Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- …
- 1297
- chevron_right
Kam ir paredzēts šis kontakts?
Vai kādam ir pieredze kā var izžāvēt paklāja švammi, kas nāk zem viņa? Tas meteriāls ne pa kādu cenu negrib laist laukā ūdeni pats...
Vai kādam ir pieredze kā var izžāvēt paklāja švammi, kas nāk zem viņa? Tas meteriāls ne pa kādu cenu negrib laist laukā ūdeni pats...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Arī piefiksēju vakar, diezgan liels bars viņi tur bija, slāvu publika, vispār nesaprotu šito tusēšanos stāvlaukumos un sauļu griezšanu, riktīgs retardu pasākumsRichus rakstīja:Kas notiek pie sky (krastenes)? Diezgan daudz auto, dazadas markas, bmw metaa saules, pilniga anarhija.
Un ''Riga plaza'' nav stāvlaukums?
tad jau mēs e36.lv biedri arī esam retardi ka stāvlaukumā tusējam 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Var jau tusēt ja patīk socializēties stāvlaukumos
bet navajg būt retardiem un ja slīpejat tad dariet to kvalitatīvi un neapdraudiet apkārtējos, lai nesanāk šādi http://e36.lv/forums/download/file.php?id=33054, un lai man nav pēc tam kauns teikt ka braucu ar e36
par tēmu
par tēmu
NEPUKSTI.....normals cilveeks uztaisiijis normalu kustiibu kuraa var normaali patuseet-nejau visi tur met saules un kuupina.....tur taa pat kaa te atrodas atvainojos"dalboni" kuri skjeeree tur kur nevajadzeetu bet nejau naacija vainiiga bet cilveeks!
un šie cilvēki-arī es ir no "НаверноTV"
un šie cilvēki-arī es ir no "НаверноTV"
BMW_The Ultimate Repair Bill
CD changeru vads:)Elstins rakstīja:Kam ir paredzēts šis kontakts?
Powerā vai burnoutā jau pasmējas par šo video
4:57min mans favorīts
4:57min mans favorīts
un atkal jau-buutu lielaakaa dalja latvieshu tur tad mutes buutu ciet ne?-pashi brauktu uz turieni
-apsmej un aprunaa nacionalisti:)
Es tieši gribēju piebilst ka vienalga vai krievi vai latvieši, neatbalstu šitādus pasākumus 
tu slikti zini visu sho kustiibu-pa ielaam tiek braukts nepaarsniedzot atljauto aatrumu lielaas kolonaas-aardaas tikai norobezhotaas staavietaas vai starp kolonaam neapdraudot citus.....
Daļa no šitā bara kādu laiku atpakaļ [dienās mērot] vakarā uz Čaka ielas pie Degvielas veikala bravūrīgi nometa miskastes uz pirmās joslas un paši stāvēja uz otrās joslas. Man vajadzēja iebraukt pretējā joslā , jo viņi ignorēja tuvojošos auto. Tā kā nav jau tik ''netraucējoši'' 
Ja neatbalsti šādus pasakumus, tad ej adi zeķes šūpuļkrēslā un nepiesārņo internetu!!!kars rakstīja:Es tieši gribēju piebilst ka vienalga vai krievi vai latvieši, neatbalstu šitādus pasākumus
kas tur grūts, uzraksti afišhu ar uzrakstu 'Bezmaksas alus'' un buus daudz tautas 
P.s kāds zin kas tā par zurku tajos krūmos tur ielikt?
P.s kāds zin kas tā par zurku tajos krūmos tur ielikt?
Pēdējais labojis Lācis - 04 Okt 2014, 23:45, kopā labots 1 reizi.
