Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 92
- chevron_right
zuze91 rakstīja:EJANSONS itkā tirgo diskus. Diski protams skaisti un krāšņi. Acis kā žagatai uz spīdīgu iemirdzējās.
Itkā
Aizrakstīju sumu ar piebildi braucu pakaļ kaut rīt
Saņēmu atbildi debils?
Nu neko meiģinu velreiz.
tak atsienies. dari kautko lietderigaku, nevis onane pie kompja un chakare citiem pratu
Nu loģiski uzdevu jautājumu vai tiešām viņus pārdod un vai neesi perekups ?
Saņēmu atbildi
ko tu nesaproti no varda atsienies?
Izdariet secinājumus paši.Diskus netirgo un sūta prom.
Cik tad piedāvāji, ja saņēmi tādu atbildi?
kadu summu piedavaji ja nav noslepums?
ja piedavaji zemu,tad nebrinies par tadu atbildi
ja piedavaji zemu,tad nebrinies par tadu atbildi
ar kompatu pa brugji
arī nezinu cik piedāvāji, bet ja kādus 300-350 eur, tad es tev arī pateiktu, lai par viņiem kaut rīt aizej uz depo, nopērc striķi un mežā nosveries
Esmu pie viņa bijis un tos diskus uz viņa auto dzīvē redzējis, takā par to var neuztraukties, diski viņam ir
Gan jau pie vainas tā piedāvātā cena
Gan jau pie vainas tā piedāvātā cena
vispār jau uzmetējs ir tas, kurš piekāšs sarunātu dīlu, nevis kāds, kas nepiekrīt savu mantu atdot par tevis piedāvāto ciparu, neticu ka situācija būtu tāda pati, ja piedāvātu tos prasītos 500eur
no sērijas, es gribu tavu auto, došu 200eur, ja nepārdosi, iemetīšu pie uzmetējiem
no sērijas, es gribu tavu auto, došu 200eur, ja nepārdosi, iemetīšu pie uzmetējiem
LLPzuze91 rakstīja:EJANSONS itkā tirgo diskus. Diski protams skaisti un krāšņi. Acis kā žagatai uz spīdīgu iemirdzējās.
Itkā
Aizrakstīju sumu ar piebildi braucu pakaļ kaut rīt
Saņēmu atbildi debils?
Nu neko meiģinu velreiz.
tak atsienies. dari kautko lietderigaku, nevis onane pie kompja un chakare citiem pratu
Nu loģiski uzdevu jautājumu vai tiešām viņus pārdod un vai neesi perekups ?
Saņēmu atbildi
ko tu nesaproti no varda atsienies?
Izdariet secinājumus paši.Diskus netirgo un sūta prom.
Piedāvāju normālu vecu lietotu bezriepu R17 cenu. Laikam tiešām par maz
@ Edzis nu to es nevarēju zināt. Es viņu nepazīstu 99% ka nekad pat netīsā'm redzējis neesmu dzīvē.
Anyway. Jau pēc iepriekšējā sludinājuma mēnesi atpakaļ varēja saprast ka diskus viņš nepārdos ,bet turpinās turēt eglītes formā ar lampiņām izstabas vidū.
@ Edzis nu to es nevarēju zināt. Es viņu nepazīstu 99% ka nekad pat netīsā'm redzējis neesmu dzīvē.
Anyway. Jau pēc iepriekšējā sludinājuma mēnesi atpakaļ varēja saprast ka diskus viņš nepārdos ,bet turpinās turēt eglītes formā ar lampiņām izstabas vidū.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
zuze tauta pieprasa taisnību studijā, saki godīgi cik piedāvāji, lai varam turpināt tevi nomīdīt līdz ar zemi
precīzi.cipruss18 rakstīja:izskatas ka zuze piedavaja 150 euro
un tu zuze, nesaprotu pec nika, esi chalis, meietene vai vienkarsi atpalicis, tik tiesam vari nosverties striki. ja tev nav ko darit, netere citu laiku.
un diski tirgojas pa noradito summu, gribesu atri tikt vala, ieliksu pa leto. ta luk
trūkst vārdu, kur idejas tādu summu piedāvāt un tad vēl apvainoties
kāda tur normāla r17 cena???
par 150 eur pat viss bēdīgākie sūdi no ss.lv nesanāk
kāda tur normāla r17 cena???
par 150 eur pat viss bēdīgākie sūdi no ss.lv nesanāk
Nu neesmu es apvainojies. Cik es zinu.
Nu te pat forumā r17 ar riepām (nu labitur kordi spīd ,bet gaisu turot kā saimnieks teica) var pa 175-225eiro dabūt.setu.
Nu R17 bez riepām attiecīgi mazāk.
Pakāršos kad nauda beigsies vai kad ielikšu Rīgas zīmē.
Tiešām visu uztverat nopietni ?
Nu te pat forumā r17 ar riepām (nu labitur kordi spīd ,bet gaisu turot kā saimnieks teica) var pa 175-225eiro dabūt.setu.
Zuze kurā momentā šis viss bija jāraksta te?
RENIO rakstīja:Zuze kurā momentā šis viss bija jāraksta te?
+1
Es arī šo izlasot, kaut kā apstulbu!
zuze91 rakstīja:Nu neesmu es apvainojies. Cik es zinu.
zuze Tu esi vienkarsi JG daavana mums visiem
man pat butu kauns par tiem diskiem zemak pa 400 euro piedavaat,a Tu piedava 150 u made my day
ar kompatu pa brugji
nē, kāda nopietnība, protams uzreiz sapratām, ka joko kad cilvēku ieliec pie uzmetējiem
tikai tāpēc, ka esi cirvis, salīdzini pimpi ar pirkstu (ļoti atvainojos) un gribi diskus gandrīz par brīvu, jo kkādus līkus sūdus ar plikām mizām esi redzejis pa 170 eur
kko tik debīlu sen nēēsmu dzirdējis, pēc tava teiktā sanāk, ka piemēram balceram savu auto arī vajadzētu par 500eur atdot, jo ss.lv e36 pat par 350 eur var dabūt
tikai tāpēc, ka esi cirvis, salīdzini pimpi ar pirkstu (ļoti atvainojos) un gribi diskus gandrīz par brīvu, jo kkādus līkus sūdus ar plikām mizām esi redzejis pa 170 eur
kko tik debīlu sen nēēsmu dzirdējis, pēc tava teiktā sanāk, ka piemēram balceram savu auto arī vajadzētu par 500eur atdot, jo ss.lv e36 pat par 350 eur var dabūt
Tak viņš defaultā ir debils, es 4 gadus atpakaļ style5 dabuju pa tiem ~150eur (~100ls), tikai tāpēc ka pārdevējs bija pāķis no ss
Tas, ka piedāvājot 150 eur par style5, vienīgais ko var saņemt atpakaļ ir atbilde ar norādītu piedāvājuma izteicēja veselības stāvokli, bija jāsaprot jau startā
BET!!!! Atkal pierādās, ka Zuzei ir fetišs uz to, ka viņu publiski nodi*š forumā... Ja pirmstam gāja vaļā komentēšana lauku šķūņa topikā, ka ''šeit jau es neko traku nesaskatu'', SKAIDRI ZINOT ka visi viņu tur nokakās pēctam, tad tagad ir šis gadījums, jo nu jebkurš normāls cilvēks saprastu, ka pēc šāda teksta uzmetēju topikā nekas cits nevar sekot, kā vien viņa nodi*šana. Laikam tagad sēž un uzbudinās no citu rakstītā
Tas, ka piedāvājot 150 eur par style5, vienīgais ko var saņemt atpakaļ ir atbilde ar norādītu piedāvājuma izteicēja veselības stāvokli, bija jāsaprot jau startā
BET!!!! Atkal pierādās, ka Zuzei ir fetišs uz to, ka viņu publiski nodi*š forumā... Ja pirmstam gāja vaļā komentēšana lauku šķūņa topikā, ka ''šeit jau es neko traku nesaskatu'', SKAIDRI ZINOT ka visi viņu tur nokakās pēctam, tad tagad ir šis gadījums, jo nu jebkurš normāls cilvēks saprastu, ka pēc šāda teksta uzmetēju topikā nekas cits nevar sekot, kā vien viņa nodi*šana. Laikam tagad sēž un uzbudinās no citu rakstītā
Pag pag Kaliks nejauc šortu ar konstruktoru. Tas M54 ir kapeikās izlikts pārdošanā, kas tur reāli ir jābūt nav ne tuvu. Bet tās jau tikai manas domas.
Un Lāčuk, mēs visi tevi mīlam tā pat.
Edits izrādās man viarāk postu kā lāčukam.
Un Lāčuk, mēs visi tevi mīlam tā pat.
Edits izrādās man viarāk postu kā lāčukam.
Pēdējais labojis ValtersZ - 18 Jan 2015, 14:02, kopā labots 1 reizi.
kursh ir Lachuks??
kursh te no jum zuzes aciis ir pedinjsh???
kursh te no jum zuzes aciis ir pedinjsh???
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …