Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 103
- chevron_right
Suportiem atsperītes nevajdzēja krāsot Vislabāk izskatītos sudrabotas vai vienkārši jaunas un tīras
nez, patik dzeltenaa krasa, asociejas ar m3oscar rakstīja:kpc tiesi dzelteni?
kadas acperites? domaa spriegotajus?marux rakstīja:Suportiem atsperītes nevajdzēja krāsot Vislabāk izskatītos sudrabotas vai vienkārši jaunas un tīras
gan jau bus labi, bildees kkada blava taa krasa sanakusi, patiesibaa spilgti dzelteni, smuki izstas. gribejas kko savadaku ar tiem suportiem. sarkanie parak biezi manami uz visadiem japanjiem utt, tapec gribeju ko citu, sudraba akal liekas ka nebutu ne sis ne tasArchizlv rakstīja: Cerams ka tie suporti ies kopā ar auto krāsu, bet tā jau izskatās zaibis.
...
negribeju spriegotajus parak izcelt, tapec krasoju visu vienaa krasaa.
Marux, vienam patik dzeltena krasa otram rozaa, citam orazdza
Marux, vienam patik dzeltena krasa otram rozaa, citam orazdza
...
sodien skatos uz bremzu diskiem un domaju- kaukaa vienmulji ir tikai dzelteni suporti, tad nu izlemu uztaisit sadi.
gatavs likt virsuu
gatavs likt virsuu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
ar izceltu M simboliku izskatās oriģināli, nevis paškrāsoti
Tikko ieraudzīju, ka tev arī bremžu kluči dzelteni... Izskatās pēc bezformīga dzeltena kluča ar M zīmītēm Ieliec normālus, melnus klučus, tīru/sudrabotu atsperīti, un būs megabomba. Pagaidām - Tieši sīkumi lietas padara perfektas vai tieši otrādi - nosūta tieši uz dupsi
tad kad pienaks karta jauniem kluciem, tad ari bus, pagaidam vinji bija nesmukaa stavoklii jo parak ilgi stavejusi bez lietosanas, kas ari ir par iemeslu to nokrasosanai, lai neregojas nemuks rusejums nekur.
un par acperiti, nu nekrasosu es vinju sudraba krasaa un viss, jocigi ka cilveks kurs brauc ar oranziem diskiem, saka ka sie suporti izstas pec pecpuses
un par acperiti, nu nekrasosu es vinju sudraba krasaa un viss, jocigi ka cilveks kurs brauc ar oranziem diskiem, saka ka sie suporti izstas pec pecpuses
...
Vienkārši nebiju no tevis gaidījis tādu haltūru. Nu, labi, atsperītes - gaumes jautājums, klučus nomainīsi, bet ar krāsu nopūstās virzulīšu gumijas un atgaisojamā micītes... Ceru, ka šie suporti vēl tiks jaukti un tīrīti. Citādi tiešām atsit reālos čaļus, kas krāso suportus, nenoņemot no auto. Kā jau teicu - sīkumi...
M zīmītes gan ir
M zīmītes gan ir
kartejo reizi nekas nopietns nau sadarits, bet nolemu padalities ar jaunako infu.
nomainitas aizm numura apgaismojuma lampinjas ar visam blivitem, bildee ieskats, vecaa vs jaunaa pectam bija intresants atgadijums ar starteri, biju pieredzejis visadas starteru problemas dazadiem auto, bet sads variants bija pirmo reizi:
karoc paklausijamies muziku autinjaa, pec tam auto pastaveja, un tad tika braukts viss normali, izmet kadus 60km vikjeri apstajos, velak starteju un skanja tada ka bendiks pa tukso griez un vienlaicigi ari ljoti leni griez motoru pa rinjkji. nu ok nodomaju psc kaukas jokains. pectam starteju velreiz, motoru griez, bet tik leni ka tur nekas tapat nepieleks, nodomaju nu psc akjitim beigas, esmu talu no majam un tel ari tuksa batarija
labir izkapju araa parbaudu siksnu viss kartibaa, radzins viss iet, nekas salonaa neliecina pa bedigu akjiti. starteju velreiz un viss normali, viss pielec kaa vajag, nemaz nepateiksi ka kkas nau kaa vajag. nakamajaa dienaa aizbraucu uz darbu un pec darba akal tas pats variants tik beigas jau pat satreris neklikshkjeja. atradas viens gudrinieks kurs saka boret ka starterim esot relejs, ok sasvaniju velvienu ieplisusu cilveku ieks e36 parliecinajos ka starterim nau nekads relejs (kautgan to jau zinaju vismaz par e36) talak nemu testeri rokaa un saku parbaudit akjisa stavokli visadas slodzes, masu uz motoru, vai starterim pienak 12v, bez kritumiem bridii kad jastartee. viss ok, tatad vienigais kas paliek starteris.oglites neiegriez,un dedzina kopaa armaturu. nu ok dikti negribigi bet nonemu nost, un jaa oglisu paka galigaa tuutaa viena oglite vispar hvz kur paliksi, viena dedzinaja armaturu, un pedejas divas ves kaukaa turejas kopaa. jauna oglisu paka, iesmereti visi ejosie sudinji starterim un tika likts atpakal. rezultats, tik atri starteris nekad vel nau griezies
