zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 73
- chevron_right

0.8mm un 1.0 mm bij,jā!AndzaK_LV rakstīja:slieksnis planais vai biezais? laikam bija 0,7mm un 1mm ja pareizi atceros,

Jā godīgi es nepateiksu jo no rokas pirkuvitjazz rakstīja:0.8mm un 1.0 mm bij,jā!AndzaK_LV rakstīja:slieksnis planais vai biezais? laikam bija 0,7mm un 1mm ja pareizi atceros,

ja planais tad veiksmi iemetinat,zurkae36 rakstīja:Jā godīgi es nepateiksu jo no rokas pirkuvitjazz rakstīja:0.8mm un 1.0 mm bij,jā!AndzaK_LV rakstīja:slieksnis planais vai biezais? laikam bija 0,7mm un 1mm ja pareizi atceros,vnk srazu vakara izdomaju kā vaijg slieksnii un kamēr nebiju pardomajis braucu pakaļ savādāk nākamajā dienā nebūtu ganjau pircis slieksni

P.S gan jau bus sex ar oem dankrata vietam

ja planais tad veiksmi iemetinat,
[/quote]
Es dankrota vietas man liekas mētinasu ciet. Liksu plāksnes iekšā lai var vnk pacelt uz parastā dankrota ja rodas vajadzība. Bet bagana vislaik būs dankrots kuru paslidināt zem mašīnas.

Es dankrota vietas man liekas mētinasu ciet. Liksu plāksnes iekšā lai var vnk pacelt uz parastā dankrota ja rodas vajadzība. Bet bagana vislaik būs dankrots kuru paslidināt zem mašīnas.
Es dankrota vietas man liekas mētinasu ciet. Liksu plāksnes iekšā lai var vnk pacelt uz parastā dankrota ja rodas vajadzība. Bet bagana vislaik būs dankrots kuru paslidināt zem mašīnas.[/quote]zurkae36 rakstīja:ja planais tad veiksmi iemetinat,![]()
Ja slieksnī neatjaunosi donkrata konstrukciju, tad varēsi likt kādas plāksnes vien gribi apakšā, tikuntā slieksnis grims ceļot no apakšas

Nu es biju domājis likt plaksens iekšā gan gareniski gan arī stāvus līdz augšai bet nu man pašam personīgi tas dankrota vietas nau vajadzīgas. Jo celsu vienmēr ar dankrotu ko zem mašīnas paripina.

Kneiks par to arī runā! Tev max labi jānostiprina tās donkrata vietas,jo tpt ripināsi zem tās to donkratu. Ja būs trausla tā vieta,lūzīs iekšā kā pa sviestu!zurkae36 rakstīja:Nu es biju domājis likt plaksens iekšā gan gareniski gan arī stāvus līdz augšai bet nu man pašam personīgi tas dankrota vietas nau vajadzīgas. Jo celsu vienmēr ar dankrotu ko zem mašīnas paripina.

Nepareizi saprati manu ideju
es celšu aiz tilta gaisa vienmer.

aiz ka celsi ja tiltu kadreiz nemsi nost? Labak sametini ka vajag nevis kep lep.zurkae36 rakstīja:Nepareizi saprati manu idejues celšu aiz tilta gaisa vienmer.
Ahaha. Uz ielas arì vienmēr bùs iespēja uzraut aiz tilta? Ja kādreiz caura riepa. Pff bùtu diezgan stūlbi atstāt auto bez donkrata vietām...

Ja pats metini,un metinātājam nav jāmaksā,labāk pazaudē bišķ laika un nostiprini donkrata vietas,un būs uz uraaaa. Celsi kaut metru un nebūs tilta vietas jāaiztiek!

Nu man tas vecās vietas ir sapuvušas un viena pat krit ārā ja nemaldosElvijsR rakstīja:Ahaha. Uz ielas arì vienmēr bùs iespēja uzraut aiz tilta? Ja kādreiz caura riepa. Pff bùtu diezgan stūlbi atstāt auto bez donkrata vietām...

Tur nav ko domāt, ir jāsametina, ja vajag, tas būs vienreizējs pasākums, divreiz jau negraizīsi!

Atradu tepat foruma piemēru kā būs samērā vienkārši uztaisīt dankrota stiprinājumus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

tas ir varianta ja nav izpuvis viss parejais, ja nav pie ka piemetinat tad ar sadu variantu tu ari neko neizdarisi. 

irunajas metinataajs,experts.sataisi savus puvekljus un td maci citus paakji 

ar kompatu pa brugji
Ciprus, ja nav nekā laba ko ieteikt, tad varbūt vienreiz paklusē?cipruss18 rakstīja:irunajas metinataajs,experts.sataisi savus puvekljus un td maci citus paakji

Bet ja par par tēmu, tad ja jau Tev donkrata vieta krīt ārā, tad rēķinies, ka iekšējais slieksnis tur noteikti vairs nav

Labāk iztaisi vienreiz kārtīgi un galva par to vismaz vairs nesāpēs

Nē,nē gana interesanti palasīt ka viņi te ņemas sava starpāKneiks rakstīja:Ciprus, ja nav nekā laba ko ieteikt, tad varbūt vienreiz paklusē?cipruss18 rakstīja:irunajas metinataajs,experts.sataisi savus puvekljus un td maci citus paakji![]()
Bet ja par par tēmu, tad ja jau Tev donkrata vieta krīt ārā, tad rēķinies, ka iekšējais slieksnis tur noteikti vairs nav![]()
Labāk iztaisi vienreiz kārtīgi un galva par to vismaz vairs nesāpēs

Šodien sameriju slieksni ir 1mm tas priecē ka nau 0.8mm
Kupejas sliekšņa garums ir 162cm bet sedanam kādu gabalu garāks cik saprotu jāgriež nost priekšējo galu tam sedana sliekansnim? Sameriju dankrota vietas tā arī Sapas. Vienīgi kas man nepatīk kad kupejai tā kante ir biss deformēta no trieciena kas bijis pa sliekšņi un tgt nezinu kā lai viņu pavelk tā skaistak uz āru. Un vēl itka slieksnis ir cinkots bet no iekšas jau vajadzētu tāpat to slieksni ar epoksīda grunti izpust ?
Kupejas sliekšņa garums ir 162cm bet sedanam kādu gabalu garāks cik saprotu jāgriež nost priekšējo galu tam sedana sliekansnim? Sameriju dankrota vietas tā arī Sapas. Vienīgi kas man nepatīk kad kupejai tā kante ir biss deformēta no trieciena kas bijis pa sliekšņi un tgt nezinu kā lai viņu pavelk tā skaistak uz āru. Un vēl itka slieksnis ir cinkots bet no iekšas jau vajadzētu tāpat to slieksni ar epoksīda grunti izpust ?

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tas cinks metinot izdegs pa šuvi 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …