-HAPO- kupeja

Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)
Atrašanās vieta: Rīga

20 Jan 2015, 15:54

õ, man pielūdzēji uzradušies, interesanti, ka tieši pēc vakardienas sarunas ar šī foruma biedru. Tas ir pārāk elementāri saprotams.

Savas domas par Hapo kupeju jau esmu izteicis pašam Hapo. (mans viedoklis ir tāds, ka tas i foršs bembīts ar kārtīgu piedūrienu)
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

20 Jan 2015, 16:19

howis rakstīja:Hapo ar savu "man wsmaz nau ka citiem lel" varētu iet uz BMW rūpnīcu strādāt. Ir daudz klientu, kuri "negrib kā citiem" - viņš būtu jaunās "Individual" nodaļas vadītājs un BMW reitingi grieztos redlainā. :gigigi:

homi,tak tavs viedoklis te nevienam neinteresee,sagremo to :lol:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Aduks
Ziņojumi: 1008
Pievienojies: 17 Okt 2012, 22:35
Braucu ar: e46 328

20 Jan 2015, 16:32

Manas domas nav mainījušās, no piedūriena un atšķirīgās gaumes ir pārgājis pilnīgā bezgaumībā. Kas par daudz, tas par skādi.
Cienot citus Tu cieni sevi.

"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)

20 Jan 2015, 16:39

Aduks rakstīja:Manas domas nav mainījušās, no piedūriena un atšķirīgās gaumes ir pārgājis pilnīgā bezgaumībā. Kas par daudz, tas par skādi.
Iespējams.
Man šķiet, ka vēl nav pārkāpta šī smalkā robeža. :)
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

20 Jan 2015, 16:43

Man patīk, ka par vienu un to pašu tēmu šeit cepjas vieni un tieši paši lietotāji. Visu laiku. Nav tā, ka kāds jauns lietotājs piereģistrējas un te kaut ko iepostē (būsim godīgi, jūsu fake profili neskaitās), bet viens un tas pats iet uz riņķi. Pateici, ka nepatīk? ok skaidrs, bet kāpēc Tev tās jāraksta 100x?
Attēls
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Elstins
Ziņojumi: 216
Pievienojies: 29 Jūl 2014, 22:40
Braucu ar: 318 Touring
Atrašanās vieta: Rīgas
Reputācija: 2

20 Jan 2015, 16:47

Man žēl adminu, kuri šito visu mēslu lasa un rediģē :hahaha:
Bet labi, ka tā :super:
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

20 Jan 2015, 17:28

Hapo tik saules met un eglīti uz žiletes vedā ,bet forumā iegriežas reizi 2 mēnešos :hahaha:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Janex328
Ziņojumi: 74
Pievienojies: 18 Dec 2014, 00:24

20 Jan 2015, 18:21

Ir manāmi jūtams, ka daudziem heiteriem ir.. Kā to sauc.. Ā, "uzmanības trūkums" organismā un viņi nevar sagremot to, ka visādās malās: "Facebook, draugiem.lv utt", parādās Hapo autiņš /bildes, video/ (kāda starpība cik iegūldīts, kā izveidots), bet heiteru izlaizītās žurkas pat neviens neņem kadrā.. Ļoti vienkārši-parastas žurkas ir parastas žurkas, kuras Rīgas u.c ielās ir miljons.. Un pie pakaļas kādi tām plaukti, beņķi, galdi un citi, pilnīgi necili, galdnieka izstrādājumi.. Nu neinteresē nevienam to žurku izskats.. Nu neinteresē.. Nevienam manam paziņam nav simpātijas pret e36 izskatu un arī man tā mašīna stock izpildījumā maigi sakot vizuāli riebj, bet braucu ar to tikai tāpēc, ka tas ir lēts, jautrs RWD ar 2.8, ar kuru var izklaidēties..
Hapo kupeja ir konkrēti atšķirīga (nevērtēšu skaistuma konkursā), bet pārējās žurkas ir tikai žurkas.. Cilvēki pabrauc garām un nemaz nepamana-golfs vai žurka, skapji vai plaukti.. Visiem poh.. Ja gribiet lai jūs ievēro, nopērciet mašīnu, kura nav pie katra luksafora, tad iespējams jūs pamanīs un nebūs jāraud, ka nopirku plauktus par 600eiro un neviens mani nepamana, bet te čalis uzliek pa 50eiro beņķīti, uzsien tam eglīti un visi aplaudē (un nevariet sagremot-kāpēc? )...
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

