Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- …
- 679
- chevron_right

HelloRBG rakstīja:Tiko uz brīvībenes ļoti skaists melns tourings GP - xxx uzkīmes bija.

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Tikko satikts jaunais Ridliha mašīnas īpašnieks. 

varētu tā būt, vakar sagādes bulka nosprāga, braukāju sagādē ar savējomarux rakstīja:Ap 14:00 thekukanola auto mētājās pie manas mājas.

Šodien @Drebeji sacensībās.
Smuka kutina mmm.
Ka ari vietējā seja. Kopcis
Smuka kutina mmm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS

Juuu!!!HoodieBro rakstīja:vakar ap 8iem uzmests pīsiņš jenčam pie Salaspils hesīša luksoforkrustojumiem

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Māris ar savu v8 kūtiņu pie Pļavnieku Maximas. Es pat savā slīpmašīnā varēju dzirdēt to fantastisko brēkoņu

ElvijsR rakstīja:Tai pašai zaļajai kūtiņai, kas bij pie ēlandes , padots ceļš uz tallinas ielas , vakar pa dienu.![]()
![]()
ps mels kabloks - pugets

Ogrē pie staķika slīdēju,kamēr kāds savam e36 kaut ko zem kapota meklēja
zaļš sedans bija,kāds no šejienes?

Noooot! -arty rakstīja:Māris ar savu v8 kūtiņu pie Pļavnieku Maximas. Es pat savā slīpmašīnā varēju dzirdēt to fantastisko brēkoņu![]()
Māris vakar bija kājāmgājējs un man bija tas gods visu dienu lauzt kūti!

Ja 1dienas rīts iesākas tādam pie stūres, tad zini, ka nedēļa ir izdevusies!

es jau gaidīju, kad metīs šķērsām, kad pie maximas griezies braukšanai pretējā virzienāBlusa rakstīja:Noooot! -arty rakstīja:Māris ar savu v8 kūtiņu pie Pļavnieku Maximas. Es pat savā slīpmašīnā varēju dzirdēt to fantastisko brēkoņu![]()
Māris vakar bija kājāmgājējs un man bija tas gods visu dienu lauzt kūti!![]()
Ja 1dienas rīts iesākas tādam pie stūres, tad zini, ka nedēļa ir izdevusies!

thekukanols rakstīja:nospiegoju

Kūtiņa- Bērziņ JānisMaa rakstīja:Šodien @Drebeji sacensībās.
Smuka kutina mmm.
Zaļais e30 - es
Kamuflāžas e30- Intis

Kurš starp Ķekavu un Rīgu ar sarkan brūmu touringu uzmeta ar tālajiem šodien rīta pusē? 

Tikko pie minskas balts sedans krāmēja. Izskatījās,un skanēja sliktāk,kā mans darba buss 

vakar plazaa trakaiszinatnieks auto maniits!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

bolings un čili trešdiena.mileniums rakstīja:vakar plazaa trakaiszinatnieks auto maniits!

satikts liet. kasiks 

Marux sodien vakarpuse leps ripoja Aluksne pa Rigas ielu, pat nesweicinas 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328