CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 59
- chevron_right

Nu ko! Rīt skate. Šodien pus dienu nočakarējos ar aizmugurējām lampām. Būs vien jāpērk jaunas, jo šeit daži spuldzīšu stiprinājumi ir tā aprauti, ka nepilda vairāk savas funkcijas un pašlaik abi gabarīti/miglas turas uz goda vārda. Procesā vēl nodedzināju trīs drošinātājus :(
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vai tad nevar sazīmēt parastus lukturus? Uzzvani kaut lietotājam aquantus (mitinās Salaspilī) - gan kaut ko piemeklēs.

Es Ķekavā un rajonā praktiski nevienu nepazīstu. Un tam džekam, kuru nr. atstāji, nebija lukturi :(dzhonsons rakstīja:Vai tad nevar sazīmēt parastus lukturus? Uzzvani kaut lietotājam aquantus (mitinās Salaspilī) - gan kaut ko piemeklēs.

CaK rakstīja:Procesā vēl nodedzināju trīs drošinātājus :(

Kāds dirsīs, ka mans posts bezjēdzīgs? A man vienalga, jo tagad es diršu pa tēmu.

Tev ir kādi uzmanības traucējumi vai kā? Normāli Janka pats centās saitaisīt, bet nu sanāca kā sanāca. Gribi teikt, ka Tu piedzimi visu mācēdams, es domāju, ka nē. Kad pats pirmo reizi taisīju elektorniku arī atvadījos no dažiem drošinātājiem, nu un kas? Kā saka no kļūdām mācās!Alpine rakstīja:CaK rakstīja:Procesā vēl nodedzināju trīs drošinātājus :(Ģēnijs, ko lai saka. Tak dari kā vienmēr, samaksā kādam, kas to izdarīs tavā vietā. Nebūs stresa un jākakā bezjēdzīgi posti, kā spuldzītes maina.
Kāds dirsīs, ka mans posts bezjēdzīgs? A man vienalga, jo tagad es diršu pa tēmu.
Beha lido!

Paldies! :) Baigā sajūta, ka neiziešu.ikey07 rakstīja:Viss kārtībā, galvenais ka pats kko ar mēģini
veiksmi skatē

Tu ar savu gudro diršanu neesi jau izvarojis tastatūru?Alpine rakstīja:CaK rakstīja:Procesā vēl nodedzināju trīs drošinātājus :(Ģēnijs, ko lai saka. Tak dari kā vienmēr, samaksā kādam, kas to izdarīs tavā vietā. Nebūs stresa un jākakā bezjēdzīgi posti, kā spuldzītes maina.
Ja ir tik gala mēle un gribas gudri dirst tad pieej pie rajona urlām, kas sēž uz soliņa dzer aliņu un pasaki viņiem savu viedokli par viņiem, čista zajebal jau, atvainojos par izteicienu.

tak raksti privati pm ja gribas dirsties:) Caks normali paradija ko dara savai zurkai utt bet ne atkal kads mazais kraninju ipasnieks sak dziit ssudu un tagad turpinasim malt atkal sito dirsanos:) es nesaubos ka Culveekam ar kameru ir interesanti veerot bet davai nepiedirsam forumu ar sudiem!tataars rakstīja:Tu ar savu gudro diršanu neesi jau izvarojis tastatūru?Alpine rakstīja:CaK rakstīja:Procesā vēl nodedzināju trīs drošinātājus :(Ģēnijs, ko lai saka. Tak dari kā vienmēr, samaksā kādam, kas to izdarīs tavā vietā. Nebūs stresa un jākakā bezjēdzīgi posti, kā spuldzītes maina.
Ja ir tik gala mēle un gribas gudri dirst tad pieej pie rajona urlām, kas sēž uz soliņa dzer aliņu un pasaki viņiem savu viedokli par viņiem, čista zajebal jau, atvainojos par izteicienu.

vesela ziepju opera sanāk
viens attention whore, viens ļaunais varonis, kas noliek visu, ko pirmais dara un pārējie sparīgi tam seko, beigās pirmajam dzīve ir grūta - taisi servisā : lox, taisi pats : tapat lox 

Rit varu apmainities ar lampam. Rit no rita lidz pulkstens 10 zvani man! 27173227. Esmu pretī ķekavas vsk

Diemžēl nesanāks no rīta.frostijs rakstīja:Rit varu apmainities ar lampam. Rit no rita lidz pulkstens 10 zvani man! 27173227. Esmu pretī ķekavas vsk

Es nez, man jau liekas pozitīvi, ka cilvēks kas iepriekš vispār neko mašīnai tehniski nedarījis iesēdies žurkā un sāk ar DIY nodarboties, tak poh cik drošinātāji nosvilst mācību procesā, tam jau viņi domāti 
Sent from my E2003 using Tapatalk

Sent from my E2003 using Tapatalk

[/quote]
Paldies! :) Baigā sajūta, ka neiziešu.[/quote]
Kāpēc domā ka neiziesi TA? Skatoties ko esi darījis bembim, domāju ka bez aizrādījumiem tiksi cauri;)
Paldies! :) Baigā sajūta, ka neiziešu.[/quote]
Kāpēc domā ka neiziesi TA? Skatoties ko esi darījis bembim, domāju ka bez aizrādījumiem tiksi cauri;)

Izgāju skati pa nullēm, bet, ja nebūtu no rīta pie CSDD saticis lietotāju Ķirurgs, tad droši vien, ka neizietu. Problēma bija/ir ar pagriezieniem. Man spārnos ir rādītāji, bet viens no tiem nestrādā (kaut kur pazuduši vadi). Tā nu ķirurgs ieteica noņemt nost un aizlīmēt ar skoču. Protams, izskatās pēc kolhoza, bet tas deva rezultātus.
Liels paldies jāsaka arī STR motors meistariem par ieguldīto darbu!
Liels paldies jāsaka arī STR motors meistariem par ieguldīto darbu!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Apsveicu ar jauno TA
tā tik turpini uzturēt bembīti 

cakk apsveicu ar ta
bet uz tava piemera var ari teikt ka ,,tu izstrebi visu iepriekshejo saimnieku attieksmi pret to auto ,, un savedi vinu normala stavokli ka mashinai jabutt 

Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]

Sveikts ar skati logā, gadu nu varēsi braukt bēdu nezinot. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 59