Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 62
- chevron_right
par motoru 200ls!Shreks rakstīja:Nu jā, tā jau vienmēr ir - kad domā jau mainīt visu nost, atklājas problēma, bet super, ka viss notiek uz priekšu un problēma atrisināta..
Cik tu gribētu par b28?
a kas bija pa vinu piipiitei ka mainiji ?erda rakstīja:pīpīte, nevbis blīvīte, pārrakstījos!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ieplaisājusi un dzirksteli sita cauri!
a to kautka vareja just ?
jo nesmu skatijieskas man notiek ar vinjam
jo nesmu skatijieskas man notiek ar vinjam
Labas cenas.
Labas cenas.
jā, cilindrā nenotika detonācija kā rezultātā 1 cilindrs miris!
jasna, bus japasktas kas man tur ari notiek, protams cilindra stradaja bet nu drosibas pec pariet pari vajadzetu. a M50 ieplude nepietruukst ?
Labas cenas.
Labas cenas.
noteikti nē!
labi darbinji sadariti. gmm un brivgaitas reg. liki jaunu vai lototus?
par to spararatu, varu atkartoties, ka man nau naciest izjust jusu nosauktos simptomus, tapec es nezinu ka tas ir, tapec ari nevaru spriest, kas labaks un kas nee.
par ziliti, jaa ari man ir bijusi intresanta pieredze ar to. vienreiz aizmirsu uzlikt plastmasu uz sadaleni un protams pec kada laika paradijas makonji, domaju jau tuutaa galigaa. uzliekot to atpakal, pec kada laika iepludes kolektors attirijas un ir labi
tapec jau ir teiciens nestreb karstu
par to spararatu, varu atkartoties, ka man nau naciest izjust jusu nosauktos simptomus, tapec es nezinu ka tas ir, tapec ari nevaru spriest, kas labaks un kas nee.
par ziliti, jaa ari man ir bijusi intresanta pieredze ar to. vienreiz aizmirsu uzlikt plastmasu uz sadaleni un protams pec kada laika paradijas makonji, domaju jau tuutaa galigaa. uzliekot to atpakal, pec kada laika iepludes kolektors attirijas un ir labi
tapec jau ir teiciens nestreb karstu
...
par spararatu tev atbilde uz jautājumu: "kāpēc jums ir rezonanse, man nav" atbilde: "jo tev nav m50 ieplūde, bet gan m52"!
mmm...prāts!? Tas bija mans nepārbaudīts pieņēmums!
ASC tev nav, bet kā tu izliki tad dekor. plastmasu! ?
ASC tev nav, bet kā tu izliki tad dekor. plastmasu! ?
es laikam esmu galigi salietojies bendzinu un vienkarsi man nau nejausmas par ko tu runaa
...
pasaki vienkārši vai tev ir m50 iepl;ude, jo dzinējs tev tak m52?!
Jeb arī es kaut kur dziļi maldos pa mežiem?!
Jeb arī es kaut kur dziļi maldos pa mežiem?!
dzilji dzilji mezha
Uz auto EXPO!
tu man vari no meža izvest?Armando rakstīja:es laikam esmu galigi salietojies bendzinu un vienkarsi man nau nejausmas par ko tu runaa
Viņam ir M50B25TU motors. Uzlikts M50B20 spararats. Tur viss ir citādāk.
labi, labi, es tik pajokoju!
P.S. ( )
P.S. ( )
Nomainīti salauztie klipši dek. sliekšņiem.
Info pēc:
uz viena sliekšņa 11 gab (vismaz manam auto )_.,
katram klipsim OEM slieksnī iezīmēta vieta, kur tam jāatrodās,
tāpēc nav nekas jāzīlē pēc caurumiem!
Info pēc:
uz viena sliekšņa 11 gab (vismaz manam auto )_.,
katram klipsim OEM slieksnī iezīmēta vieta, kur tam jāatrodās,
tāpēc nav nekas jāzīlē pēc caurumiem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1