20 Jan 2015, 19:12

Dikti aizdirsies, manuprāt :sarunats:
Ta kā neesi braucis ar "nolaizītu" E36to, tad nezini, kāda uzmanība tiek izrādīta, bet nav jau runa par to.
Manuprāt, šeit nerunā par uzmanības pievēršanu u.t.t., tomēr to autiņu katrs veido, kādu PATS grib, nevis tauta pieprasa :lol:
Vienmēr būs tādi, kuriem patīk laizītie E36, būs tādi, kuru stiliņš būs līdzīgs drift missile brīnumiem. Gaume, iespējas, mērķis tak svarīgs. Ai, šis tāds neverending variants. Cik cilvēku, tik viedokļu, BET tak neviens nesaka, lai HAPO to visu nahrenizē, bet tikai izsaka domas.
Hipiji tak līdz šim pastāv, tā kā būs arī cilvēki, kam patiks šāds stilu salikums un piekops to :sarunats:
Profila bilde
Janex328

20 Jan 2015, 19:50

Nuu.. Kad palasa, izskatās ka kaut kāds bērnu dārzs ir iznācis pagalmā mētāties ar kakām... :gigigi:

Kurš teca, ka neesmu paripojis ar salaizītu E36? :sarunats:
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

20 Jan 2015, 20:24

Janex328 rakstīja:Ir manāmi jūtams, ka daudziem ļerļerļer
What if I told you, ka normāli cilvēki dzīvē gūst piepildījumu no citām lietām, nevis uz to, cik ļoti atskatās uz viņu e36 ? :gigigi:

+Es neuzskatu, ka pārmerīga uzmanības piesaiste ar materiālām lietām ir kaut kas labs. Vēlpietam, uzmanība nevis no auto entuziastiem un cilvēkiem, kas kko rubī, bet stāvlaukumu drifteriem un tīņiem. :emo:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Reputācija: 1

20 Jan 2015, 20:27

Linda rakstīja:Man patīk, ka par vienu un to pašu tēmu šeit cepjas vieni un tieši paši lietotāji. Visu laiku. Nav tā, ka kāds jauns lietotājs piereģistrējas un te kaut ko iepostē (būsim godīgi, jūsu fake profili neskaitās), bet viens un tas pats iet uz riņķi. Pateici, ka nepatīk? ok skaidrs, bet kāpēc Tev tās jāraksta 100x?
Attēls
Ou cik garš teksts, var tak vnk atsutīt numuriņu? :lol:
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Reputācija: 1

20 Jan 2015, 20:32

ch. rakstīja:
What if I told you, ka normāli cilvēki dzīvē gūst piepildījumu no citām lietām, nevis uz to, cik ļoti atskatās uz viņu e36 ? :gigigi:

+Es neuzskatu, ka pārmerīga uzmanības piesaiste ar materiālām lietām ir kaut kas labs. Vēlpietam, uzmanība nevis no auto entuziastiem un cilvēkiem, kas kko rubī, bet stāvlaukumu drifteriem un tīņiem. :emo:
Ir jau liela daļa cilveki aks dara tā lai pasām butu patikami un ērti nakot klāt redzot savu auto/daiļumu :lol: A par parejiem piedr.st!
Profila bilde
Janex328

20 Jan 2015, 21:28

ch. rakstīja:

ļer ļer ļer vajadzētu pārlasīt rakstīto, nevis atgremot savas fantāzijas.. (Atvainojos, ja tas ir nepieciešams topoša konflikta anolēšanai..) Runa tieši ir par to: "Kāda izskatās, kāda izskatās, kāda izskatās.." Tiem cilvēkiem arī tika rakstīts..
Ja runa ir par mani-es kaut kā atceros, bez pārlasīšanas, ka rakstīju: "Man riebj kā žurka izskatās", bet tā ir sakarīga izvēle, ja gribi ar lētām detaļām un mazliet lielāku jaudu kā 2.0 sirņikam paālēties... :sarunats:
Profila bilde
Znotiš
Ziņojumi: 460
Pievienojies: 11 Mar 2013, 12:52
Braucu ar: bezkompresiju
Reputācija: 2