arii kadrs preks cilvekiem kuri nesaprot kaa man izdevas dabut starteri araa pa augsu, kautgan godigi jasaka cakars ar visu to ka......... tikuntaa bija parak lielas un vieglak tomer butu nonemot kolektoru
ps soryy pa sacerejumu, sodien drukajamais uznacis
nomainitas aizm numura apgaismojuma lampinjas ar visam blivitem, bildee ieskats, vecaa vs jaunaa pectam bija intresants atgadijums ar starteri, biju pieredzejis visadas starteru problemas dazadiem auto, bet sads variants bija pirmo reizi:
karoc paklausijamies muziku autinjaa, pec tam auto pastaveja, un tad tika braukts viss normali, izmet kadus 60km vikjeri apstajos, velak starteju un skanja tada ka bendiks pa tukso griez un vienlaicigi ari ljoti leni griez motoru pa rinjkji. nu ok nodomaju psc kaukas jokains. pectam starteju velreiz, motoru griez, bet tik leni ka tur nekas tapat nepieleks, nodomaju nu psc akjitim beigas, esmu talu no majam un tel ari tuksa batarija
labir izkapju araa parbaudu siksnu viss kartibaa, radzins viss iet, nekas salonaa neliecina pa bedigu akjiti. starteju velreiz un viss normali, viss pielec kaa vajag, nemaz nepateiksi ka kkas nau kaa vajag. nakamajaa dienaa aizbraucu uz darbu un pec darba akal tas pats variants tik beigas jau pat satreris neklikshkjeja. atradas viens gudrinieks kurs saka boret ka starterim esot relejs, ok sasvaniju velvienu ieplisusu cilveku ieks e36 parliecinajos ka starterim nau nekads relejs (kautgan to jau zinaju vismaz par e36) talak nemu testeri rokaa un saku parbaudit akjisa stavokli visadas slodzes, masu uz motoru, vai starterim pienak 12v, bez kritumiem bridii kad jastartee. viss ok, tatad vienigais kas paliek starteris.oglites neiegriez,un dedzina kopaa armaturu. nu ok dikti negribigi bet nonemu nost, un jaa oglisu paka galigaa tuutaa viena oglite vispar hvz kur paliksi, viena dedzinaja armaturu, un pedejas divas ves kaukaa turejas kopaa. jauna oglisu paka, iesmereti visi ejosie sudinji starterim un tika likts atpakal. rezultats, tik atri starteris nekad vel nau griezies
arii kadrs preks cilvekiem kuri nesaprot kaa man izdevas dabut starteri araa pa augsu, kautgan godigi jasaka cakars ar visu to ka......... tikuntaa bija parak lielas un vieglak tomer butu nonemot kolektoru
ps soryy pa sacerejumu, sodien drukajamais uznacis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
PCS.
Lasīju postu un pirms izlasīju, ka ņēmi starteri pa augšu, ieraugu bildi un nodomāju wtf. Tiešām starteri pa augšu ar kolektoru virsū!
Lasīju postu un pirms izlasīju, ka ņēmi starteri pa augšu, ieraugu bildi un nodomāju wtf. Tiešām starteri pa augšu ar kolektoru virsū!
Gribejas trakoti pajautaat pa cik njemi numura apgaismojuma stiklinjus, Ebaja???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
NR apgaismojums izskatās mega labi, kaut sīkums, bet jauns un shiny!
ieks LV ari var atrast jaunus, iemet etk kodu kada detalu kataloga un cenu izmetis tev aradjjys rakstīja:Gribejas trakoti pajautaat pa cik njemi numura apgaismojuma stiklinjus, Ebaja???
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jā, stāstu par starteri jau zinu. Tas jaunais numura apgaismojums izskatās mega labi.
starteris numura apgaismojums man ari vajaga jaunus stiklinus
stiklini atseviski nemainas, tikai kopa ar visu patronu,bet var vel jau gatavu patronu ar led ieksa , kadi 25ls paris , ja nemaldos atseviski jauna patrona maksa kadus 8ls/gb
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
kura vieta tie ar lediem tirgojasKLAVINS rakstīja:stiklini atseviski nemainas, tikai kopa ar visu patronu,bet var vel jau gatavu patronu ar led ieksa , kadi 25ls paris , ja nemaldos atseviski jauna patrona maksa kadus 8ls/gb
ebejaa nau jegaz, dargi un bez blivitem.
es savejas nemu no bmw dilera, par cik esmu ari bmw kluba biedrs ari man pienakas visadas atlaides un abbas lampinjas iegrabu pa galigu kapeiku, ja aceros kaukadiem 10eiro kopaa pa abam bija, varbut kludos nedaudz. (liepajas bmw kluba prezidents izkartoja )
led gan atseviski pirkti
es savejas nemu no bmw dilera, par cik esmu ari bmw kluba biedrs ari man pienakas visadas atlaides un abbas lampinjas iegrabu pa galigu kapeiku, ja aceros kaukadiem 10eiro kopaa pa abam bija, varbut kludos nedaudz. (liepajas bmw kluba prezidents izkartoja )
led gan atseviski pirkti
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35