Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 81
- chevron_right
Yoko tas modelis ko nopirki ir tāds 1/2 hardcors, r888 piem. ir kā braukt ar beigtiem gultņiemriebeklis rakstīja: Gandrīz nedzird semi-slick gaudošanu, to var labāk sajust, vairāk dzird redline
A no tām ārmetajām caurulēm ir vispār jūtama atšķirība? OEM viņas arī ir ar dzīslām, loģiski. Nav tās caurules arī lētas. Kad šitais bremžu setup sadils, tuvāk vasarai priekšā gribētos ventilējamos diskus uzlikt, e34 galveno cilindru un varbūt armētās caurules gan sajūgam, gan bremzēm, bet vai tās caurules atsit to ciparu?
funkyasshit rakstīja:A no tām ārmetajām caurulēm ir vispār jūtama atšķirība? OEM viņas arī ir ar dzīslām, loģiski. Nav tās caurules arī lētas. Kad šitais bremžu setup sadils, tuvāk vasarai priekšā gribētos ventilējamos diskus uzlikt, e34 galveno cilindru un varbūt armētās caurules gan sajūgam, gan bremzēm, bet vai tās caurules atsit to ciparu?
Sajuga shlauka ja kurvis ne oem diena pret nakti, bremzu itka ja, bet varbut delj jauna dota ir ta neliela atskeriba.. Par e34 gbc ja, must have, bet vajag vakumniku no m3, savadak vins neder.. Ka ari e34 vakumniks neder ieks e36..
Nesen izbraucu ar CAK stock auto un salīdzinot ar savu ir jūtama atšķirība, bremžu pedālim mazāks brīvgājiens un ir cietāks ar sajūga pedāli tas pats. Katram pašam vajadzētu izlemt vai tas ir vajadzīgs, bet nu jebkuram auto upgrade butu tieši jāsākas ar bremžu sistēmu.Vladlen rakstīja:funkyasshit rakstīja:A no tām ārmetajām caurulēm ir vispār jūtama atšķirība? OEM viņas arī ir ar dzīslām, loģiski. Nav tās caurules arī lētas. Kad šitais bremžu setup sadils, tuvāk vasarai priekšā gribētos ventilējamos diskus uzlikt, e34 galveno cilindru un varbūt armētās caurules gan sajūgam, gan bremzēm, bet vai tās caurules atsit to ciparu?
Sajuga shlauka ja kurvis ne oem diena pret nakti, bremzu itka ja, bet varbut delj jauna dota ir ta neliela atskeriba.. Par e34 gbc ja, must have, bet vajag vakumniku no m3, savadak vins neder.. Ka ari e34 vakumniks neder ieks e36..
Kads tolks tiem 5 kg. Nesaskatu vaidzibu zemak par 8kg. Jo inerce tomer kkadu ar vaig saglabat parsledzoties.
Pēdējais labojis boris737 - 22 Nov 2016, 22:34, kopā labots 1 reizi.
Dīvaini, realoem, kad skatījos, pastiprinātāji neatšķīrās pēc kodiem. Hujzin kā es tur biju skatījies. Remkomplektu no Besian ņēmi? Man tieši tas tagad ir vajadzīgs.
Pastiprinataji ir zf un luk.. Konstruktivi atskiras, vizuali ne.. Remkomplekts no powerista, pm varu kontaktus iedodfunkyasshit rakstīja:Dīvaini, realoem, kad skatījos, pastiprinātāji neatšķīrās pēc kodiem. Hujzin kā es tur biju skatījies. Remkomplektu no Besian ņēmi? Man tieši tas tagad ir vajadzīgs.
Es par bremžu pastiprinātāju domāju. Nekorekti izteicos. Es brīvdienād gribēju sev nočekot vai man ZFs ir, bet slinkums bija raut nost un pārbaudīt.
funkyasshit rakstīja:Es par bremžu pastiprinātāju domāju. Nekorekti izteicos. Es brīvdienād gribēju sev nočekot vai man ZFs ir, bet slinkums bija raut nost un pārbaudīt.
Remkomplekts zf suknim
32411135880
nepiemirsti atjaunot ari tas trubinas kas naak no bacoka araa. savadak jega maza bus no tas armetas sajuga trubinjas pie pasa izspiedeja
kaa ari tas jaunais dots varetu vinjas vienkarsi piebeigt (saest)
...
Armando rakstīja:nepiemirsti atjaunot ari tas trubinas kas naak no bacoka araa. savadak jega maza bus no tas armetas sajuga trubinjas pie pasa izspiedeja
Tu doma pa padeves shlauku no bacoka? Nr9
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... h_control/
Cik saprotu vina ne uz ko neitekme jo vnk padod uz cilindru dot.. 5.1 dots jau gadu sistema...
Dot 4 un 5.1 ir abi vienlīdz kodīgi tamdēł tur ir dot izturīgas caurules, tā kā neko nesaēdīs, cita lieta ja tur pirms tam būtu mineral ellaArmando rakstīja:nepiemirsti atjaunot ari tas trubinas kas naak no bacoka araa. savadak jega maza bus no tas armetas sajuga trubinjas pie pasa izspiedeja
Tad sanāk ka E34 gbc atšķiras no M3? Sev liku no M3 uz vecā vakuumņika, bez problēmām uzlīda.Vladlen rakstīja:funkyasshit rakstīja:A no tām ārmetajām caurulēm ir vispār jūtama atšķirība? OEM viņas arī ir ar dzīslām, loģiski. Nav tās caurules arī lētas. Kad šitais bremžu setup sadils, tuvāk vasarai priekšā gribētos ventilējamos diskus uzlikt, e34 galveno cilindru un varbūt armētās caurules gan sajūgam, gan bremzēm, bet vai tās caurules atsit to ciparu?
Gbc ir 2 veidi.. M3 3.2 tads pats ka e34 un neder e36 vakumnika..un m3 3.0 un m3 us kurs der e36 vakumnika, jo tiem m3 naca tads pats vakumniks ka visiem e36dogMa rakstīja:Tad sanāk ka E34 gbc atšķiras no M3? Sev liku no M3 uz vecā vakuumņika, bez problēmām uzlīda.Vladlen rakstīja:funkyasshit rakstīja:A no tām ārmetajām caurulēm ir vispār jūtama atšķirība? OEM viņas arī ir ar dzīslām, loģiski. Nav tās caurules arī lētas. Kad šitais bremžu setup sadils, tuvāk vasarai priekšā gribētos ventilējamos diskus uzlikt, e34 galveno cilindru un varbūt armētās caurules gan sajūgam, gan bremzēm, bet vai tās caurules atsit to ciparu?
Ta ka vietejie tirgotaji doma ka lietotas preces maksa dargak, ne ka jaunas, nacas aizbraukt uz lietuvu pakal ellas stakaniem no s54 motora :)
m50 vs s54 Tagad jasagaida ellas kuleru no uk un pareju shlangiem no kinas..
m50 vs s54 Tagad jasagaida ellas kuleru no uk un pareju shlangiem no kinas..
A kā OEM tur tas radiators nāk? Ar termostatu visticamāk, ne tā?
Termostats atrodas stakana!funkyasshit rakstīja:A kā OEM tur tas radiators nāk? Ar termostatu visticamāk, ne tā?
tiri interesei, cik liela jega no shita ir?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 81