20 Jan 2015, 22:58

kastrolis328 rakstīja:
Castroll rakstīja:
kastrolis328 rakstīja:Hapo, mainu kolas bundžu (0,33l) pret tavu `auto`
Pirmkart bernuddarzs ,neaptik aizver forumu un ej sit dure, pohuj par to kas kuram ir un kuram nav katram sava gaume ,man piemeram nepatik 90% foruma bmw jo ir nopidarasiti risi kuriem ir uzlikti style 5 ar nodraztu plauktu tas jau ir aizgajis sen izrunats temats ,cilveks atskaitas liek preiks sevis , un domaju ka vina kupeja latvija ir vairak redzeta un atpazistamaka neka dazas labas uzpidarasitas rusas chupas ...
Un vispar kursh manu niku kope un vel nepareizi ... tas ir sarezgjiti castroll ":D
Karo4e viss man zb poha un chist stress par hapo bembi jajiet griest venas , jo esmu atskirigs nav ta ka auto riebjas ,varbut jajiet pie pshiologa , p.s. nevienu negribu aizvainot lielu dalu pat neizlasiju ,bet tie dazi teksti ,tas perles ka piemeram mainu pret bundzu kolas ,varu piedavat kolas bundzu pret tavu nieri , nopirksu sev skaistu zurku pa 10k ar uzdraztu style 5 plauktu un vares visi smaidit foruma ,negribi ? pasam ari prieks bus , jauku dienu spameri , sis posts veidots zzem liela reibuma :drink: :drink: :drink: :drink:
diezgan drosmiigs teksts prieksh staavvietu gangstera

Nezinu kāds mīzējs tu esi ,bet kur ir tavs razkalds par bmw ?
Nu man reali pohuj ,bet manuprāt tu esi pilnīgs mudaks , un esi iepostējis 9 rakstus un sajuties baigais vecis , meitenes arī pēc bildēm izvēlies ?
vispar esi braucis vai skatijies un hapo kupeju dzīvē?
Noteikti ieraudzītu pirmkārt domātu savadāk , bet ai tu esi tāds lauznis , ceru satikt tevi kada atklašanā vai afterīša balītē būtu vismaz jēga ar kādu aprunāties tiešām perfektu bmw zinātāju ,jauku dienu nerauj stresu rauj dūrē
Drive until you die with your e36 ;)
Profila bilde
Miiix
Ziņojumi: 187
Pievienojies: 30 Mai 2013, 23:15
Braucu ar: e36 eņņ eņņ

20 Jan 2015, 23:16

Attēls
-HAPO-
Ziņojumi: 1292
Pievienojies: 21 Jan 2012, 22:29
Braucu ar: -KORCH-

20 Jan 2015, 23:16

Pēdējais teikums pretendē uz kaut kādu mēneša citātu :D
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

20 Jan 2015, 23:19

+1 :lol:
howis
Ziņojumi: 68
Pievienojies: 11 Jan 2015, 16:00
Braucu ar: 2eur pie vadītāja.

21 Jan 2015, 16:06

Castroll rakstīja: Noteikti ieraudzītu pirmkārt domātu savadāk , bet ai tu esi tāds lauznis , ceru satikt tevi kada atklašanā vai afterīša balītē būtu vismaz jēga ar kādu aprunāties tiešām perfektu bmw zinātāju ,jauku dienu nerauj stresu rauj dūrē
Esmu to sūdu redzējis dzīvē. Izskatās tieši tik pat debīli, kā bildēs.
Nekādas atšķirības. Dzīvē vēl tikai ir pretīgi, kaitinoši skaļš.
Jums drīz te nebūs Hapo atbalsta grupas atsevišķais forums, līdzīgi kā Artusam Kaimiņam feisbukā? :gigigi: Varēsiet to vien rakstīt, kā "malaciits Hapo nebaidaas atskirties no masas un iet sawu celju! Haters must die, living the dream! Built not bought yo!" :gigigi:
Profila bilde
SarancevsA
Ziņojumi: 221
Pievienojies: 03 Feb 2014, 17:29
Braucu ar: Coupe
Atrašanās vieta: Jelgava

21 Jan 2015, 16:29

howis rakstīja:
Castroll rakstīja: Noteikti ieraudzītu pirmkārt domātu savadāk , bet ai tu esi tāds lauznis , ceru satikt tevi kada atklašanā vai afterīša balītē būtu vismaz jēga ar kādu aprunāties tiešām perfektu bmw zinātāju ,jauku dienu nerauj stresu rauj dūrē
Esmu to sūdu redzējis dzīvē. Izskatās tieši tik pat debīli, kā bildēs.
Nekādas atšķirības. Dzīvē vēl tikai ir pretīgi, kaitinoši skaļš.
Jums drīz te nebūs Hapo atbalsta grupas atsevišķais forums, līdzīgi kā Artusam Kaimiņam feisbukā? :gigigi: Varēsiet to vien rakstīt, kā "malaciits Hapo nebaidaas atskirties no masas un iet sawu celju! Haters must die, living the dream! Built not bought yo!" :gigigi:
Nesaprotu,kapec jaraksta kkadi debili teksti! :doh:
Skataties uz savam miskastem! :grrr:
PAR GAUMI NESTRIDAS!!! :yes: