Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 105
- chevron_right
Nedomaaju taa. Katram cilveekam gaume savadaka. Var jau arii apzeltiitas uztaisiit, lai izskatiitos ''zelta veertas''.
Powered by Minhauzens!
tas nebija jāsaprot tieši zelta vērtas, droši ņem baloniņu un nopūtzexo rakstīja:Nedomaaju taa. Katram cilveekam gaume savadaka. Var jau arii apzeltiitas uztaisiit, lai izskatiitos ''zelta veertas''.
Sapratu tevi , tikai mazliet pasmeejos. Ja nopietni, vareetu apzeltiitas uzliimes izskatiities labi.
Powered by Minhauzens!
vinjas jau daudz labaak izskatiitos ja nebuutu taa bmw ziime bet vnk uzrakst e36.lv bet gan jau var apgraiziit
Manuprāt, izskatās pēc motorlaivas ar tādiem bamperiem.
Bet nu par gaumi jau nestrīdās, par to smējās
Bet nu par gaumi jau nestrīdās, par to smējās
es labak ar riteni brauktu nekā ar fakķūūnisku miskasti :)
zuze šķiet tev paka arīī apmierina
zuze šķiet tev paka arīī apmierina
Pēdējais labojis Liberis - 21 Nov 2013, 15:47, kopā labots 1 reizi.
nuu nav wanabe m3 , bet nuu te ir wanabe 2FAST2FURIOUS, kas arii nav stilīgi.
Tādā komplektācijā kā viņš ir salikts - tas ir stilīgi. Labi pa farām un melno haubi drusku sit pa jūtām,bet pārējais ir labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
you serious?
bet ja tā padomā, laikam bodykits vajadzīgs jo tomēr 140 (vai cik tur palikuši) zirgi jāspiež pie zemes, lampas un neons, nu tas jau smukumam AC sniķeles logo nāsis gan nevietā
bet ja tā padomā, laikam bodykits vajadzīgs jo tomēr 140 (vai cik tur palikuši) zirgi jāspiež pie zemes, lampas un neons, nu tas jau smukumam AC sniķeles logo nāsis gan nevietā
BMW-Big Money Waste
Sit pa jūtām tava gaume vienīgais kas ir ok: diski un brillezuze91 rakstīja:Tādā komplektācijā kā viņš ir salikts - tas ir stilīgi. Labi pa farām un melno haubi drusku sit pa jūtām,bet pārējais ir labi.
Beautiful Mechanical Wonder
Nu kurs to butu teicis, dirst nav malku cirstzuze91 rakstīja:Tādā komplektācijā kā viņš ir salikts - tas ir stilīgi. Labi pa farām un melno haubi drusku sit pa jūtām,bet pārējais ir labi.
zuze91 rakstīja:Vecīt tu uzprasies uz trobeli ar cilvēku kas nevienmēr ir likuma paklausigs.
tur vis ir ok vel uz bagažnieka vajag spoileri no koka un tad pa 5k eiro varētu tirgot.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Oh, wow, es esmu vnk gar zemi. Seriously, veči? Vel vasarā 99% foruma nolika šitādus šķūņus, bet pēkšņi visiem (lab, ne gluži visiem, bet nu) tie bamperi liekas ok un stilīgi? Bail domāt, kas notiks vasarā, kad visi no ziemas miega ar saviem drapakiem līdīs ārā
Varat mani nolikt, bet šitais jau ir par traku... Drīz jau šajā sadaļā arī stock e36 sāks parādīties?
Varat mani nolikt, bet šitais jau ir par traku... Drīz jau šajā sadaļā arī stock e36 sāks parādīties?
Nevajag runāt daudzskaitlī, piemēram, es redzu tikai vienu cilvēku, kas atzīst šādas izdarības.
Ar pirkstiem jau nerādīsim, bet nu...
Pēdējais labojis Kristaaaaps - 21 Nov 2013, 21:18, kopā labots 1 reizi.
Palaboju jauKristaaaaps rakstīja:Nevajag runāt daudz skaitlīt, piemēram, es redzu tikai vienu cilvēku, kas atzīst šādas izdarības.
Specifiski, zuzei liekas stiliigi.Kon4a rakstīja:Oh, wow, es esmu vnk gar zemi. Seriously, veči? Vel vasarā 99% foruma nolika šitādus šķūņus, bet pēkšņi visiem (lab, ne gluži visiem, bet nu) tie bamperi liekas ok un stilīgi? Bail domāt, kas notiks vasarā, kad visi no ziemas miega ar saviem drapakiem līdīs ārā
zuze91 rakstīja:Tādā komplektācijā kā viņš ir salikts - tas ir stilīgi. Labi pa farām un melno haubi drusku sit pa jūtām,bet pārējais ir labi.