Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- …
- 679
- chevron_right

Manuprāt iesēdos Agro astē un pārējiem kas bija priekšā slīpējot ap alfu. :)

Būsi redzējis mani:DMoney rakstīja:Šodien pie Z-streeta redzēta tumši zila kupeja ja nemaldos ap 16:30.
Vadītājs bij Policijas formas tērpā.

Atkal menta formaa ?e36_coupe rakstīja:Manuprāt iesēdos Agro astē un pārējiem kas bija priekšā slīpējot ap alfu. :)

Nē tačuGF. rakstīja:Atkal menta formaa ?e36_coupe rakstīja:Manuprāt iesēdos Agro astē un pārējiem kas bija priekšā slīpējot ap alfu. :)

Laikam es.Ridlihs rakstīja:kurš ar baltu kupeju ņēmās pa Ropažu ielu šodien ap 8 vakarā aptuveni?

Finks rakstīja:Vakar ap pus18iem uzmetu ar avareikām kompaktam uz ulmaņa gatves tilta, uzlīmes bij.

Nu tad es Tev uztaurēju no Forda krustojumā un peace uzmetu, kad tālāk taisni aizbraucu un Tu paliki labajā joslā gaidot papildsekcijā zaļo bultuedzinjs rakstīja:Laikam es.Ridlihs rakstīja:kurš ar baltu kupeju ņēmās pa Ropažu ielu šodien ap 8 vakarā aptuveni?

Es pa priekšu bijue36_coupe rakstīja:Manuprāt iesēdos Agro astē un pārējiem kas bija priekšā slīpējot ap alfu. :)

satikts RM1, paldies par glāžu pastiprinošajām plāksnēm 

Hmm, Tev cita vnz? Šķiet ka nebij HL35..ORHIDEJA100 rakstīja:Finks rakstīja:Vakar ap pus18iem uzmetu ar avareikām kompaktam uz ulmaņa gatves tilta, uzlīmes bij.

Kiršu krāsas kompots uz Buļļu ielas pirms 15min 

Ap 19:00 pie forum cinema pie luksofora melns sedans blakus nostājās. Puisis bija tik ļoti aizņemts ar salonā mītošajām dāmām, ka sveicienu laikam neredzēja 

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.

Oranžais tourings (ex Orkaana) netālu no Dominas
No āgenskalna līdz mājām atbraucu kopā ar skaļu sedanu bez difuzora un vadītāja durvju moldinga, ar appūstiem spārniem, bilde bijusi dienas snapshotos, negribu samelot, bet niks varētu būt gliemezis, vai kas tāds. Piedod, ja sajaucu.

negaiditi parsteigts un izbrinits uldis r
ieksh armja raketes 

Varetu but es, tu biji ar touringu (gp-406 vai kkas tads) ?Elstins rakstīja:Ap 19:00 pie forum cinema pie luksofora melns sedans blakus nostājās. Puisis bija tik ļoti aizņemts ar salonā mītošajām dāmām, ka sveicienu laikam neredzēja

Jap, esnuugjis rakstīja:Varetu but es, tu biji ar touringu (gp-406 vai kkas tads) ?Elstins rakstīja:Ap 19:00 pie forum cinema pie luksofora melns sedans blakus nostājās. Puisis bija tik ļoti aizņemts ar salonā mītošajām dāmām, ka sveicienu laikam neredzēja

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.

jm-3773 ap 23iem uz briiviibenes, kurš?
Eglitis rakstīja:jm-3773 ap 23iem uz briiviibenes, kurš?
Tsam mans trakais draugs

Tu ar viņu skrējies?

Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- …
- 679