E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 161
- chevron_right
Ieprieksh atvainojos.....
BLJAD -vai tieshaam mees tikai bildiites maakam skatiities....kakova hrena jasalidzina r18 ar r16......r18 man striikjeeja visas arkas un bija suuda braushana....
Plataakas/augstaakas riepas???? Lai tie r16 pasleepjas tajos balonus un vareetu taa riktiigi pavalceet arku ar balonu????
Palasiet tak nedaudz arii kas tiek rakstiits!!!!!
ŠO SEZONU MAŠINA BRAUKS AR ŠIEM DISKIEM UN ŠĀM RIEPĀM-UZ NĀKAMO SEZONU BUS CITI DISKI !!!!!-speciali atkartoshos izstades miletajiem kuriem nerup bildes apraksts bet tikai pati bilde.....
Kupejai atskiriibaa no kompotiem,touringiem un sedaniem ir ljoti zemi londzeroni delj kuriem sedimaat priekshu nemaz tik ljoti nevar...it iipashi uz r16.....-man no zemes lidz lodzeronam ir 4cm!!!!
Un veel-nekaadam STANCE MOTION ES LIDZI NESKRIENU-mashiina ir individuaala!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Vai tad tieši sedaniem/Touringiem un kompaktiem nebija tie lanžeri zemāki par kupeju?
nu ko tu cepies?
Nav jau runa par baloniem, kkāds 195/50 un lieta darīta.
Par lonžeroniem zinu, pats kādus 2 gadus nobraukāju ar auto kam līdz zemei tie pašī pieminētie 4-5cm, kas ar pilnu bāku un diviem pasažieriem kļuva par 2-3cm utt.
Un jā, manam touringam ir tieši tādi paši lonžernoni kā kupejai bija.
Nav jau runa par baloniem, kkāds 195/50 un lieta darīta.
Par lonžeroniem zinu, pats kādus 2 gadus nobraukāju ar auto kam līdz zemei tie pašī pieminētie 4-5cm, kas ar pilnu bāku un diviem pasažieriem kļuva par 2-3cm utt.
Un jā, manam touringam ir tieši tādi paši lonžernoni kā kupejai bija.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja gribi aizpildīt arku un atstāt zemprofila riepas, vajadzēs R17
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
Kr4 te taapat kaa foruma citos kopeejos topicos var atrast atbildi uz jautaajumu vai uzbraucienu,apdirshanu utt....saakumaa lasam un taad domaajam rakstiit kautko vai nee...un ja nu lasiit negribas bet padorst sveshaa topicaa tad varam arii dziivee apspriest visu kas ir suuds kas nee,kam smuki kam nee utt-citaadi pilniigs sviests te notiek...celj augshaa sen izrunaatu teemu utt-saak besiit un istaniibaa uzvelk nepajokam...
tad jau Možais ir burvis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paldies;)
Ilgi tika praatots-rezultaats labaaks kaa biju domaajis+protams arii kvalitatiivs paint job dara savu;)
P.s-tev ari skaists auto
Ilgi tika praatots-rezultaats labaaks kaa biju domaajis+protams arii kvalitatiivs paint job dara savu;)
P.s-tev ari skaists auto
Es nezinu ko vairums te cepjās, bet mašīna tiešām ir super.
Tik tiešām kupejai lanžeroni piš diseni, bet nu ar skaistu auto jābrauc ikdienā, nevis jāslauka putekļi garažā, nesaskatu neko nesmuku šai mašīnā, patīk viss, maksimums ko varētu uzlikt gan Tu, gan es ir 205/45, ar 50 jau triperis sanāks.
Once you get block, you never go back...
Ir gan jā!:DMajors rakstīja:tad jau Možais ir burvis
Once you get block, you never go back...
Tev viss salons tāds būs vai tikai atsevišķas daļas?ramyrez rakstīja:pamazaam salons liekas kopaa.....
Piano Black :)
:D:D ne tak-šjuunii ieripot nav domas
bus taa kaa individual jaabuut-centrala konsole kas bildee un virs parda4oka taa liistiite un viss
bus taa kaa individual jaabuut-centrala konsole kas bildee un virs parda4oka taa liistiite un viss
Vien no nedaudzajaam manis nebildetajam bildeem kura man tiik
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aizmugurējo numura paliknīti būtu skaistāk nomainīt uz parasto melno, bet vispār ar krāsu un kopējo skatu esi trāpījis desmitieka! [emoji106]
Gaidam nākošajā sezonā ar citiem diskiem [emoji2]
Gaidam nākošajā sezonā ar citiem diskiem [emoji2]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36