Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 93
- chevron_right
Šodien visi pa vēlu atbrauca uz DriftCity , mēs visu pūderi noslidinājām .
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Elkor plaza nogreiderēta, bet no sāls ne ziņas. Slīpējām ar dažiem e36, kad uzradās spicie Subaristi, un pēc neilga brīža legālie. Nācās pa rezerves izeju bez uguņiem tīties prom.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
BMW Motorsport International
Tur jau ledus bija ap 8 es visu izslipeju pec traktora tirishanas...kau ka vishnj tur stulbi visu notirijaDeaWolf rakstīja:Paslidināts pie dzintara, iki stāvlaukumā pie csdd, k-rauta stāvlaukumā, pie bmw šrota ziepniekalna ielā uz apļa (tur dzīvoju, ja kas). Lucavsalā labāk nebraukt, saskrāpēt tik vēderu bmw. Žēl tik, ka viens. Līkas tās rokas man vēl. :(
Uz ko te video jaskataas ?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
pie elkora vakar labi slīdēja
A kàdēļ klusām bija jābrauc prom? Par ko tad viņi uzliktu sodu?FORWOX rakstīja:Elkor plaza nogreiderēta, bet no sāls ne ziņas. Slīpējām ar dažiem e36, kad uzradās spicie Subaristi, un pēc neilga brīža legālie. Nācās pa rezerves izeju bez uguņiem tīties prom.
Pagajuahohad jau gaja runa, kad var sodit par pagrieziena nerqdishanu pirms manevra... polichi laikam -hapo- to teica...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Stāvlaukumos nav OBLIGĀTI jārāda pagrieziens. Un par slīpēšanu jau sen gāja runa - ja slīpēšanas laikā netiek pārkāpti CSN (luksofors, ātrums utt.), tad nav likums pēc kura var sodīt šķērē braucējus.
Kurš CSN punkts ļauj stāvlaukumos nerādīt pagriezienus?
Pie depo kursh ir arpus rigas uz siguldas pusi visi slipeja.Polici staveja zapravka un skatijas un netrauceja.
Pec tam pats redzeju nakti ka polici slipeja mezciema no luksofora :-D
Отправлено с моего HUAWEI P6-U06 через Tapatalk
kas taas par vietām?
.) drift city
.) sporta komplekss
.) alderi
??????????
.) drift city
.) sporta komplekss
.) alderi
??????????
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
2. Alfa?kas taas par vietām?
.) drift city
.) sporta komplekss
.) alderi
??????????
Es biju ap 6iem. Bija ok vel nebija iztirits, kad aizbraucu ap 22, tad gan tur vairs neka nebijaBeshkanzz rakstīja:Tur jau ledus bija ap 8 es visu izslipeju pec traktora tirishanas...kau ka vishnj tur stulbi visu notirijaDeaWolf rakstīja:Paslidināts pie dzintara, iki stāvlaukumā pie csdd, k-rauta stāvlaukumā, pie bmw šrota ziepniekalna ielā uz apļa (tur dzīvoju, ja kas). Lucavsalā labāk nebraukt, saskrāpēt tik vēderu bmw. Žēl tik, ka viens. Līkas tās rokas man vēl. :(
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
jenchs rakstīja:kas taas par vietām?
.) drift city
.) sporta komplekss
.) alderi
??????????
1) un 3) the same
say What???
Deram,ka viņi atradīs par ko paņemt priekšā slīpējot stāvvietu man viņi teica-SĀKOT AR pagrieziena nerādīšanu
Vispaar jau war par to wien ka ignore citu autovaditaju vajadzibas!!
Pienemsim vinam jaaizbrauc araa kaltwai no stawietas, bet tu tur sliipee, jeb jaiebrauc aplii un atkal tur kaads sliipee!:D
Pienemsim vinam jaaizbrauc araa kaltwai no stawietas, bet tu tur sliipee, jeb jaiebrauc aplii un atkal tur kaads sliipee!:D
Uzmanību sanese...
+ CSN ir punkts par agresīvu braukšanu un atbilstoša ātruma ievērošanu.
Es ap tadu pashu laiku tur biju varbut pus 9 bijaDeaWolf rakstīja:Es biju ap 6iem. Bija ok vel nebija iztirits, kad aizbraucu ap 22, tad gan tur vairs neka nebijaBeshkanzz rakstīja:Tur jau ledus bija ap 8 es visu izslipeju pec traktora tirishanas...kau ka vishnj tur stulbi visu notirijaDeaWolf rakstīja:Paslidināts pie dzintara, iki stāvlaukumā pie csdd, k-rauta stāvlaukumā, pie bmw šrota ziepniekalna ielā uz apļa (tur dzīvoju, ja kas). Lucavsalā labāk nebraukt, saskrāpēt tik vēderu bmw. Žēl tik, ka viens. Līkas tās rokas man vēl. :(
:-D
Nē nu labsBeshkanzz rakstīja:Pie depo kursh ir arpus rigas uz siguldas pusi visi slipeja.Polici staveja zapravka un skatijas un netrauceja.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36