Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 49
- chevron_right
Krāsot ar baloninu ir dārgi - 11 eiro sakot par balonu, neaizmirsti laku... to vajag ar cietinataju - jaizstrada 24h....
krasas toni vislabak pēc paraugdetaļas - bākas vāciņš utt... vai piebrauc ar visu auto pie krasu veikala.... un paludz lai iznāk un piemeklē...
krasas toni vislabak pēc paraugdetaļas - bākas vāciņš utt... vai piebrauc ar visu auto pie krasu veikala.... un paludz lai iznāk un piemeklē...
Ieskat kadu saiti kur var pasutit MOUNTREAL BLAU krasu balonina.
Domāju ka autokrasas.lv var uzjaukt šo krāsu un iepildīt baloniņā
Nedaudz virs 400eiro par mašīnas pārkrāsošanu ir adekvāta summa, ja jaunās detaļas esmu sagādājis pats un sagatavošanas darbus uz vietas pie viņiem izdaru pats?
Normāls krāsotājs savu krāsu nepūtīs uz Tevis sagatavotu virsmu, turklāt ja ir jāuzkrāso un jānolako, tad 400 Eur ir kosmos, lielākais darbs jau arī ir sagatavošana. (Nu ja bez materiāliem)
jaunais rakstīja:Nedaudz virs 400eiro par mašīnas pārkrāsošanu ir adekvāta summa, ja jaunās detaļas esmu sagādājis pats un sagatavošanas darbus uz vietas pie viņiem izdaru pats?
tā summa ir ok, jo tu maksā par telpu īri hvz cik dienas.. pati nopūšana maksā no 50 -100 eur..
pirm kart jau katrs cienos sevi un savu darbu krasotajs nelaus pasam klientam sagatavot auto un tad krasot un es pat negribetu to darit jo pectam butu gruti ko pieradit ja sanaktu kasis vainigs busi tujaunais rakstīja:Nedaudz virs 400eiro par mašīnas pārkrāsošanu ir adekvāta summa, ja jaunās detaļas esmu sagādājis pats un sagatavošanas darbus uz vietas pie viņiem izdaru pats?
400 eiro ar materiāliem un tur pat uz vietas arī visu sagatavotu. Teica, ka piečakarēsies pie katra sīkuma pirms sāks krāsot.Sancix rakstīja:Normāls krāsotājs savu krāsu nepūtīs uz Tevis sagatavotu virsmu, turklāt ja ir jāuzkrāso un jānolako, tad 400 Eur ir kosmos, lielākais darbs jau arī ir sagatavošana. (Nu ja bez materiāliem)
Kas ir 400€ par auto krasosanu.
Gribetu redzet to krasotavu. Pec menesa kad rusa lidis ara lekasi rinki ka sienazis.
P.s. Skopais maksa divreiz,tadel jaiet stradat pie skopaa:D
Gribetu redzet to krasotavu. Pec menesa kad rusa lidis ara lekasi rinki ka sienazis.
P.s. Skopais maksa divreiz,tadel jaiet stradat pie skopaa:D
Nē, nu ja 400 prasa par pūšanu + krāsu + laku, ir OK, bet nu krāsotājs atbildību neuzņemsies nekādu, jo ruslans jau nelīdīs ārā no krāsas, bet gan no dziļākām vietām.
Krāsotava laba + sanāca tā, ka viens no viņiem man pagāšējās brīvdienās nedaudz ieskrēja iekšā saskrāpējot spārnu un nedaudz durvis. Sarunājām, ka visu mašīnu pārkrāsošu un tas, kurš ieskrēja man nedaudz palīdzēs + atvēlēs boksu + sliekšņu pārmetināšana.
Vopšem summa normāla. Pēc mēneša dzīšu pie viņiem un tad jau redzēsim kas un kā.
Paldies.
Vopšem summa normāla. Pēc mēneša dzīšu pie viņiem un tad jau redzēsim kas un kā.
Paldies.
Vai ir kāds krāsas noņēmējs saudzīs pret plastmasu? Ir sudraboti spoguļi, vajag melnus dabūt, bet ar smilšpapīru nevar visur tikt klāt, daudz spraugu visādu.
nomatē un krāso pa virsu
Pēc cik ilga laika ieteicams pulēt tikko krāsotu autiņu?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pēc tik ilga laika,kad nožuvuša lakojumā vairs nevar iespiest ar nagu. Vidēji ar nedēļām divām vajadzētu pietikt.
Paldies! :)
It's all about the win
Kas rit rīga var iztamet krāsosanu opel corsa 2008 gada, trīs defekti jānovērš! PM Steidzami
Cik varatu izmaksat sads remonts taa lai nebutu jakraso katru kadu ?
Sent from my iPhone using Kristapsk94
Sent from my iPhone using Kristapsk94
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vēlējos uzzināt laka jauzklāj uz virsmas tad, kad krāsā ir pilnībā nožuvusi vai kalšanas procesā.?
(jautajums attiecas par laku, kuru pūš caur pistoli.) :)
(jautajums attiecas par laku, kuru pūš caur pistoli.) :)
laku uzklaaj ,kad pigments ir nozhuvis
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 49