Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- …
- 1297
- chevron_right
Lai 1.8 tds-am nomainītu kvēlsveces jānorauj nost ieplūdes kolektors? Varbūt vēl kaut kas? 
Ko dara tas kvēlsveču relejs?
Kaut kas man teica, ka kvēlsveces nedarbojas līdz + 5 grādi, un tad pie zemākas temperatūras darbojas, vai kā. Kāds var apgaismot lūdzu kas un kā tur īsti darbojas?
Kaut kas man teica, ka kvēlsveces nedarbojas līdz + 5 grādi, un tad pie zemākas temperatūras darbojas, vai kā. Kāds var apgaismot lūdzu kas un kā tur īsti darbojas?
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Uz TA Technix koilām ar 10mm flanci līdīs virsū standarta bleķinieki?
Un kāds būtu labākais platums ziemas riepām 17" pod M-Countour diskiem?
Un kāds būtu labākais platums ziemas riepām 17" pod M-Countour diskiem?
Sorry,pa offtopic,bet gribēju uzzināt uz kādu epastu ir jāsūta bildes kalendāram?
Instagram - Sandis_e36
viewtopic.php?f=20&t=2682Sidnas rakstīja:Sorry,pa offtopic,bet gribēju uzzināt uz kādu epastu ir jāsūta bildes kalendāram?
Paldies par infoZzevsS rakstīja:viewtopic.php?f=20&t=2682Sidnas rakstīja:Sorry,pa offtopic,bet gribēju uzzināt uz kādu epastu ir jāsūta bildes kalendāram?
Instagram - Sandis_e36
Kāds var pastāstīt kur meklēt problēmu, dzesē visu laiku zūd šķidrums. Ik pa laikam pieleju, bet nu tgd ziemā netaisos ik pēc paris dienām antifreezu gāzt un atgaisot lai pečka silda.
@instagram - anrijs.v
Nu ja ārā nekur tek, tad tek iekšā (cilindros).
Ja tek iekšā...vaina blokā/galvā/blīvē
ā...vēl variants ir pečkas radiators, bet tie parasti nemirst.
Ja tek iekšā...vaina blokā/galvā/blīvē
ā...vēl variants ir pečkas radiators, bet tie parasti nemirst.
Ar ko uzfrišināt ādas salonu?
tas ir normāli, jo brīvgaitā piemēram manam motoram ir aptuveni 600 rpm, un cirkulācija mazāka nekā pie kaut kādiem 2000 rpmKikaps rakstīja:Tikko tanī karstā gaisa topikā redzēju, ka bija jautājums par to, vai auto ir jāpūš silts gaiss stāvot uz vietas, padomāju, ka man vispār, stāvot uz vietas, kamēr motors nav sasniedzis un kādu brīdi padarbojies darba t*, vispār pūš aukstu gaisu, bet mazliet uzgāzējot, var just, ka izcirkulē un ir silts atkal, līdz atdziest un atkal pūš aukstu. Značit tomēr ūdenssūknis savus pēdējos brīžus bauda?
ir jaut°. spe4uki jums.......vai m51 zf der uz m52? jautajums par startera novietojumu?
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Neder. Fiziski der, bet pati kārba šķībi nostājas.
thekukanols rakstīja:tas ir normāli, jo brīvgaitā piemēram manam motoram ir aptuveni 600 rpm, un cirkulācija mazāka nekā pie kaut kādiem 2000 rpmKikaps rakstīja:Tikko tanī karstā gaisa topikā redzēju, ka bija jautājums par to, vai auto ir jāpūš silts gaiss stāvot uz vietas, padomāju, ka man vispār, stāvot uz vietas, kamēr motors nav sasniedzis un kādu brīdi padarbojies darba t*, vispār pūš aukstu gaisu, bet mazliet uzgāzējot, var just, ka izcirkulē un ir silts atkal, līdz atdziest un atkal pūš aukstu. Značit tomēr ūdenssūknis savus pēdējos brīžus bauda?
nejauc cilvēkam galvu, tas nav normāli, ar veselu darba kārtībā ūdenssūkni, termostatu, neaizaugušu sistēmu un visu kārtīgi atgaisotu silts ir jāpūš arī auto stāvot uz vietas
tad man varbūt aizaugusi sistēma, jo ūdenssūknis ne pārāk sen mainīts, termostats nesen mainīts un radiators arī jauns 
neesmu ar tiem e36 dīzeļiem ņēmies, man ir alerģija pret to traktoristu degvielu, bet - jā , jāņem nost ieplūdnieksElstins rakstīja:Lai 1.8 tds-am nomainītu kvēlsveces jānorauj nost ieplūdes kolektors? Varbūt vēl kaut kas?
pēc būtības - kvēlsveču releja funkcija ir pēc aizdedzes ieslēgšanas pievadīt strāvu kvēlsvecēm, lai tās uzsiltu līdz ražotāja paradzētajai vajadzīgajai temperatūrai, un teorētiski kvēlsveces tiek sildītas jebkādā temperatūrā, gan plus 20 , gan -20, vnk šausmīgi atšķiras laika sprīdis, kas ir nepieciešams sveces uzsilšanai, bieži vien vasarā, ja ir nenormālākais žarons, tad sildīšana pat nav nepieciešama un relejs saprot, to ,ka vajadzīgā temperatūra jau ir sasniegta un nemaz neslēdzas
vai arī nav kārtīgi atgaisots, ko e36 īstenībā salīdzinoši ir diezgan čakarīgi izdarīt salīdzinoši ar citiem auto..thekukanols rakstīja:tad man varbūt aizaugusi sistēma, jo ūdenssūknis ne pārāk sen mainīts, termostats nesen mainīts un radiators arī jauns
vislabak gaisojas kad purnu uzdzen kkur augshaa. max 10 min tas aiznjem!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
nu nu. nav uz žurkas nekādas nasa tehnoloģijas... ecu nesaprot- silts/nesilts. sveces slēdz dzeses šķidruma devējs.HoodieBro rakstīja:neesmu ar tiem e36 dīzeļiem ņēmies, man ir alerģija pret to traktoristu degvielu, bet - jā , jāņem nost ieplūdnieksElstins rakstīja:Lai 1.8 tds-am nomainītu kvēlsveces jānorauj nost ieplūdes kolektors? Varbūt vēl kaut kas?
pēc būtības - kvēlsveču releja funkcija ir pēc aizdedzes ieslēgšanas pievadīt strāvu kvēlsvecēm, lai tās uzsiltu līdz ražotāja paradzētajai vajadzīgajai temperatūrai, un teorētiski kvēlsveces tiek sildītas jebkādā temperatūrā, gan plus 20 , gan -20, vnk šausmīgi atšķiras laika sprīdis, kas ir nepieciešams sveces uzsilšanai, bieži vien vasarā, ja ir nenormālākais žarons, tad sildīšana pat nav nepieciešama un relejs saprot, to ,ka vajadzīgā temperatūra jau ir sasniegta un nemaz neslēdzas
p.s. kritiskā robeža ap 60 C.
es nerunāju par žurku, kā jau teicu pirms tam
bet pa tēmu runājot, dzeses šķidruma devējs jau tāpat pa taisno neaizvada info uz svecēm taču...
bet pa tēmu runājot, dzeses šķidruma devējs jau tāpat pa taisno neaizvada info uz svecēm taču...
atgaisots ir kārtīgi...HoodieBro rakstīja:vai arī nav kārtīgi atgaisots, ko e36 īstenībā salīdzinoši ir diezgan čakarīgi izdarīt salīdzinoši ar citiem auto..thekukanols rakstīja:tad man varbūt aizaugusi sistēma, jo ūdenssūknis ne pārāk sen mainīts, termostats nesen mainīts un radiators arī jauns
HoodieBro rakstīja:es nerunāju par žurku, kā jau teicu pirms tam![]()
žurku foorumā - nerunā par žurku
šķidruma devējs>kvēlsveču relejs > kvēlsveces... un po viņam āra temperatūra.
jau daudzus gadus VE sūkņiem ir pieejams ( e-baya un citur) (labas pielekšanas apmānītājs). redzēts dabā uz audi,opel,bmw,vw,rover, u c...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- …
- 1297