Bļā, tas sākums, kur viņš pieiet un randomā ''Lauku šķūnings mācās braukt bļ''...kars rakstīja:Var jau tusēt ja patīk socializēties stāvlaukumosbet navajg būt retardiem un ja slīpejat tad dariet to kvalitatīvi un neapdraudiet apkārtējos, lai nesanāk šādi http://e36.lv/forums/download/file.php?id=33054, un lai man nav pēc tam kauns teikt ka braucu ar e36
![]()
par tēmu![]()
Pēc skata jau baigais ''reiskārs'', bet pēc skaņas izklausījās, ka kautkas sakarīgs zem kapota tup.
Par HABEPHOTV: Kas tā īsti ir par apvienību un kāds tam visam ir mērķis?
Tuss jau izskatās itkā labs, bet tādi, kam tas traucē, uzradīsies ātri.
ramyrez rakstīja:tu slikti zini visu sho kustiibu-pa ielaam tiek braukts nepaarsniedzot atljauto aatrumu lielaas kolonaas-aardaas tikai norobezhotaas staavietaas vai starp kolonaam neapdraudot citus.....
tajā video tas e34 kas knapi vācoties mēģina slīpēt plazas lielo apli patiešām ir ļooti drošs apkārtējiem
Pilnībā piekrīu!HoodieBro rakstīja:ramyrez rakstīja:tu slikti zini visu sho kustiibu-pa ielaam tiek braukts nepaarsniedzot atljauto aatrumu lielaas kolonaas-aardaas tikai norobezhotaas staavietaas vai starp kolonaam neapdraudot citus.....
tajā video tas e34 kas knapi vācoties mēģina slīpēt plazas lielo apli patiešām ir ļooti drošs apkārtējiem
Ramyrez, kas tad tā ir par kustību?
gruuti taa pastaastiit bet iisumaa tas ir ljauzhu pulks kuru intresee kaa jau muus visus auto tehnika-ne tikai bmw...ideja visam ir gana vienkaarsha-satikties ar jauniem cilveekiem,parunaties,apspriesties.....vienmeer brauc kautkur kolonaas-LJOTI LIELAAS-ir pat bijis ap 250 mashiinaam!
vienmeer ir kaads meerkis uz kurieni braukt(tagad buus daugavpils,ieprieksh bija liepajas puse,saulkrasti.zviedrija ik pa laikam)nu taa diezgan jautri-es sho izmantoju tikai tapeec lai nedzeru kad nav ko dariit
bet kustiiba ir laba un cepuri nost DIVIEM orginazatoriem kas sho kustiibu uztur...
Pats atdziistu kad ir reaali tajaa visuaa tusaa lasharas kad galiigi nedomaa ar galvu ko dara un taadaa veidaa bojaa visu reputaaciju bet nu KUR VINJU NAV
driizumaa buus gatavs saits un tad arii saaksies sijaashana(taapat kaa te,tipo viesi un biedri_=buus dalibas maksa un naudu ir doma novirziit ziedojumiem-nu vaardu sakot iisumaa viss
vienmeer ir kaads meerkis uz kurieni braukt(tagad buus daugavpils,ieprieksh bija liepajas puse,saulkrasti.zviedrija ik pa laikam)nu taa diezgan jautri-es sho izmantoju tikai tapeec lai nedzeru kad nav ko dariit
bet kustiiba ir laba un cepuri nost DIVIEM orginazatoriem kas sho kustiibu uztur...
Pats atdziistu kad ir reaali tajaa visuaa tusaa lasharas kad galiigi nedomaa ar galvu ko dara un taadaa veidaa bojaa visu reputaaciju bet nu KUR VINJU NAV
driizumaa buus gatavs saits un tad arii saaksies sijaashana(taapat kaa te,tipo viesi un biedri_=buus dalibas maksa un naudu ir doma novirziit ziedojumiem-nu vaardu sakot iisumaa viss
kur lai pērk lētāk/labāk m50b25 zondi, vēlams jauna un kura firma labāka 
Gribēju uzzināt - lambda zondi obligāti jāmaina pret jaunu vai var mainīt arī pet lietotu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- …
- 1297