Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 65
- chevron_right
Mjaaa,shis bija sliktakas no tavam saciksteem
Shoreiz domaju ka ne tikai tavas riepas pieviila,bet arii iemetiena taktika.
Atrums ljoti ljoti lens,un iemetiena lenkjis nulle
Bija slapjsh un pieljauju ka isti nemaki braukt tados apstakljos
Bet kopumaa piekritu renio,bet piekritu ari tam ka sachos japiedalaas ja nauda atljauj
Shoreiz domaju ka ne tikai tavas riepas pieviila,bet arii iemetiena taktika.
Atrums ljoti ljoti lens,un iemetiena lenkjis nulle
Bija slapjsh un pieljauju ka isti nemaki braukt tados apstakljos
Bet kopumaa piekritu renio,bet piekritu ari tam ka sachos japiedalaas ja nauda atljauj
ar kompatu pa brugji
1. Treniņos bija slapja trase, slīdēja priekša ārā riepu dēļ (lisenes).
2. Kvalī bija sausa trase, iemetiena ātrums 2 par mazu, tāpēc nesanāk iemetiens, kur nu vēl ar tādu ātrumu izvilkt to izstiepto trasi.
Jāpārvar bailes kārtīgi ieskrieties + kādam jāpamāca iemetienu, tad jau būs labi.
2. Kvalī bija sausa trase, iemetiena ātrums 2 par mazu, tāpēc nesanāk iemetiens, kur nu vēl ar tādu ātrumu izvilkt to izstiepto trasi.
Jāpārvar bailes kārtīgi ieskrieties + kādam jāpamāca iemetienu, tad jau būs labi.
Cītigi trennējoties katra nākamā gonka izdosies labāka.
Vajag roceni....tas ir nereāli nepieciešama lieta...grūti ļoti bez tā...
Bet nu paldies par padomiem un ieteikumiem, laiks ies un ta jau redzēs kā būs, cīnīsimies
Bet nu paldies par padomiem un ieteikumiem, laiks ies un ta jau redzēs kā būs, cīnīsimies
ar roceni street klase atkrit! vajag cirst pa sajugu un parmetienus macities!
Noskaties Drift Bible, un sapratīsi ka arī bez hidrorocenes var daudzko, tikai jātrenējas
Practise makes perfect
Priekša ja slīd ārā, iesaku pamēģināt Nexen n2000 riepas priekšai, pagaidām labākā saķere priekšai kāda bijusi.
Turpini iesākto un dari to kas tev patīk a ja kādam kautkas nepatīk vai gribas gudri d...., who cares!
Practise makes perfect
Priekša ja slīd ārā, iesaku pamēģināt Nexen n2000 riepas priekšai, pagaidām labākā saķere priekšai kāda bijusi.
Turpini iesākto un dari to kas tev patīk a ja kādam kautkas nepatīk vai gribas gudri d...., who cares!
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Šī dāma man atgādina senos laikos tādu traku, ļoti seksīgu tumšmati dragreisisti ar spilgti zaļu e30, kas skaitās Bauskas Aivara leģendārais, ja nemaldos v12. Ka tik viņu nesauca Linda. Kā tas skuķis gāza Biķerniekos, tas bija woow Tas gan bija gadus 15 atpakaļ - kā viņu sauca, kur un ko tagad dara - nezinu. Sabīne - novēlu tev iet viņas pēdās
nedaudz offtopic - bet ar zaļo e30 brauca cēsinieks Peksis!
Varbūt tikai Tu tā uzskati,ka tas bija čalis Končita un tā
Smieklīgie!
Nju es par parasto roceni no sākuma domāju, bet pēctam jau kad būs vairāk treniņu uuttt uutt tad arī domās par jaukākām privilēģijām
Cipruss es visu saprotucipruss18 rakstīja:Hidro nozime pro am klasi uzreiz
Tapec arī hidro netika jau uzlikta kā atlidoju...jo vēlme un plāni bij lieli...
Bet nu skatīsies...patrenēšos ar citu auto ar hidro un tad arī redzēs kā būs tālāk..
Atcerējos laikam - Rozālija, īstajā vārdā Antra.RENIO rakstīja:nedaudz offtopic - bet ar zaļo e30 brauca cēsinieks Peksis!
šis bija Peksim! Kamēr nepārdeva, kad pārdeva tad vairs biķerniekos nebrauca...
Sabīn - ir mega ideja!
Tu liec roceni un mauc Pro am, es Street, jāatrod tik kāda galīgi dulla, ka PRO brauks...
= 3 blandjinkas uz strīpas!
Tu liec roceni un mauc Pro am, es Street, jāatrod tik kāda galīgi dulla, ka PRO brauks...
Prieks, ka lielajiem drifta "ekspertiem" ir savs pieredzes bagātais viedoklis...
Sabīn, vairāk treniņus un būs ok
stock rocene e36 ir kaka.Sabinchix rakstīja:Vajag roceni....tas ir nereāli nepieciešama lieta...grūti ļoti bez tā...
pats tagad visu no nulles pārlasu rocenei, gan troses, visus mehānismus, jauni loki viss kas vajag. ziņošu vai tas kko līdzēs, varbūt tomēr ja kārtīgi pieregulēs ar visu no jauna, tad varēs pat normāli piecirst :) ziņošu par rezultātiem
Blusa rakstīja:Sabīn - ir mega ideja!
Elīnīt proam mums ir Kristena viņu ātrāk jābīda uz pro klasi, un ta jau vairāk treniņus normālāku auto un var domāt par kādu augstāku klasi Bet nu viss ar laiku..
Paldies! Centīšos cik spēšuBurvis rakstīja:Prieks, ka lielajiem drifta "ekspertiem" ir savs pieredzes bagātais viedoklis...
Man bija šādas tādas domas par roceni un vispār citiem bremžu diskiem uutt...no 1,6...bet nu tad redzēs, pagaidām gan jau būs bez izmaiņām kamēr iestrādāšos...alen rakstīja:stock rocene e36 ir kaka.Sabinchix rakstīja:Vajag roceni....tas ir nereāli nepieciešama lieta...grūti ļoti bez tā...
pats tagad visu no nulles pārlasu rocenei, gan troses, visus mehānismus, jauni loki viss kas vajag. ziņošu vai tas kko līdzēs, varbūt tomēr ja kārtīgi pieregulēs ar visu no jauna, tad varēs pat normāli piecirst :) ziņošu par rezultātiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- …
- 65