Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 65
- chevron_right
ir ne tikai interneta karatisti, bet arī interneta drifteri, tā kā viss OK, tas ir normāli , ka arī šajā lauciņā ir "pieredzes" bagāti ekspertiBurvis rakstīja:Prieks, ka lielajiem drifta "ekspertiem" ir savs pieredzes bagātais viedoklis...
Sabīn, vairāk treniņus un būs ok
p.s.
Sabīn, krāmē tik tālāk ... tepat vēl saules tik griezi un nu jau gāz biķerniekos .... kā reiz esi labs piemērs
Patiesībā šito varu teikt visiem jaunajiem drifteriem, kuri ir beidzot saņēmušies gāzt trasē
Nekas tur arī nebūs. Kad savam visu saliku jaunu (pat bremžu diskus, lokus, troses, remkomplektus utt), rocene tāpat bija tikai tik cik skatei.alen rakstīja:stock rocene e36 ir kaka.Sabinchix rakstīja:Vajag roceni....tas ir nereāli nepieciešama lieta...grūti ļoti bez tā...
Bet nu paldies par padomiem un ieteikumiem, laiks ies un ta jau redzēs kā būs, cīnīsimies
pats tagad visu no nulles pārlasu rocenei, gan troses, visus mehānismus, jauni loki viss kas vajag. ziņošu vai tas kko līdzēs, varbūt tomēr ja kārtīgi pieregulēs ar visu no jauna, tad varēs pat normāli piecirst :) ziņošu par rezultātiem
Mulkibas... e36 roceni var sataisit tik pat asu ka ar hidro..
Tikai nedela reizi japieregule..
Tikai nedela reizi japieregule..
Pāris bildītes no vakardienas mehu dienas Jelgavā, esmu ļoti apmierināta ar savu treniņu rullītī, kur treniņu braucieni pirms kvalifikācijas bija tikai 3 un 3 kvalifikācijas braucieni, tad nu 3 kvalifikācijas brauciens beidzot izdevās izbraukt visu trasi un tikai aiz trases beigām apgriezties.
Beidzot arī kaut kādus, bet nu vismaz dabuju punktus nevis kārtējās nulles vien
Tā kā apmierināta esmu, cerams ka tuvākajā laikā izdosies arī normāli patrenēties, netikai pa sačiem
Kaut gan, kā mana drifta mamma Kristena teica "Neviens treniņš nav labāk par sacensību treniņu"..tā kā nju pamazām, bet cīnīsimies!
Sīkāk info skatiet https://www.facebook.com/sabinedrift?ref_type=bookmark
Video arī būs drīzumā
Beidzot arī kaut kādus, bet nu vismaz dabuju punktus nevis kārtējās nulles vien
Tā kā apmierināta esmu, cerams ka tuvākajā laikā izdosies arī normāli patrenēties, netikai pa sačiem
Kaut gan, kā mana drifta mamma Kristena teica "Neviens treniņš nav labāk par sacensību treniņu"..tā kā nju pamazām, bet cīnīsimies!
Sīkāk info skatiet https://www.facebook.com/sabinedrift?ref_type=bookmark
Video arī būs drīzumā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vakar arī pavēroju no skatītāju rindām :) Vispār Mehu dienas bija pavasarī, vakar bija inženieru dienas, kaut kas līdzīgs mehu dienām tikai krietni mazāk apmeklēts, Bet driftā gan bija daudz dalībnieku.
Kāds pirmais trīnieks?
Aizbiedēja lietus, nepaliku līdz beigām. ;D
Vispār labs pulciņš no foruma :) Sīkajam labi sanāca
Bet nu vietējiem jau mājas priekšrocības, to varēja redzēt
Kāds pirmais trīnieks?
Aizbiedēja lietus, nepaliku līdz beigām. ;D
Vispār labs pulciņš no foruma :) Sīkajam labi sanāca
Bet nu vietējiem jau mājas priekšrocības, to varēja redzēt
Tā nu gan nav 100%, tas viss ir kā tiesneši izlem, un cik arī reizes esmu skatījusies kvalī uutt daudziem to neņem īsti vērā, ja ir aiz finiša. Tapēc arī tie tiesneši pēctam izvērtē visu braucienu kopā uutt..intis rakstīja:Pēc finiša arī itkā nedrīkstēja apgriesties, parasti ieliek 0
Runāju un rādīju video arī citiem, kas tiesā driftus, un man arī teica, ka 0 nevarēja būt, bet gan vienkārši daudz zemāki punkti..
sk. vnk pēc sapulcēs teiktā, saprotu ka apgriešanās aiz finiša ir vienlīdzīga ar sagriešanos trasē
+1intis rakstīja:sk. vnk pēc sapulcēs teiktā, saprotu ka apgriešanās aiz finiša ir vienlīdzīga ar sagriešanos trasē
Interesanti, vai visi FB izlasija, ka tiem kuriem ir gada licence, var pazaudet vinu, braucot mehu un inZENIERU dienas?!Agnis rakstīja:Tas ir pēc Latvijas Drifta Kausa noteikumiem, te gan jau to izņēma ārā
Lai veicas arī turpmākajos sačos/trenniņos.
Teorētiski gada licenci var pazaudēt arī, ja kāds no LAFa ierauga, ka tu slīpē apli utml ārdies pa ielām...Pacha rakstīja:Interesanti, vai visi FB izlasija, ka tiem kuriem ir gada licence, var pazaudet vinu, braucot mehu un inZENIERU dienas?!Agnis rakstīja:Tas ir pēc Latvijas Drifta Kausa noteikumiem, te gan jau to izņēma ārā
Kā " Rullītī " ar segumu? Netraucē pārmetienos
super video tad leņķi vai turbo
cīnies,
Vai ne, tas viss par spīti skauģiem, kas aiz muguras tik māk gudri runāt... Ha un izdarīju toCastroll rakstīja:Nu prieks čista neviltots
Yessss!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …