāpēc sanāca 3h ilga auto transportēšana no Telfordas (apmēram 30km no Wolverhamptonas). Laikā iekļaujas arī vilcēja gaidīšana, bet nu jā, tagad aktuali ir tas, cik reāli ir nomainīt reduktoru "mājas" (ielas) apstākļos
Jebkāds info par šo tēmu būs mega noderīgs, tai skaitā tas, kāda attiecība un korpuss, vēlams pat detaļas numurs ir 2.0 parastajam reduktoram
Šonakt gan atnāca nelāga vēsts, tas ir, izkrakšķēja un izsitās caur ritošo - esmu veiksmīgi nobeidzis reduktoru!
Pēc foršākā autopāsākuma izbaudīšanas reduktors izdomāja, ka viņam ir apnicis griezt riteņus, tāpēc sanāca 3h ilga auto transportēšana no Telfordas (apmēram 30km no Wolverhamptonas). Laikā iekļaujas arī vilcēja gaidīšana, bet nu jā, tagad aktuali ir tas, cik reāli ir nomainīt reduktoru "mājas" (ielas) apstākļos
Jebkāds info par šo tēmu būs mega noderīgs, tai skaitā tas, kāda attiecība un korpuss, vēlams pat detaļas numurs ir 2.0 parastajam reduktoram
Tev ir mazais korpuss un 3.45 attieciba ja nemaldos :)
Uz ielas reali tas ir, bet loti neparocigi un cakarigi..
Uz ielas reali tas ir, bet loti neparocigi un cakarigi..
Es savam mainiju garazha, bet bez bedres, vnk uzcelu aizmugurejos ritenjus lai var palist apaksha un samainiju viens pats. ja ir instrumenti var mierigi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 37