Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- …
- 2228
- chevron_right
Tas sniegs sajauc visus plānus 
Ziemassvētki nevis Lieldienas 
šodien gribēju likt vasarenes. Pieceļos, paskatos pa logu, pasākums tiek alikts uz nenoteiktu laiku. tagad nav ko darīt! 
Klau sezonas atklāšana ieplānota 18 maijā, bet tajā dienā iekrīt Biķerniekos BMW festivāls. Daudzi varētu uz to braukt.
Tad daudziem jāizvērtē prioritātes!
P.S. NAV variantu, esam katrs tik daudzpusīgi ar tik plašu interešu loku, ka vasaras sezonā uztaisīt pasākumu laikā, kad tas nepārklājās ar kādu citu, kādam interesējošu pasākumu, tikpat kā neiespējam!
P.S. NAV variantu, esam katrs tik daudzpusīgi ar tik plašu interešu loku, ka vasaras sezonā uztaisīt pasākumu laikā, kad tas nepārklājās ar kādu citu, kādam interesējošu pasākumu, tikpat kā neiespējam!
18.maijaa redzeesim patriotus.
neaizmirstam pagriezt pulksteni. un kam rīt uz darbu, nekavējam. es tajā skaitā 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
šis video laikam visur ir.. forumā divās sadaļās video ielikts, te - KLAVINA citāts.. facebook, draugiem.lv un vel nezin kur... 
+1, kur tik paskatos, priekšā tas video. 
psc, labs. tagat dzeki jums jauzmanas ar. pa 2, 3 apkart braukat nevar, ka negadas tapat ka gruzinju raudistiem
...
Salaspilī jau snieg 
p.s. vēl mēnesi varu deldēt savus šipus, tas nozīmē ka vasaras riepu iegāde pagaidām atlikta
p.s. vēl mēnesi varu deldēt savus šipus, tas nozīmē ka vasaras riepu iegāde pagaidām atlikta
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Man liekas liekākajā daļā LV snieg. Un jau vakar sniga. Bet nu tas nav nopietni. Līdz pusdienlaikam nokusīs.
es jau kad izvilksos ara vins bus nokusis 
nu cik var ? WINTEEERR, Y U NO GO AWAY ??
nekas ziemu parziemojam pavasarii arii parziemosim
tik ligo jaskatas kad pari ugunskuram leksim lai kaja nepasliid! 
Priecīgus Ziemassvētkus Jūsmājās!

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Izturību tiem, kuri jau gāzē ar vasarenēm
:D:D
A tu šo pavasar iesi driftā ielās?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 333
- 334
- 335
- 336