E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 44
- chevron_right
+1 paldies organizātoriem pasākums vienkārši
E36.lv gada jubilejas afterparty at purčiks! tie kas sēz uz zāles no kreisās : Caurums gilberts takeshi
tie kas sēž uz soliņa no kreisās : klimpis anderss divas meitenes un es!
E36.lv gada jubilejas afterparty at purčiks! tie kas sēz uz zāles no kreisās : Caurums gilberts takeshi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis mathias - 20 Mai 2012, 20:15, kopā labots 2 reizes.
Esmu biedzot mājās
Dogma dodas ieviest kaartiibu
Hold the S because I am an AINT
mathias rakstīja:+1 paldies organizātoriem pasākums vienkārši
E36.lv gada jubilejas afterparty at purčiks!
tie kas sēz uz zāles no kreisās : Caurums gilberts takeshi
AgnisB rakstīja:Valts tikai neturēja nakts solijumu un neiedeva izgāzt ar emku...
Es vairākiem apsolīju no rīta normāli izvizināt (diemžēl alkohola ietekmē aizmirsu kuriem, bet viss ok, jo viņi arī šķiet šī paša iemesla dēļ to aizmirsa un no rīta neatgādināja), taču laist svešu cilvēku pie Emkas stūres es nekādā kondīcijā neapsolītu...
Jāāā.. Pasākums superīgs.. Es jau arī kādu sundu vai vairāk, esmu mājās :) dogMa mājās nogādāts un pati arī Tiešām super !!! Laiks superīgs, cilvēki superīgi, mols fantastisks un izjāde ar zirdziņu gar jūru, vienreizēja Tiešām viss bija forši.. Paldies visiem, visiem kurie ieradās. Jo vairāk mēs esam , jo foršāka ballīte Izsaku līdzjūtību tiem kuri nebija, jo jūs palaidāt garām superīgu pasākumu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es tieši arī skatos un nožēloju ka neaizbraucu arī
tikko mozhais nodeva man diplomu un paklaajinjus, liels paldies!!!
Es kaut uz nepilnu stundinju ,bet tomeer biju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pat gofmans ap 2 naktī iznira jo jūras dzīlēm un piebiedrojās mums .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Hold the S because I am an AINT
aaa es vel no riita domaaju pa kuru laiku vins paraadiijaasBubulis rakstīja:Pat gofmans ap 2 naktī iznira jo jūras dzīlēm un piebiedrojās mums .
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tiešām liels paldies visiem - gan organizātoriem, gan visiem kas ieradās!
Fantastiski pavadītas 2 brīvdienas.
Fantastiski pavadītas 2 brīvdienas.
Pasākums tiešām labs!
Un, liels paldies Sabinčikam par alkometru, domāju daudziem tas padarija braukšanu mājās drošāku!
Un, liels paldies Sabinčikam par alkometru, domāju daudziem tas padarija braukšanu mājās drošāku!
luudzu...matissc rakstīja:tikko mozhais nodeva man diplomu un paklaajinjus, liels paldies!!!
+
tas gan!
domāju ka tas daudzus nomierināja, vai arī izglāba!
Paldies Sabinchik
tas gan!
domāju ka tas daudzus nomierināja, vai arī izglāba!
Paldies Sabinchik
Prieks ka kāds mani atcerējās ar.. hehe.. vienmēr prieks izpalīdzēt
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- …
- 44