E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 42
- chevron_right
Žēl, ka CSDD vārda, uzvārda vietā nepieņem foruma niku
Nu neko, būšu atpakaļ pie datora nākošnedēļ, tad jau bildēs gan sameklēs tos nr :)dogMa rakstīja:Žēl, ka CSDD vārda, uzvārda vietā nepieņem foruma niku
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Lācis rakstīja:Ir pagajusi nedela kopsh atklasanas, vel video nav samontēts?
Tas bish smieklīgi!
24.05. dažiem tik beidzās atklāšanas svētki!
Visa pagājušā nedēļa ir darba nedēļa, kad kāds video veido, pieņemu, ka tikai kādā brīdī pašā vakarā.
Tāpēc palūgšu bez tāda tipa komentāriem, gaidam, neviens un kas netiks aizmirsts!
Es tik uzprasīju, saprotu kad ir cilveki kas arī strāda no 8;00 - 20:00 un šaubos vai pirmā lieta ko gribētos ir sesties pie pc un montēt video.erda rakstīja:Lācis rakstīja:Ir pagajusi nedela kopsh atklasanas, vel video nav samontēts?
Tas bish smieklīgi!
24.05. dažiem tik beidzās atklāšanas svētki!
Visa pagājušā nedēļa ir darba nedēļa, kad kāds video veido, pieņemu, ka tikai kādā brīdī pašā vakarā.
Tāpēc palūgšu bez tāda tipa komentāriem, gaidam, neviens un kas netiks aizmirsts!
Takš ja kaut vai tam pašam agro iedotu kaut kadu cashmoney no atklāšanas ienākumiem, gan jau video samontētu pirms atklāšana beigtu būt aktuāla tēma
Par "kautkadu" viņš tevi pasutitu ari "kautkur"JorensHS rakstīja:Takš ja kaut vai tam pašam agro iedotu kaut kadu cashmoney no atklāšanas ienākumiem, gan jau video samontētu pirms atklāšana beigtu būt aktuāla tēma
Manējie video bija gatavi jau 2 dienas pēc pasākuma, bet tas bija tāpēc, ka es kādas 20-30h no vietas viņus montēju un man bija paņemtas brīvdienas no darbiem. Ja ir 6 min garš video, tad parasti sanāk 1 dienu filmē un 4 montē, ja nav ko citu darīt...
Pirmā gada un pagājušā gada sezonas atklāšanas video, es filmēju prieka pēc, nesaņemot par to nekādu samaksu, tikai atlaides kā ieeju par brīvu un samazinātu maksu par afterparty. Man par to nebija nekas pret, jo tā man bija kā sava veida atpūta un atraušanās no ikdienas darbiem, par cik video filmēšana/montēšana nav mana ikdienas nodarbošanās.
Neviens cilvēks, kas nodarbojas ar video filmēšanu nefilmēs/nemontēs bezmaksas, jo tas prasa ļoti daudz nervu + vel atbildības sajūtu... Protams, ir cilvēki, kas šādus video filmē pašreklāmas pēc, jo ir salīdzinoši liela auditorija, bet tie, kas sevi ir pierādījuši, viņi nefilmēs :)
Pamēģinat, piemēram, 20-30h no vietas paklausīties vienu dziesmu vislaik uz riņķi, tad sapratīsiet cik forši ir montēt video un vel forumā lasīt "Nu kad būs video?"
Pirmā gada un pagājušā gada sezonas atklāšanas video, es filmēju prieka pēc, nesaņemot par to nekādu samaksu, tikai atlaides kā ieeju par brīvu un samazinātu maksu par afterparty. Man par to nebija nekas pret, jo tā man bija kā sava veida atpūta un atraušanās no ikdienas darbiem, par cik video filmēšana/montēšana nav mana ikdienas nodarbošanās.
Neviens cilvēks, kas nodarbojas ar video filmēšanu nefilmēs/nemontēs bezmaksas, jo tas prasa ļoti daudz nervu + vel atbildības sajūtu... Protams, ir cilvēki, kas šādus video filmē pašreklāmas pēc, jo ir salīdzinoši liela auditorija, bet tie, kas sevi ir pierādījuši, viņi nefilmēs :)
Pamēģinat, piemēram, 20-30h no vietas paklausīties vienu dziesmu vislaik uz riņķi, tad sapratīsiet cik forši ir montēt video un vel forumā lasīt "Nu kad būs video?"
Viena dziesma uz riņki tas vēl ir maigi. Parasti sanāk kādas pārdesmit sekundes visu laiku dzirdēt
Pilnībā piekrītu Agro, es šeit uk regulāri braukāju par vietējiem auto meetingiem, visu laiku bildēju ar savu D3200 jo nenormāli paķēra kopš nopirku, postoju bildes un visi apmierināti, kamēr izdomāju uzfilmēt vienu pasākumu, un pamēģināt pamontēt kaut ko... Pēc 3šās stundas sapratu ka es ar savu nervu sistēmu to nevaru pavilkt Lai arī iepriekš likās kad man ar nerviem viss tip top
aizķērās viena bilde
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kas tur ar video no atklašanas ?
Labs nāk ar gaidīšanu ,bet silts ar sildīšanu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vairakas dienas nebiju foruma , meklet negribejas tape ari uzprasijuValtersZ rakstīja:Labs nāk ar gaidīšanu ,bet silts ar sildīšanu.
RENIO rakstīja:Tātad neliels koments no organizātoru puses
3. Attiecībā uz visiem, kas neieguva uzlīmes uz logiem to sakārtosim. Pasūtīsim vēl vienu partiju ar uzlīmēm un tās varēs iegūt (info pēc tam sekos kas, kur kā).
Šis vēl ir spēkā?
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
DeaWolf rakstīja:RENIO rakstīja:Tātad neliels koments no organizātoru puses
3. Attiecībā uz visiem, kas neieguva uzlīmes uz logiem to sakārtosim. Pasūtīsim vēl vienu partiju ar uzlīmēm un tās varēs iegūt (info pēc tam sekos kas, kur kā).
Šis vēl ir spēkā?
viss spēkā!
Ir pasūtītas, gaidam!
Pirmdien būs pieejamas sezonas atklāšanas uzlīmes!
Līdz ar ko pirmdien norādišu info,kur tās varēs iegūt!
Atvainojamies ka sezonas atklāšanas dienā tās tik ātri beidzās.
Līdz ar ko pirmdien norādišu info,kur tās varēs iegūt!
Atvainojamies ka sezonas atklāšanas dienā tās tik ātri beidzās.
Video vēl nav?
Es uz doto mirkli vispār jau šaubos vai pasakums bija?
Nebija - un tevi es ar nesatikuHazard rakstīja:Es uz doto mirkli vispār jau šaubos vai pasakums bija?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 42